spot_img
More

    Το MELROSE BEAUTY BAR είναι ο πιο παραμυθένιος ροζ πολυχώρος ομορφιάς για την γυναίκα στην Αθήνα

    Οι σύγχρονοι ρυθμοί – όσο απαιτητικοί κι αν είναι – δεν πρέπει να μας στερούν ποτέ τις στιγμές που είναι αφιερωμένες σε εμάς αποκλειστικά, αλλά ούτε και την αυτοπεποίθηση που καθεμιά από εμάς δικαιωματικά αξίζει. Το MELROSE BEAUTY BAR δημιουργήθηκε έχοντας ως βάση όλες αυτές τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, προσφέροντας την απόλυτη ανάπαυλα από την καθημερινότητα με ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς κάθε είδους. Κι όλα αυτά στην καρδιά του Περιστερίου!

    Διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο beauty spot έχεις καταγεγραμμένο στο συνειδητό και ασυνείδητό σου, το MELROSE BEAUTY BAR στο Περιστέρι είναι πλημμυρισμένο από ροζ-φούξια χρώματα που σε χαλαρώνουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι η πριγκίπισσα του παραμυθιού. Λουλούδια που συμβολίζουν την άνθιση της θηλυκότητας, neon με quotes που ανεβάζουν τη διάθεση και μια ομάδα από καταρτισμένους επαγγελματίες που θα αναδείξουν τη μοναδικότητα και τα φυσικά χαρακτηριστικά σου στα μαλλιά, τα νύχια ή το πρόσωπό σου.

    Αυτό, όμως, που κάνει τόσο ξεχωριστό το MELROSE είναι ότι αποτελεί το πιο Female Empowering σημείο της Ελλάδας, τονίζοντας τη γοητεία και τη δυναμική της θηλυκής πλευράς μας, με μια προσέγγιση που είναι ουσιαστικά αδύνατο να μη σε επηρεάσει θετικά. Πίσω από το μοναδικό αυτό project, βρίσκονται δυο άνθρωποι με ανοιχτή σκέψη και όραμα, ο γνωστός ηθοποιός Σπύρος Νικολαΐδης και η blogger και μοντέλο Μελίνα Μπαλτογιάννη, οι οποίοι έπειτα από ένα δημιουργικό brainstorming, «κλείδωσαν» στη δημιουργία ενός πολυχώρου ομορφιάς εμπνευσμένου από τις glam εικόνες του Hollywood και του Los Angeles, ο οποίος θα αποτελέσει για κάθε γυναίκα το σημείο αναφοράς για μια ζωή ομορφότερη, μοναδικότερη, γεμάτη αυτοπεποίθηση.

    Αφού απορροφήσεις όλα τα θετικά vibes που σίγουρα θα ανεβάσουν τη ψυχολογία σου στο λεπτό, όσο δύσκολη και αν ήταν η μέρα σου, σειρά έχει η στιγμή που μπορείς να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να απολαύσει την περιποίηση που του αξίζει. Με δεδομένο ότι τα όμορφα και περιποιημένα νύχια αναβαθμίζουν ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση, εδώ κάθε νέα τάση, κάθε τεχνική και κάθε χρώμα – από κλασικό γαλλικό και παντοτινό κόκκινο μέχρι νύχια με στρας, γκλίτερ και αμέτρητα σχέδια – μεταμορφώνουν τα νύχια σου έτσι ώστε να τα θαυμάζεις εσύ αλλά και οι γύρω σου! Απολαυστικά μανικιούρ και πεντικιούρ, ημιμόνιμο, τεχνητά νύχια με gel, ακρυλικά νύχια, θεραπευτικό πεντικιούρ και πολλά άλλα, πάντα με τα πιο ποιοτικά προϊόντα, αλλά και τις πιο άρτιες τεχνικές, σε ομορφαίνουν και σε χαλαρώνουν παράλληλα και καθιστούν το Melrose το μαγαζί για τα καλυτερα νυχια Περιστερι.

    Καθώς τα μαλλιά παίζουν σημαντικό ρόλο τόσο στην εμφάνιση όσο και στην αυτοπεποίθησή μας, τι πιο ιδανικό από μια σειρά περιποιήσεων που θα αναδείξουν πόσο ξεχωριστή είσαι. Στο καλυτερο κομμωτηριο Περιστερι οι καλύτεροι κομμωτές, οι εξειδικευμένοι hair colorists και stylists, θα περιποιηθούν τα μαλλιά σου με θεραπείες για υγιή, λαμπερή όψη και μεταξένια υφή, όπως το μπότοξ μαλλιών για βαθιά ενυδάτωση και αναδόμηση ή η θεραπεία κερατίνης για ίσια μεταξένια μαλλιά. Έπειτα στο βαφείο θα απογειώσουν την εμφάνισή σου με κάθε σύγχρονη τεχνική και τάση, όπως το gloss, το balayage, τα baby lights και τα free lights, εξατομικευμένη ειδικά για να ταιριάζει σε εσένα και τα θέλω σου. Με τη χρήση επώνυμων, κορυφαίων σε ποιότητα προϊόντων, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της όμορφής ροζ ομάδας, στο υπέροχο σκηνικό του MELROSE, θα πετύχεις ακριβώς το αποτέλεσμα που σε εκφράζει και σε αναδεικνύει.

    Τέλος, αφέσου στα έμπειρα χέρια των κοριτσιών για ένα τέλειο makeover φρυδιού από σχηματισμό μέχρι brow lift, που θα αναδείξει τις αρμονίες στο πρόσωπό σου ή περιποιήσου τις βλεφαρίδες σου για ένα τονισμένο αλλά φυσικό βλέμμα με υπηρεσίες lash lift και βαφής βλεφαρίδας. Φυσικά αν έχεις κάποια ιδιαίτερη περίσταση, το MELROSE έχει φροντίσει και για αυτό και αναλαμβάνει μακιγιάζ είτε απαλά και ανάλαφρα είτε έντονα και εντυπωσιακά glam looks που αναδεικνύουν τα φυσικά σου χαρακτηριστικά. Γιατί η πραγματική ομορφιά βρίσκεται στα φυσικά χαρακτηριστικά σου!

    Η ζωή της σύγχρονης γυναίκας, σίγουρα δεν είναι παραμυθένια πλασμένη, όπως στις όμορφες ιστορίες με τις πριγκίπισσες. Παρόλα αυτά μπορούμε να επιλέγουμε για τον εαυτό μας παραμυθένιες στιγμές που θα μας κάνουν να αισθανόμαστε μοναδικές όπως μας αξίζει. Ο ροζ κόσμος του MELROSE BEAUTY BAR είναι εδώ για σένα για να σε εμψυχώσει και να σε «ενυδατώσει» ψυχικά και σωματικά με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σου για να κατακτήσεις τον κόσμο για άλλη μια φορά!

    MELROSE BEAUTY BAR
    Εθνικής Αντιστάσεως 97, Περιστέρι, τηλ. 2114184118
    www.melrose.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Αφιέρωμα: Προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας που ξεχωρίζουν

    Ενώ η οικονομία υποφέρει κάτω από το βάρος της ενεργειακής κρίσης, οι εξαγωγές αισθάνονται μια χαρά τώρα τελευταία -...

    Οι καλύτεροι φούρνοι της Αθήνας: Ιστορίες με αλεύρι, μαγιά και προζύμι

    Είναι απίστευτη αυτή η γλυκιά θαλπωρή που μας κάνει να αισθανόμαστε η μυρωδιά ενός φρέσκου ψωμιού που μόλις έχει...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot