spot_img
More

    G-Factor Group

    G-Factor Group Escape Rooms
    Αθηνάς 43-49, Καλλιθέα, τηλ. 2155455159
    .
    .

     

    Όταν η βαριά πόρτα κλείσει πίσω σας, θα βρείτε τον εαυτό σας στα σκοτεινά βάθη της ιστορίας.

    Η Αίγυπτος – το τελευταίο ανεξάρτητο κράτος του αρχαίου κόσμου κατακτήθηκε από τους Πέρσες.

    Ο Καμβύσης II, ο γιος του Κύρου, ο βασιλιάς της Περσίας, ήδη ανακήρυξε τον εαυτό του ως «νέο Φαραώ», αλλά ο ίδιος δεν έχει καμία εξουσία πάνω στη σοφία των κατακτημένων χωρών. Οι ιερείς έκρυψαν από τους εχθρούς το Μυστικό Δωμάτιο.

    Το Μυστικό Δωμάτιο ήταν η τελευταία εξέταση στο δρόμο για την υψηλότερη κατάταξη του ιερέα Ουρ. Μόνο ένας στους εκατό περνούσε τη δοκιμασία, η οποία συνίσταται στο γεγονός ότι μόνος του, πρέπει να σκεφτεί και να λύσει όλους τους γρίφους για να βρει την έξοδο από το Δωμάτιο.

    Το μυστικό δωμάτιο δεν ήταν μόνο ανεξαγόραστο εισιτήριο για το επίπεδο του Ουρ, αλλά και ένας θησαυρός της γνώσης. Ειλητάρια με τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, σχέδια σπάνιων μηχανισμών θα μπορούσαν να πλουτίσουν οποιονδήποτε στον οποίο πέσουν στα χέρια.

    Ο Καμβύσης II έστειλε τους εκατό καλύτερους πολεμιστές σε αναζήτηση του Ουρ-Ραχά, φύλακα του μυστικού δωματίου,. Τρείς από τους πιο πονηρούς πολεμιστές τον παρακολούθησαν και μπήκανε στο Μυστικό Δωμάτιο, αλλά δεν μπόρεσαν να βγουν από εκεί.

    Και τώρα μετά από χιλιετίες, οι κυνηγοί θησαυρών και περιπετειών τυχαία βρέθηκαν σε αυτό το Δωμάτιο. Η πόρτα έκλεισε, και τώρα για να φτάσουν στο φως του ήλιου πρέπει να περάσουν τον δρόμο των Ουρ και να λύσουν όλα τα μυστήρια του Φαραώ.

    .
    .


    Είναι γνωστό ότι η Ρωσία έχει ένα δικαιοστάσιο για τη θανατική ποινή από το 1997, αλλά υπάρχει μια φυλακή που αγνοεί όλους τους κανόνες και τους νόμους.

    Είστε άτυχοι, εσείς – μέλη ενός ανεπιθύμητου οργανισμού προς την εξουσία, μπήκατε σε αυτή τη φυλακή για να εξαφανιστείτε για πάντα…

    Μόνο ένας κατάφερε να αποδράσει και να γλυτώσει από τον θάνατο. Αυτός ο κατάδικος άφησε για τα αδέρφια από την συμμορία κάποια στοιχεία που θα σας δείξουν τον δρόμο για την ελευθερία.

    Τώρα έχετε μια επιλογή: να καταφέρετε να βγείτε από εκεί ή να περιμένετε να βυθιστείτε για πάντα στην “Άβυσσο”!

    Από την δημιουργία του χρόνου η Μεγάλη Έκρηξη προκάλεσε την γέννηση του σύμπαντος. Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι η γέννηση αυτού δεν ήταν η μόνη. Την ίδια στιγμή δημιουργήθηκε ένα είδωλο, ένας κλώνος, μία αντίθετη πραγματικότητα.

    Μετά από δεκαεφτά δισεκατομμύρια χρόνια ένας επιστήμονας, μόνος του στο γραφείο του κατάφερε να παραβιάσει τους ισχύοντες νόμους της πραγματικότητας και να έρθει σε επαφή με τη διάσταση αυτή. Αλλά η ιστορία του δεν έγινε πιστευτή από την επιστημονική ικανότητα.

    Ο ενθουσιασμός για την ανακάλυψη σύντομα κατέληξε στην τρέλα,  καθώς η ιστορία του επιστήμονα θεωρήθηκε εξωπραγματική, και αυτός οδηγήθηκε στην κατάληψη και την απομόνωση. Λίγες μέρες μετά εξαφάνισή του, οι ανήσυχοι συνεργάτες σπεύδουν να αποκαλύψουν τα στοιχεία του πειράματος. Δεν περίμεναν όμως πως να ανακαλύψουν την αλήθεια…

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Εννιά στάσεις στην Αθήνα για τέλειο γλυκό

    Το ζαχαρένιο τοπίο της πόλης αποκαλύπτει μια αλήθεια: ότι το γλυκό για τον Αθηναίο είναι το φως το αληθινό...

    Κολωνάκι: Η all-time αγαπημένη, trendsetter συνοικία της Αθήνας & οι hot διευθύνσεις της

    Το Κολωνάκι ήταν και παραμένει κλασικό. Πέρα από τη μεγάλη ιστορία του, σήμερα είναι μία από τις γειτονιές της...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot