spot_img
More

    10+2 κορυφαία barber shops στην Αθήνα για το απόλυτο grooming

    Η ανδρική περιποίηση στα καλύτερά της

    Στο εγγύς παρελθόν, κάτι μαγικό συνέβαινε στα μπαρμπέρικα. Ένας μοναδικός δεσμός αναπτυσσόταν μεταξύ του μπαρμπέρη και του πελάτη του, κάτι που παρέμεινε ανεξίτηλο για πολλές γενιές – μέχρι που τα κομμωτήρια γίνανε unisex και το κούρεμα άλλη μία αγγαρεία για τον αντρικό πληθυσμό που βρέθηκε να χάνει το «καταφύγιo» του – το μέρος που μπορούσε να χαλαρώσει, να συζητήσει, να δημιουργήσει φιλίες.

    Η αναβίωση αυτής της παράδοσης δεν είναι τυχαία – στην εποχή της «εικόνας» , μια προσεγμένη εξωτερική εμφάνιση δείχνει έναν άντρα που έχει τον έλεγχο της ζωής του και δεν παραμελεί τον εαυτό του, ενώ σίγουρα… κερδίζει πόντους σε κάθε κοινωνική συνδιαλλαγή. Τα σύγχρονα barber shops προσφέρουν (πέραν ενός αψεγάδιαστου look) όλες αυτές τις υπηρεσίες που θα αναδείξουν τον καλύτερο εαυτό σου, με grooming κυριολεκτικά από την κορυφή έως τα νύχια!

    Έτσι, με την γενειάδα να έχει περάσει από το στάδιο της τάσης σε αυτό του καθεστώτος, και με τα μαλλιά να έχουν γίνει και για τους άντρες το καθοριστικό στοιχείο μιας ολοκληρωμένης εμφάνισης, τα barber shops έχουν αποδείξει πως δεν είναι (ένα ακόμα) trend αλλά μια ουσιώδης ανάγκη.

    Το Athens Hot Spots, στην παράδοση του να ξεχωρίζει τα καλύτερα, σου προτείνει τους top αθηναϊκούς μπαρμπέρηδες:

    ✂️✂️✂️

    [td_block_big_grid_5 category_id="692" tag_slug="line1" sort="random_posts" mx12f_title_font_family="672" mx12f_title_font_weight=""][td_block_big_grid_5 category_id="692" tag_slug="line2" sort="random_posts" mx12f_title_font_family="672"][td_block_big_grid_5 category_id="692" tag_slug="line3" sort="random_posts" mx12f_title_font_family="672"][td_block_big_grid_5 category_id="692" tag_slug="line4" sort="random_posts" mx12f_title_font_family="672"]