spot_img
More

    Yard 22 Barbers: Όταν το πάθος για δημιουργία γίνεται… επιτυχία

    HomebarbersYard 22 Barbers: Όταν το πάθος για δημιουργία γίνεται... επιτυχία

    Στον πάντα busy, καταπράσινο Χολαργό, λίγα λεπτά από το μετρό, ένα νέο barber shop ήρθε για να προτείνει νέους κανόνες στην κομμωτική – ότι δεν γίνεται δηλαδή να περάσεις την έξοδό του χωρίς να μείνεις πλήρως ικανοποιημένος. Ο ιδιοκτήτης του Yard 22 Αλέξανδρος Μάττας, γνωστός στο χώρο της κομμωτικής και ως ArtlessDog, είχε την ευλογία να συνειδητοποιήσει από νωρίς το πάθος που είχε για τα μαλλιά και για την εμφάνιση του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά. Έτσι, έστησε ένα σύγχρονο barber shop που ξορκίζει το stress της καθημερινότητας και χαρίζει πάντα χαμόγελα αυτοπεποίθησης και ικανοποίησης στους πιστούς του πελάτες.

    Τόσο το φουλ καταρτισμένο team, όσο και ο Αλέξανδρος, κουρεύουν με φανατική προσοχή στη λεπτομέρεια για αποτελέσματα λεπτοδουλεμένα και κορυφαία. Από το πρώτο ραντεβού, θα συνειδητοποιήσεις ότι βρήκες το ιδανικό spot για την επιμέλεια της εξωτερικής σου εμφάνισης – εδώ θα σου προτείνουν εκείνο το κούρεμα που ταιριάζει απόλυτα στο δικό σου στυλ και θα αναδείξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την δική σου προσωπικότητα, με λίγα λόγια εδώ κάθε πελάτης αντιμετωπίζεται ξεχωριστά και με ευθύνη για το look του.

    Είτε θες old school fadeαρίσματα, είτε επιζητάς κάτι πιο mainstream, το Yard είναι μονόδρομος. Στις υπηρεσίες του συμπεριλαμβάνεται ασφαλώς και το τριμάρισμα, συνεπώς αν είσαι υπέρμαχος της γενειάδας ή του μουσιού, rest assured ότι εδώ θα σε περιποιηθούν στο maximum, σ’ένα σκηνικό πλήρως χαλαρωτικής minimal αισθητικής, με industrial στοιχεία και “πράσινες” λεπτομέρειες.

    Yard 22 Barbers
    Υμηττού 22, Χολαργός, τηλ. 2155651772
    www.yard22.gr
    Facebook | Instagram

    Διαβασε επισης