spot_img
More

    Grappa, Vino & Aperitivo: Ένα γευστικό ταξίδι με ζεν αέρα, στην καρδιά του Βόλου

    Περπατώντας στην Δημάρχου Κονταράτου, στη γνωστή πιάτσα στο Βόλο, η καταπράσινη αυλή του Grappa, Vino & Aperitivo δεν γίνεται να μη σου τραβήξει την προσοχή. Όταν δε, περάσεις το κατώφλι του θα εκτυλιχθεί μπροστά σου μια ξεχωριστή εμπειρία γευστικών προτάσεων που σίγουρα θα σε κάνουν να το αγαπήσεις. 

    Το πρωτότυπο και φινετσάτο Grappa, Vino & Aperitivo άνοιξε τις πύλες του στον κόσμο στις 6 Δεκεμβρίου του 2001, αποτελώντας ένα προσωπικό στοίχημα για τον ιδρυτή του, Κυριάκου Γαργαρέτα. Στην αρχή, αυτό το μοναδικό μέρος πρόσφερε αυστηρά espresso και κρασί, δημιουργώντας έτσι μια εντελώς ξεχωριστή ταυτότητα στην περιοχή.

    Σύντομα, καθιερώθηκε ως ένας must προορισμός για την πόλη του Βόλου. Η ιδιαίτερη ταυτότητα του το κάνει να ξεχωρίζει αισθητά, συνδυάζοντας εξαιρετικές ετικέτες σε κρασί, διεθνή κουζίνα με επιρροές από Ασία, Λατινική Αμερική και Ιταλία, αλλά και για τα αναζωογονητικά του signature cocktails. 

    Η Grappa σχεδιάστηκε ως ένα all-day wine bar με έντονα κοσμοπολίτικη θεματική προσέγγιση: Τα πολυετή ταξίδια του Κυριάκου Γαργαρέτα, έφεραν έντονα την Ταιλανδέζικη εξωτική κουλτούρα τόσο στο design του μαγαζιού και στην αισθητική που αποπνέει, όσο και στις γεύσεις που μπορείς να δοκιμάσεις σε φαγητό και ποτό, που σίγουρα θα σου μείνουν αλησμόνητες.

    Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας, από το πρωί για brunch, μέχρι το μεσημέρι και το βράδυ, το εμπλουτισμένο menu του Grappa, Vino & Aperitivo σου δίνει να διαλέξεις ανάμεσα σε πολλές και ιδιαίτερες προτάσεις, κι αν είσαι λάτρης της διεθνής κουζίνας, τότε ειδικά – δεν υπάρχει αμφιβολία – θα γίνεις ένθερμος θαμώνας.

    Το Grappa, Vino & Aperitivo αποτελεί πλέον έναν καταξιωμένο προορισμό για όσους αναζητούν μια πολυδιάστατη γαστρονομική εμπειρία στον Βόλο. Ένας προορισμός όπου η γεύση συναντά το πάθος και η ποικιλία συναρπάζει τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα που αποπνέει εξωτισμό και φινέτσα. Είναι ένας κόσμος όπου οι γεύσεις ταξιδεύουν και οι αναμνήσεις δημιουργούνται, μαζί με θεματικές εκδηλώσεις και πάρτι με «αέρα» εξωτερικού.

    Grappa, Vino & Aperitivo
    Δημάρχου Κονταράτου 1, Βόλος, τηλ. 2421030370
    www.grappavino.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Octobrunch: Ένας μήνας αφιερωμένος στην αγαπημένη μας συνήθεια

    Μια παροιμία λέει «το πρωί φάε σαν βασιλιάς, το μεσημέρι σαν πρίγκιπας, και το βράδυ σαν ζητιάνος». Εμείς αρκούμαστε...

    Αιγάλεω: Η δυτική όχθη της Αθήνας ψιθυρίζει ιστορίες αυθεντικής διασκέδασης

    Χιλιοτραγουδισμένο, από τη Mοσχολιού ως τους LocoMondo, με ιστορία που κρατάει από την αρχαιότητα, το Αιγάλεω είναι από αυτές...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot