spot_img
More

    Μυστικά ομορφιάς, από την Καματάκη Μαρία

    Κάθε γυναίκα αξίζει να κοιτάζει το είδωλο της στον καθρέφτη και να ψιθυρίζει…. «Είμαι όμορφη»!

    Η Μαρία Καματάκη, ως make up artist, μας εξηγεί πως όλες οι γυναίκες είναι όμορφες από την φύση τους. Το μυστικό είναι να βρεις τον τρόπο να την αναδείξεις! Αυτό καταφέρνει εκείνη και μας εξηγεί πως γίνεται.

    Σκοπός της δεν είναι μόνο να μακιγιάρει τα πρόσωπα. Αυτό το κάνουν πολλοί. Σκοπός της είναι, να τους χαρίσει το προσόν της αυτοπεποίθησης. Αυτό θα τις κάνει να ακτινοβολούν όλο το βράδυ και θα είναι εκείνες τελικά που θα αναδείξουν το μακιγιάζ της.

    Μας λέει χαρακτηριστικά:

    «Η αυτοπεποiθηση εIναι Eνα προσον καθε επιτυχημενης γυναικας. ολες το εχουμε, απλα ειναι κρυμμενο πισω απο τις ατελειες μας. Αν καλυψουμε τις ατελειες, εμφανιζεται μπροστα». 

    Την διακρίνεις εύκολα, καθώς προδίδεται από το πηγαίο χαμόγελο, όταν βλέπουν το τελικό αποτέλεσμα.

    Η επιτυχία ενός επαγγελματικού μακιγιάζ δεν κρύβεται μόνο στα χρώματα και στις τεχνικές. Η ανάλυση της προσωπικότητας του πελάτη, σε συνδυασμό με την αισθητική του, καταλήγοντας στην προσδοκία του, είναι το πιο σημαντικό μέρος του ραντεβού.

    Συγκεκριμένα μας τονίζει:

    «Στην αρχή, ακούω τον πελάτη προσεχτικά για να καταλάβω, τί είναι αυτό που τον ενοχλεί και τί είναι αυτό που θέλει να διορθώσει. Δεν ξεκινώ σύμφωνα με αυτό που πιστεύω εγώ. Ακούω πάντα εκείνον! Εκπληρώνω πρώτα την επιθυμία του κι εφόσον χαλαρώσει, μπορεί να με εμπιστευτεί και να ακούσει την δική μου πρόταση, ως επαγγελματία, για ένα άρτιο αποτέλεσμα».

    Μας υποδέχτηκε στον πανέμορφο σαλόνι ομορφιάς που διατηρεί στα Βόρεια προάστια και νομίζεις πως είναι βγαλμένος από παραμύθι. Αντιλαμβάνεσαι κατευθείαν ότι η κυρία Καματάκη είναι λάτρης της λεπτομέρειας και μας αιτιολογεί τον λόγο αυτής της διακόσμησης.

    «Θελω εδω μεσα να ζωντανευει το ονειρο καθε γυναικας οταν με επισκεπτεται! ».

    Κάποιοι θεωρούν το επαγγελματικό μακιγιάζ, πολυτέλεια κι έτσι ακριβώς είναι. Η ομορφιά όμως δεν είναι πολυτέλεια»!

    Η τέχνη της Μαρίας δεν σταματά στο μακιγιάζ. Σπουδές και σεμινάρια από καταξιωμένους συνάδελφους στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, την έχουν κάνει να ειδικεύεται σε δύο ακόμη υπηρεσίες, που συμπληρώνουν μια τέλεια εμφάνιση.

    Η κορνίζα του προσώπου είναι τα φρύδια. Η Μαρία, ως μηχανολόγος-μηχανικός, μας εξηγεί πως η αρχιτεκτονική του προσώπου δεν είναι μία εύκολη υπόθεση. Με τις τεχνικές που προσφέρει στον χώρο της, με σωστή μελέτη, πολλά μαθηματικά και πολύ καλή γεωμετρία, καταφέρνει να κρύψει τις ατέλειες, να διορθώσει το λάθος σχήμα και να ενισχύσει τα κενά .

    Η αποκατάσταση των φρυδιών από οποιαδήποτε αιτία ή πάθηση, μπορεί να αποκατασταθεί με αυτή τη μέθοδο χαρίζοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα που θα λατρέψουν όλοι.

    Η δεύτερη εξειδίκευση είναι στην εμφύτευση της φυσικής βλεφαρίδας και είναι κάτι που αγαπάει πολύ! Άλλωστε αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα των γυναικών που μοιράζεται καθημερινά μαζί μας στα social media. Η ίδια δηλώνει συγκεκριμένα: 

    «Aποφάσισα να ειδικευτώ σε αυτές τις δύο παροχές – εκτός από το μακιγιάζ – για τον λόγω του ότι μπορώ να προσφέρω σε μια γυναίκα που δεν ξέρει καθόλου να βάφεται, μια καθημερινή επαγγελματική εμφάνιση».

    Και οι δύο παροχές, είναι εντελώς ανώδυνες, έχουν πολύ φυσικό αποτέλεσμα και είναι σίγουρο ότι μπορούν να ταιριάξουν στον καθένα ανάλογα με την προσωπικότητα του. Δεν είναι ένα το στυλ, δεν είναι ένα το σχήμα. Ποικίλουν οι τεχνικές όπως και τα πρόσωπα. Προσαρμόζεται στo καθένα ξεχωριστά, καθώς γίνεται εξατομικευμένη ανάλυση.

    Αν αποφασίσετε λοιπόν να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας, αξίζει να την επισκεφθείτε!

    Από το πρώτο κιόλας ραντεβού θα καταλάβετε ότι πρόκειται για μια άρτια καταρτισμένη επαγγελματία, αλλά κυρίως, έναν ζεστό άνθρωπο με θετική προσέγγιση, πρόθυμη να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί.

    Όταν την ρωτήσαμε: ‘Tί είναι επιτυχία για σας‘; Μας απάντησε χαμογελώντας:

    «Να σφραγίζεται το φινάλε της παροχής μου, με μια φράση από τον πελάτη μου: κυρία Καματάκη μπορώ να σας αγκαλιάσωΚι εκεί λέω…. τα κατάφερα»!

    Καματάκη Μαρία
    Εθνικής Αντιστάσεως 47, Νέα Ερυθραία, τηλ. 6936753240
    www.kamatakimaria.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Αφιέρωμα: Τα καλύτερα delicatessen στην Αθήνα

    Το gourmet δεν είναι μόνο τροφή, είναι ο συμβολισμός της. Μια λέξη που περιγράφει το φαγητό στην ιδανική του...

    Μήλος: Ένα νησί πέρα από τα συνηθισμένα

    Το ετερόκλητο των τοπίων της αλλά και η ομορφιά που εκπέμπει από άκρη σε άκρη, είναι τα στοιχεία που...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot