spot_img
More

    Hood Branded A.C. Barbershop: Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για άνδρες που δεν συμβιβάζονται με τη μετριότητα

    HomebarbersHood Branded A.C. Barbershop: Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για άνδρες που δεν συμβιβάζονται...

    Τα μπαρμπεράδικα που ευδοκίμησαν τις δεκαετίες του ’40, του ’50 και του ’60 άφησαν ένα legacy που δεν γινόταν να μην αναβιώσει: οι άντρες είχαν τον χώρο τους για να χαλαρώσουν, να αποσυμπιεστούν και να αφεθούν σε λίγες (αλλά ουσιαστικές) στιγμές περιποίησης και ανανέωσης. Να μιλήσουν με άλλους άντρες, να δημιουργήσουν φιλίες, να προσέξουν την εξωτερική τους εμφάνιση απενοχοποιημένα και ανοιχτά. Άλλωστε οι άντρες, πέραν των μαλλιών τους, διαχρονικά έχουν να ασχοληθούν με τα μούσια και τα γένια τους και το ποιον θα επιλέξουν να εμπιστευτούν και να αφήσουν στα χέρια τους την εικόνα τους είναι μεγάλη υπόθεση.

    Το Hood Branded A.C. Barbershop συνεχίζει την παράδοση αυτή – αυτή που βάζει τον άντρα σε πρώτο πλάνο – σ’έναν εντυπωσιακό χώρο που κάθε άντρας θα βρει υψηλές υπηρεσίες grooming και κομμωτικής από εξειδικευμένους ανθρώπους. Η έμπειρη ομάδα του προσφέρει αποκλειστικά κλασικά κουρέματα, παραδοσιακό ξύρισμα και περιποίηση γενειάδας, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε προσώπου. Κάθε υπηρεσία δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια και διαρκεί περίπου 45-50 λεπτά για το καλύτερο αποτέλεσμα, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης και φροντίδας. Στο Hood έχεις τη σιγουριά ότι θα σε προσέξουν με ένα ιδανικό αποτέλεσμα τόσο στα γούστα σου όσο και στα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

    Kι επειδή στο Hood Branded A.C. Barbershop πιστεύουν ότι η γνώση είναι δύναμη διοργανώνουν barber courses, τα οποία αποτελούνται από 2 εξάωρα μαθήματα και διαρκούν από τις 10 π.μ. ως τις 4μ.μ. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν θεωρία-κατανόηση, που αφορά την κρανιακή δομή και την καμπυλότητα του κεφαλιού, τεχνικές κουρέματος, τεχνικές περιποίησης προσώπου/γενειάδας και τεχνικές styling. Η παρουσίαση των τεχνικών γίνονται σε μοντέλο από τον Χρήστο Παππά, ιδρυτή του Hood Branded, και στη συνέχεια ακολουθεί πρακτική από τους μαθητές σε δύο μοντέλα ανά ημέρα. Τα barber courses αποτελούνται από μικρά τμήματα για μεγαλύτερη αμεσότητα και οι ημέρες διεξαγωγής είναι Κυριακή και Δευτέρα. Στο τέλος των μαθημάτων, κατόπιν συνεννόησης, μπορείς να παρακολουθήσεις τον τρόπο που το Hood Branded Α.C. Barbershop λειτουργεί μια τυπική μέρα και να αποκτήσεις όλες τις πληροφορίες για να εξελίξεις την τεχνική σου.

    Hood Branded A.C. Barbershop
    Πίνδου 20, Νέα Φιλαδέλφεια, τηλ. 2102583437
    Facebook | Instagram

    Διαβασε επισης