spot_img
More

    Urban Burger: Επικά burgers ανά την Ελλάδα

    Το φαινόμενο του street food αποκτά νέα διάσταση όταν συνδυάζεται με την άριστη ποιότητα και τα υπέροχα υλικά. Και πού αλλού να βρει κανείς αυτήν την τέλεια συνταγή απόλαυσης παρά στο Urban Burger! Εδώ, το street food γίνεται τέχνη, με burger που απλά συναρπάζουν. Μια δοκιμή είναι αρκετή για να καταλάβεις ότι εδώ μιλάμε για κάτι πολύ ιδιαίτερο.

    Το Urban ξεκίνησε το ταξίδι του το 2019 στη Ρόδο και σύντομα η επιτυχία τους οδήγησε σε νέα ανοίγματα, με το κατάστημα του Βόλου το 2021 να αποτελεί το επόμενο βήμα στην επέκτασή τους. Η τεράστια αποδοχή κι αγάπη από τον κόσμο, πέρυσι οδήγησε στα νέα καταστήματα στην Αλεξανδρούπολη και στη Λάρισα.

    Η μυστική συνταγή της επιτυχίας του Urban βρίσκεται στην προσήλωσή τους στην υψηλή ποιότητα. Όλα τα συστατικά, από το χειροποίητο ψωμάκι brioche μέχρι το μπιφτέκι και τις σάλτσες, παρασκευάζονται και πλάθονται καθημερινά σε δικό τους εργαστήριο, με προσοχή και μεράκι, κι έπειτα διανέμονται στα καταστήματα. Ο κιμάς είναι 100% μοσχαρίσιος από επιλεγμένα Γαλλικά μοσχάρια, τέλεια μελετημένος ώστε να περιεχεί το ιδανικό ποσοστό λίπους που θα το κρατήσει ζουμερό αλλά ταυτόχρονα υγειινό. Έτσι ως αποτέλεσμα έχουμε το πιο μπιφτέκι-φαινόμενο που παίζει στην αγορά!

    Στο κατάστημα της Λάρισας, εγκαινιάστηκε η πιο σύγχρονη κουζίνα από όλα τα καταστήματα αλλά και το πρώτο εργαστήριο παραγωγής brioche (ω ναι!). Φρέσκα ψωμάκια brioche παρασκευάζονται καθημερινά για να τα απολαύσεις στο burger σου αέρινα και πεντανόστιμα.

    Τα vibes των Urban αντικατοπτρίζουν το όνομά τους, είναι urban, φρέσκα και νεανικά με ζωηρά χρώματα, neon φώτα και graffiti στους τοίχους. Τα εντυπωσιακά graffiti μάλιστα, υπογράφει ο καλλιτέχνης Gospel, και χαρίζουν στους χώρους μια industrial νότα που τα ανεβάζει σε άλλο level. Έτσι κι αλλιώς τα Urban δημιουργήθηκαν από νέους για νέους, και η ατμόσφαιρα είναι ιδανική όχι μόνο για να φας τις «μπεργκεράρες» σου αλλά για να βγάλεις και το insta story το σωστό! 

    Ανάμεσα στα αγαπημένα και δημοφιλή πιάτα που θα ανακαλύψεις στο μενού, είναι το “Apollo 13 Burger”, με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, cheddar, μαρμελάδα μπέικον, ψητό κρεμμύδι, ντομάτα και cheddar sauce, μια επιλογή που ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή έως και… «διαστημική» γεύση. Το “Mushroom Burger” ιδανικό για όσους αγαπούν τα μανιτάρια, με μοσχαρίσιο μπιφτέκι σε ψωμάκι brioche με cheddar, σωτέ μανιτάρια, καραμελωμένα κρεμμύδια, τυρί κρέμα και τηγανητό αυγό, (ένα burger σκέτη κόλαση!) Και για τους λάτρεις του κοτόπουλου, το “Kim Burger” με φιλέτο κοτόπουλο παναρισμένο, μπέικον, καραμελωμένα κρεμμύδια, gorgonzola, iceberg και mayo sauce, να δένουν αρμονικά, χαρίζοντας την απόλυτη γευστικότητα. 

    Η συνεχής αναζήτηση του brand για την τελειότητα δεν σταματάει ποτέ. Πρόσφατα επέστρεψαν από τις ΗΠΑ εμπνευσμένοι για νέες ιδέες, ενώ συνεχώς αναζητούν την τέλεια συνταγή για κοτόπουλο, που θα προσφέρει την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία στους επισκέπτες τους.

    Η συνδυασμένη όμορφη ατμόσφαιρα, η υψηλή ποιότητα υλικών, η εστιατορική παρουσίαση των πιάτων με τις κορυφαίες γεύσεις, αλλά και οι προσιτές τιμές τους, τους κάνουν αγαπητούς σε κάθε πόλη που επιλέγουν να δραστηριοποιηθούν, αποκτώντας ένα φανατικό κοινό που εκτιμά την ποιότητα και την αυθεντικότητά τους. 

    Α και να μη ξεχάσουμε να αναφέρουμε τις ειδικές προσφορές που τρέχουν στο site όπου μπορείς με ευκολία να παραγγείλεις και να απολαύστεις το πιο νόστιμο και ποιοτικό street food από την βολή του σπιτιού! 

    Urban Burger
    Παπακυριαζή 40, Λάρισα, τηλ. 2410535946
    Δημάρχου Κονταράτου 8, Βόλος, τηλ. 2421026767
    Λεωφόρος Δημοκρατίας 207, Αλεξανδρούπολη, τηλ. 2551080856
    Καρπάθου 16, Ρόδος, τηλ. 2241131047
    www.urbanburger.gr | Facebook | Instagram | TikTok | Youtube

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα κορυφαία barber shops στην Αθήνα για το απόλυτο grooming

    Ψαλίδια, trimmers, λάδια, πομάδες, πετσέτες και φαλτσέτες - η σημασία ενός καλού barber shop είναι πέρα και πάνω από...

    Νέα Φιλαδέλφεια: Οι πιο… ORIGINAL λόγοι για να πας!

    Εάν έχεις συνδέσει τη Νέα Φιλαδέλφεια μόνο με το Άλσος και την... ΑΕΚ, ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις. Η...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot