spot_img
More

    3 Le Day Spa: Ένας ξεχωριστός χώρος στο Κολωνάκι αφιερωμένος στην ομορφιά 

    Η γυναίκα του σήμερα, ελίσσεται ανάμεσα σε διάφορους ρόλους, μα πάνω από όλα και περισσότερο από ποτέ, φροντίζει να αναδεικνύει την γοητεία της θηλυκότητας, προσέχοντας τον εαυτό της, σε όλα τα επίπεδα. Οι πολλαπλοί όμως ρόλοι της καθημερινότητας, στερούν το χρόνο που μπορείς να αφιερώσεις στην περιποίηση σου, εκτός αν βρεις όλες τις υπηρεσίες που επιθυμείς σε ένα και μόνο μέρος.

    Το 3 Le Day Spa, στην οδό Χάριτος 3 στο Κολωνάκι, είναι ένας μικρός ναός, αφιερωμένος στην ομορφιά, όπου μπορείς να απολαύσεις κάθε είδους περιποίηση, που θα τονίσει τη γοητεία σου και θα σε αποσυμπιέσει από τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

    Ένας χώρος που συνδυάζει αρμονικά στοιχεία της Δύσης και της Ανατολής, με μοντέρνα αισθητική, εκπέμπει ζεν ενέργεια και σου χαρίζει απλόχερα στιγμές ευεξίας, όποια υπηρεσία κι αν επιλέξεις. Η υποδοχή είναι πάντα θερμή και με την πρώτη ματιά καταλαβαίνεις πως εδώ θα σου φερθούν σαν βασίλισσα. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό αναλαμβάνει να αναδείξει την ομορφιά σου, ενώ εσύ απολαμβάνεις τον καφέ που σου προσφέρουν. Και το ταξίδι στην ομορφιά αρχίζει.

    Mani – pedi, με τα καλύτερα προϊόντα και τεχνικές που αναδεικνύουν άριστα όλες τις σύγχρονες τάσεις, υπηρεσίες κομμωτηρίου, που θα δώσουν στα μαλλιά σου μεταξένια υφή και ξεχωριστό στυλ, υπηρεσίες μακιγιάζ με χρωματική παλέτα που να ταιριάζει στα χρώματα της επιδερμίδας σου και που θα τονίζει αρμονικά τα χαρακτηριστικά σου, αλλά και θεραπείες προσώπου, για να λάμψεις και να τονίσεις τη φρεσκάδα σου. Σχηματισμός φρυδιών και ενίσχυση των βλεφαρίδων, συμπληρώνουν το παζλ της ομορφιάς, χαρίζοντάς σου τον πιο ελκυστικό εαυτό σου!

    Αν το σώμα σου ζητά αποσυμπίεση από την καθημερινότητα ή ακόμα και τόνωση, υπηρεσίες μασάζ από εξειδικευμένο προσωπικό, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους που μεταδίδουν άμεσα το αίσθημα της χαλάρωσης σε όλες τις αισθήσεις, θα σε κάνουν να νιώσεις και πάλι ανάλαφρη, ήρεμη και γεμάτη ενέργεια, ανάλογα με την τεχνική που θα επιλέξεις.

    Μπορείς να απολαύσεις τις υπηρεσίες μεμονωμένα ή και συνδυαστικά, ανάλογα με τις ανάγκες και τον χρόνο σου. Με την αγορά μιας gift card, μπορείς να κάνεις ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο στους αγαπημένους σου που σίγουρα θα το λατρέψουν, ενώ ανάλογα με την εποχή, μπορείς να επωφεληθείς από τις προσφορές σε συνδυασμούς υπηρεσιών. Για τις μέλλουσες νύφες το 3 Le Day Spa, προσφέρει ειδικό πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει όλες εκείνες τις υπηρεσίες που θα σε κάνουν να λάμψεις σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή της ζωής σου.

    Η ομορφιά είναι κάτι που βρίσκεται στον καθένα μας. Η φροντίδα της εμφάνισης μας δεν τονίζει μόνο την γοητεία μας, αλλά βοηθάει πολύ στην ψυχολογία, καθώς όταν περιποιέσαι τον εαυτό σου, του δείχνεις σεβασμό αλλά και κατά κάποιο τρόπο τον ευχαριστείς κάνοντας του ένα δώρο. Το 3 Le Day Spa, με τις εξατομικευμένες υπηρεσίες που σου παρέχει, γίνεται ο ιδανικός συνοδοιπόρος σε αυτό το ταξίδι ομορφιάς. Κλείσε το ραντεβού σου και χάρισε στον εαυτό σου αυτό το δώρο. Άλλωστε το αξίζεις!

    3 Le Day Spa
    Χάρητος 3, Κολωνάκι, τηλ. 2107222783
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Εξάρχεια: Η πιο ζωντανή (και πολυσυλλεκτική) γωνιά της πόλης είναι ένα ψηφιδωτό προτάσεων για όλους

    Κατ’ εξοχήν… επαναστατική, µε έντονο ταµπεραµέντο, γεµάτη γκαλερί, τυπογραφεία, κέντρα τέχνης και πολιτισµού, µια πόλη µέσα στην πόλη που...

    Νέα Φιλαδέλφεια: Οι πιο… ORIGINAL λόγοι για να πας!

    Εάν έχεις συνδέσει τη Νέα Φιλαδέλφεια μόνο με το Άλσος και την... ΑΕΚ, ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις. Η...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot