spot_img
More

    Sugar nails & Cocktails: Το nail bar με το απίστευτο vibe που θα λατρέψεις

    Σε κάθε γυναίκα αξίζουν κάποιες στιγμές αφιερωμένες αποκλειστικά στον εαυτό της. Και τί πιο ιδανικό από το να αφεθείς σε περιποιήσεις που θα σε αποσυμπιέσουν από την έντονη καθημερινότητα και ταυτόχρονα θα αναδείξουν την ομορφιά σου;

    Στον πιο γνωστό και πολυσύχναστο δρόμο της Αγίας Παρασκευής, στην Αγ. Ιωάννου 86-88, ένας ζαχαρένιος χώρος, σε υποδέχεται για να σου προσφέρει την απόλυτη περιποίηση, μετατρέποντας τις υπηρεσίες ομορφιάς σε μια super ευχάριστη διαδικασία που χαίρεσαι να απολαμβάνεις με κάθε τρόπο.

    Το Sugar nails & Cocktails, είναι ένα nail bar με όλη τη σημασία της λέξης. Ένας χώρος που σε «κλέβει» από τον ρυθμό της πόλης, με τις boho, natural λεπτομέρειες, τα ζωντανά χρώματα, αποπνέει θετικότητα και φρεσκάδα, με fun λεπτομέρειες, που σου φτιάχνουν τη διάθεση, ενώ αφήνεσαι στα έμπειρα χέρια του προσωπικού, για να απολαύσεις τη απόλυτη έννοια του pampering. Φυσικά, όπως υπαγορεύει και το όνομα, δροσιστικά cocktails , καφές ή τσάι αλλά και ένα μουσικό χαλί από super επιλογές, κάνουν την παραμονή στο χώρο πραγματικά τέλεια εμπειρία.

    Στον ψηλό πάγκο που θυμίζει bar, με τα όμορφα σκαμπό, οι έμπειρες τεχνίτριες, αναλαμβάνουν να σου κάνουν το μανικιούρ των ονείρων σου, με πρωτότυπα σχέδια από προσωπική έμπνευση ή βάσει των τάσεων που πρωταγωνιστούν στο Pinterest. Απλό, ημιμόνιμο, gel ή acrygel με υπέροχα χρώματα από μια τεράστια γκάμα καταξιωμένων brands, όπως OPI, ESSIE και Semiliac, ό,τι σχήμα ή σχέδιο κι αν επιλέξεις, το αποτέλεσμα είναι εγγυημένα τέλειο!

    Στις αναπαυτικές, βελούδινες πολυθρόνες, τα πόδια σου θα απολαύσουν το καλύτερο pedi, με μυρωδάτα peeling και κρέμες βαθιάς ενυδάτωσης. Έτσι η δύσκολη αυτή περιοχή, αποκτά βελούδινη και καλαίσθητη όψη, ενώ παράλληλά αποσυμφορίζεται από την κούραση.

    Στον πολύ κομψό, privé χώρο, μπορείς να χαρείς και τις υπόλοιπες υπηρεσίες που ολοκληρώνουν μια άκρως περιποιημένη εμφάνιση. Η ιδιοκτήτρια και make up artist Χριστίνα Δρόσου με την πολυετή εμπειρία και γνώση της, θα τονίσει ιδανικά τα χαρακτηριστικά σου με υπηρεσίες μακιγιάζ, lash lift ή lash extensions για βαθύ βλέμμα ή με ημιμόνιμο μακιγιαζ φρυδιών με τεχνικές τρίχα τρίχα ή powder brows.

    Καθώς τα φρύδια μας είναι ο καθρέφτης του προσώπου μας, τα καλοσχηματισμένα φρύδια τονίζουν τα μάτια και δίνουν μια αρμονική συμμετρία, κάνοντάς σε να φαίνεσαι πάντα περιποιημένη, ακόμα και όταν είσαι άβαφη.

    Στο Sugar nails & Cocktails, κάθε υπηρεσία είναι σκέτη απόλαυση και τα αποτελέσματα, τόσο εντυπωσιακά, που δεν περνούν απαρατήρητα. Πριν φύγεις απαστράπτουσα από το χώρο, είναι απαραίτητη μια στάση στο mini retail section για ένα δωράκι στον εαυτό σου ή τους αγαπημένους σου. Ιδιαίτερα γυαλιά ηλίου, κρέμες σώματος με λαχταριστά αρώματα και πολύ ξεχωριστά αρωματικά κεριά, σίγουρα δεν πρέπει να λείπουν από το μπουντουάρ σου!

    Ποτέ ξανά η περιποίηση δεν ήταν τόσο εκλεπτυσμένη και fun ταυτόχρονα. Μια επίσκεψη στο Sugar nails & Cocktails σου προσφέρει όχι μόνο υγιή και όμορφα άκρα ή προσεγμένη εμφάνιση, αλλά και ένα boost στη διάθεση που σίγουρα θα σου δώσει αυτή την λάμψη της καλής ψυχολογίας. Για να ζήσεις την εμπειρία, μπορείς να κλείσεις το ραντεβού σου τηλεφωνικά, μέσω του site αλλά και των social media.

    Sugar Nails & Cocktails 
    Αγίου Ιωάννου 86-88, Αγία Παρασκευή, τηλ. 2106003288 
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Βιγκανισμός στην Αθήνα: Που θα απολαύσεις μοναδικές plant-based, #crueltyfree γεύσεις

    Οι διατροφικές συνήθειες είναι μια συνειδητή επιλογή, που επηρεάζει όχι μόνο τον ατομικό οργανισμό, αλλά και ολόκληρο το οικοσύστημα...

    Οι καλύτερες κρέπες στην Αθήνα

    Οι κρέπες - οι κομψές κι ευέλικτες λιχουδιές με τις οποίες μας προίκισε η γαλλική κουζίνα - είναι κάτι...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot