spot_img
More

    Pinelo Nail Bar: Το διάλειμμα που χρειάζεσαι από την καθημερινότητα για να περιποιηθείς με τον πιο απολαυστικό τρόπο τα άκρα σου

    «Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα», είχε πει ο Νίκος Καζαντζάκης, κι η Τζωρτζίνα, ιδιοκτήτρια του Pinelo Nail Bar έκανε ακριβώς αυτό: δημιούργησε μια μικρή όαση που βάζει εσένα σε πρώτο πλάνο, με υπηρεσίες για τα άκρα – κι όχι μόνο – που θα αναδείξουν κάθε πτυχή της προσωπικότητας και της εμφάνισής σου.

    Κι όλα αυτά στη Γλυφάδα της καλαισθησίας, των ανεβασμένων ταχυτήτων και των – de facto – προσδοκούμενων κορυφαίων υπηρεσιών, με το Pinelo να έχει γίνει από το 2015 η στάνταρ «συντεταγμένη» για κάθε επισκέπτρια που δεν συμβιβάζεται με το μέτριο.

    Το Pinelo Nail Bar ανατρέπει κάθε στερεότυπο για τα «νυχάδικα»: ένα από αυτά είναι ότι το ποιοτικό μπορεί να είναι οικονομικό και το μικρό ευέλικτο. Ένα άλλο αφορά στα τεχνητά άκρα, των οποίων δεν θα βρεις καμία εκδοχή εδώ, αφού φιλοσοφία στο Pinelo είναι ότι τα νύχια σου πρέπει να «αναπνέουν» και να αναδεικνύονται με φυσικό τρόπο, μέσα από θεραπείες και φιλικά προς το περιβάλλον – αλλά κι εσένα – προϊόντα, όπως τα ζουμερά χρώματα της εταιρείας OPI.

    Εδώ η αποστείρωση, η απολύμανση των εργαλείων, η καθαριότητα του χώρου, είναι κάτι σαν ένα άτυπο manifesto που τηρείται κατά γράμμα. Το Pinelo λάμπει από φρεσκάδα αλλά και feelgood vibes, η ομάδα του αποτελείται από καταρτισμένες και πάντα ενημερωμένες τεχνίτριες που αγαπάνε αυτό που κάνουν και δεν το βλέπουν στα πλαίσια μιας απλής διεκπαιρέωσης, όντας πάντα εντός χρόνων από ραντεβού σε ραντεβού. 

    Ιδανικό περιβάλλον για παντός είδους nail dates (μπορείς να το επισκεφθείς με την κολλητή σου για ταυτόχρονη απόλαυση των υπηρεσιών του), ενώ προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για bachelorettes και mini parties. Εδώ μπορείς επιπλέον να απαλλαγείς από (την πάντα ανεπιθύμητη!) τριχοφυΐα, με full body αλλά και facial αποτριχώσεις με θεαματικά αποτελέσματα. 

    Σε μια εποχή που η προσεγμένη εικόνα μας, μαρτυρά ότι έχουμε σεβασμό στον εαυτό μας και τους γύρω μας ενώ παράλληλα η αυτοπεποίθησή μας είναι σε βαθμό που μας καθιστά πανέτοιμες να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε εμπόδια, η περιποίηση του εαυτού μας είναι μονόδρομος. Που καλύτερα λοιπόν, από τους ειδικούς στο είδος, για το πιο χαλαρωτικό break προσιτής πολυτέλειας; Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πινελιές του Pinelo θα σε ενθουσιάσουν, η μουσική στο background θα σε χαλαρώσει και τα χαμόγελα θα σε κερδίσουν! Δοκίμασε το και μπορεί να γίνει το στέκι σου.

    Pinelo Nail Bar 
    Βασ. Γεωργίου B 9, Γλυφάδα, τηλ. 2108949551
    Facebook Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Ψαροφαγία στην Αθήνα: Τα καλύτερα σημεία για φρέσκο ψαράκι στην πόλη

    Τα θαλασσινά είναι εθνικός μας θησαυρός κι ένα είδος φαγητού, του οποίου τα διατροφικά οφέλη αναρίθμητα. Από τις πιο...

    Η επανάσταση του street food στην Αθήνα: Γεύσεις απ’όλο τον κόσμο που τρώγονται στο χέρι

    Το εστιατόριο σαν θεσμός εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης, ωστόσο προϋπήρχε πολύ πριν η Μαρία Αντουανέτα και...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot