spot_img
More

    Cradle Prive Hair Boutique: Η ιδανική μορφή των μαλλιών σου, με την πολυτέλεια ενός privé χώρου

    Λένε, τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας, όμως αν παρατηρήσεις καλά τους ανθρώπους, τα μαλλιά μαρτυρούν πολλά παραπάνω από ό,τι πιστεύουμε. Δείχνουν κάτι από τον χαρακτήρα μας, μας δίνουν αυτοπεποίθηση και μια δυναμική, για αυτό και πάντα θέλουμε να είναι στην εντέλεια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως οι μεγάλες αλλαγές στις ζωή μια γυναίκας, συνοδεύονται συνήθως και από μια ριζική αλλαγή στα μαλλιά της.

    Η επιλογή του κατάλληλου κομμωτηρίου είναι μια σημαντική υπόθεση, καθώς χρειάζεσαι ανθρώπους να καταλάβουν τις εξατομικευμένες ανάγκες αλλά και τις προοπτικές των μαλλιών σου, να γνωρίζουν άριστα όλες τις τεχνικές και να σε αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερη φροντίδα. Όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα, θα βρεις στο Cradle Prive Hair Boutique στο Νέο Φάληρο, που ήρθε να δώσει μια νέα εικόνα στην έννοια “hair salon”.

    Ένας πολύ προσεγμένος χώρος που αμέσως εκπέμπει τον luxury αέρα του, σε κάθε μικρή λεπτομέρεια. Εδώ για πρώτη φορά έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις αποκλειστική περιποίηση, σε ρυθμούς ήπιους που θα σε χαλαρώσουν κατά την παραμονή σου κι ένα άνετο περιβάλλον που θα σε κάνει να νιώσεις ξεχωριστή. Αν θες όλη αυτή την ολιστική εμπειρία περιποίησης-χαλάρωσης σε αποκλειστικότητα, μπορείς να κλείσεις τον χώρο για σένα και κάποια φίλη σου, για να απολαύσετε όλες τις υπηρεσίες, χωρίς καθυστερήσεις και όλα τα προνόμια μιας privé διαδικασίας. 

    Στο Cradle Prive Hair Boutique, μπορείς να αφεθείς χωρίς κανένα δισταγμό στην εμπειρία και τις γνώσεις της Εβελίνας, που με τη σοφία 19 χρόνων στο χώρο, θα αξιολογήσει την κατάσταση και τις δυνατότητες των μαλλιών σου και θα σου προτείνει τις καλύτερες επιλογές, ώστε να αναδείξεις όλη σου την ομορφιά και να αποκτήσεις μια γερή δόση αυτοπεποίθησης. 

    Κουρέματα που θα τονίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, όλες οι σύγχρονες τεχνικές χρώματος, extensions και θεραπείες κερατίνης και επανόρθωσης, θα δώσουν στα μαλλιά σου ζωντάνια και λάμψη, ενώ μοντέρνα και κλασσικά χτενίσματα, θα σου χαρίσουν μια υπέρτατη κομψότητα, για να ξεχωρίζεις στην καθημερινότητα σου ή σε ιδιαίτερες στιγμές.

    Μια γυναίκα πέρα και πάνω από όλους τους ρόλους της, οφείλει να αντιμετωπίζει τον εαυτό της σαν ότι πολυτιμότερο στον κόσμο και να τον φροντίζει εσωτερικά και εξωτερικά. Κι αν μερικές φορές η απαιτητική καθημερινότητα φέρνει δυσκολίες, το καλύτερο δώρο είναι μια γερή δόση pampering που να συνοδεύεται με μια αλλαγή, έστω και μικρή. Οι αλλαγές στα μαλλιά, είναι ένα κλασσικό τρικ που εγγυημένα αλλάζει άρδην την ψυχολογία! Όπως λένε και στο Cradle Prive Hair Boutique: “Change your mood with an option for your hair!”.

    Cradle Prive Hair Boutique
    Χρυσοστόμου Σμύρνης 16, Νέο Φάληρο, τηλ. 2130479454
    Social links: Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    15 προτάσεις για ένα καλοκαιρινό, δροσιστικό σεργιάνι στην Αθήνα

    Η Αθήνα στάζει ερωτισμό το καλοκαίρι. Αψηφώντας τις υψηλές θερμοκρασίες κι εξοπλισμένοι με ανάλαφρα ρούχα κι ανάλαφρη διάθεση, είναι...

    Το Κουκάκι είναι state of mind*

    Πάμε στου Κουκάκη;», έλεγαν οι παλιοί για την όμορφη συνοικία που ξαπλώνει στα πόδια της Ακρόπολης (και το έγραφαν...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot