spot_img
More

    Γιατί τα τέλεια φρύδια έχουν γίνει συνώνυμα με το Brwne Brow Bar;

    Η ομορφιά, όπως και οτιδήποτε άλλο στη ζωή, διέπεται από κάποιους κανόνες, ανάμεσά τους η συμμετρία, η γνωστή από τα μαθηματικά χρυσή αναλογία, αλλά και μικρές λεπτομέρειες που συντείνουν σ’ένα γενικότερο καλαίσθητο σύνολο. Τα φρύδια, ένα πολλές φορές παραμελημένο στοιχείο της εικόνας μας, σηκώνουν πάνω τους το «βάρος» και την αρχιτεκτονική του προσώπου μας, και η φροντίδα τους στην εποχή μας είναι απαραίτητη για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση που αναδεικνύει τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά μας.

    Ποιος καταλληλότερος για τον σχηματισμό, την περιποίηση και την αποκατάσταση του σχήματος των φρυδιών σου λοιπόν, από το πρώτο και προσφάτως ολοκληρωτικά ανανεωμένο brow bar στην Ελλάδα – το Brwne – που μετράει χρόνια εξειδίκευσης σε treatments και τεχνικές που θα σε εκτοξεύσουν στην καλύτερη εκδοχή σου; Η ιστορία τους ξεκινάει από το 2012, και η έμπνευσή τους από τα εμβληματικά brow bars του Λονδίνου. Σήμερα, αριθμούν δύο καταστήματα σε Χαλάνδρι και Γλυφάδα, ενώ έχουν αναπτύξει τα δικά τους προϊόντα για κάθε επισκέπτη αλλά και επαγγελματία. 

    Τι είναι αυτό που κρατάει το Brwne στην κορυφή; Μα ασφαλώς οι ικανοποιημένες πελάτισσες – ανάμεσά τους και πολλοί άντρες – που μέσα σε μία συνεδρία ανακτούν την αυτοπεποίθησή τους και αποκτούν τα φρύδια των ονείρων τους. «Χρησιμοποιούμε έναν συνδυασμό μεθόδων σε 7 βήματα, για να σχηματίσουμε τα φρύδια που θα αναδείξουν κάθε πρόσωπο», εξηγεί η Σοφία Γκιώνη, που με τη μητέρα της Κ. Ματίνα Παπαδάκη έχουν γίνει οι νεράϊδές μας στο brow styling. Κι όλα αυτά με την αβίαστη χαλαρότητα ενός booking από το app τους για iOS και Android!

    Μέσα από tinting, lamination και την signature τεχνική τους, το Brwne Brows, ακόμα κι αν στα νιάτα σου «μαδούσες» τα φρύδια σου για ένα πιο λεπτό look, τώρα μπορείς να αποκτήσεις πιο γεμάτα φρύδια που κολακεύουν το πρόσωπό σου. Οι τεχνικές τους εφαρμόζονται ακόμα και σε άτομα με αλλωπεκία, με άκρως φυσικό αποτέλεσμα και ένα μεγάλο πλήθος χρωμάτων, ενώ στα ράφια τους θα βρεις προϊόντα θεραπείας όπως το Brow Oil, για να ανακτήσεις το «χαμένο έδαφος» αν τα φρύδια σου αραιώνουν. 

    Ένα άλλο στοιχείο που διαφοροποιεί το Brwne από τον ανταγωνισμό είναι η προσοχή στη λεπτομέρεια: κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται ξεχωριστά – ξεφεύγοντας από φασόν λογικές – και κάθε πρόσωπο μελετάται στο consulting, όπου και προτείνονται οι ιδανικές οδοί για το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα. Κι επειδή μαζί με τα τέλεια φρύδια, καλό είναι να έχεις και τέλειες βλεφαρίδες, το Brownee κάνει one by one extensions, Lash Lift Botox Therapy και άλλες θεραπείες για το ιδανικό «οπλοστάσιο» γύρω από το βλέμμα σου!

    Brwne Brow Bar
    Αριστοφάνους 4, Χαλάνδρι, τηλ. 2106820316
    Γρηγορίου Λαμπράκη 23, Γλυφάδα, τηλ. 2108940750
    www.brownee.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    «Μαμαδίσιες νοστιμιές»: Πού θα βρεις τα καλύτερα μαγειρευτά στην Αθήνα

    Το μαγειρευτό φαγητό ισούται με συναίσθημα. Με μνήμες. Με σωστή και υγιεινή θρέψη. Θρέψη από αυτές που ζεσταίνουν τα...

    Νέα Φιλαδέλφεια: Οι πιο… ORIGINAL λόγοι για να πας!

    Εάν έχεις συνδέσει τη Νέα Φιλαδέλφεια μόνο με το Άλσος και την... ΑΕΚ, ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις. Η...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot