spot_img
More

    Hide & Seek: Ζωντάνια, φιλικό γκουρμέ φαγητό, γλυκά και κοκτέιλ που φυσάνε, σε ένα καταπράσινο τερέν

    Το all day bar restaurant του Χαλανδρίου ανεβάζει τα κυβικά της Κηφισίας σαν προορισμό κι όχι σαν διαδρομή.

    Έχουμε γράψει πολλάκις για το Hide & Seek και το έχουμε επισκεφθεί πλείστοις. Κι αυτό γιατί κάθε φορά που βρισκόμαστε εκεί όλα αυτά τα χρόνια, ανακαλύπτουμε νέες εκφάνσεις του, από την πιο καλοσυνάτη υποδοχή, το μενού που έχει κάτι με ουσία για τον καθένα, τα βραβευμένα cocktails, την ανάταση ενός χώρου που περιστοιχίζεται από πράσινο, το εγκάρδιο αντίο.

    Το Hide & Seek πάντοτε μας δίνει την αίσθηση ενός lounge στη φύση. Είναι οι κορμοί των δέντρων που τρυπάνε εδώ κι εκεί τον ορίζοντα σαν τεράστια γλυπτά της φύσης. είναι το ξύλο που κυριαρχεί στο ντεκόρ δίνοντάς του χειροποίητη διάσταση… Στιλάτο, με μοντέρνα επίπλωση, μοιάζει σαν ένα upscale οχυρό, η ιδανική ανάπαυλα από τους ρυθμούς του «έξω κόσμου», το τέλειο lunch break ή after office drinks spot, σε μια περιοχή που είναι επιχειρηματικό κέντρο στα βόρεια αλλά συνεχίζει να κρατάει συνάμα χαρακτήρα προαστίου.  

    Διασχίζοντας την είσοδό του, διακτινίζεσαι σε όλες τις παραπάνω εικόνες, εξού και το λογοπαίγνιο του ονόματός του, που ορθώς το παρουσιάζει συνειρμικά σαν έναν καλά κρυμμένο παράδεισο. Ο εσωτερικός του χώρος συνδυάζει με τον πιο αρμονικό τρόπο την άνεση με την καλαισθησία, μέσα από μια μαεστρικά μελετημένη αρχιτεκτονική λιτότητα, που σε ξεκουράζει, σε χαλαρώνει και σε προετοιμάζει για τα καλύτερα που έπονται.

    Ξεκινώντας από τις 12 το πρωί, το Hide & Seek προσφέρει απλόχερα τις πιο όμορφες καλημέρες με καλοψημένο καφέ, φυσικούς χυμούς και brunch, ενώ όσο προχωράει η ημέρα σερβίρει λεπτοδουλεμένα πιάτα με μεσογειακό ταμπεραμέντο που εκπέμπουν πολλά βολτ αλλά και αναζωογονητικά cocktails που αναστατώνουν τις αισθήσεις.

    Ο νέος κατάλογος στο φαγητό φέρει την υπογραφή του χαρισματικού executive chef Γιάννη Λιόκα (τον ξέρεις από το Nolita και το Monzù) και είναι ένα χάρμα ανακάλυψης και απόλαυσης: Η φινέτσα του μαγειρέματός του βρίσκει απόλυτη υλοποίηση σε comfort αλλά και πιο elevated πιάτα, από το δυναμικό ταρτάρ από βοδινό φιλέτο με την κάψα της καπνιστής πάπρικας και την αέρινη παλαιωμένη παρμεζάνα μέχρι το υπέροχο spaghetti με σάλτσα ντομάτας, βασιλικό, φρέσκα ντοματίνια και stracciatella, που θριαμβεύει μέσα στην απλότητά του. Από τον κατάλογο δεν λείπουν τα first cuts στο κρέας, ο σολωμός, τα risotti και ενδιαφέροντα bar snacks, όλα με παρουσίαση πολύτιμου κοσμήματος αλλά και γεύση και τεχνική που ανεβάζουν τον πήχη. 

    Για το μέτωπο της μπάρας, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ο Λυκούργος Χριστοθανόπουλος είναι ένας barman-μύστης από τους αστέρες της γενιάς του, με πολλούς άσσους στο μανίκι και βαθειά γνώση της τέχνης του. Σε συνεργασία με το team του, Γιάννη Ρούσσο και Γιάννη Καράπα, για μια ακόμη χρονιά εξελίσσουν ιδέες, υφές, χρώματα και χειροποίητες ύλες δημιουργώντας κοκτεϊλικές προσμίξεις που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό. Εξαιρετικό το The Roots, με Ketel One βότκα, μέλι, πατζάρι και cordials λεμονιού και δενδρολίβανου, ένα cocktail που ξεφεύγει από τα κουρασμένα τετριμμένα, ενώ εξίσου εντυπωσιακό και το One Night in Mexico, με Don Julio, ανανά, yuzu, spice and spicy. 

    Το συμπέρασμα προκύπτει αβίαστα. Ένα χαρισματικό concept που δίνει λύσεις για όλες τις ώρες της ημέρας και για κάθε γούστο ή επιθυμία της στιγμής. Για τον πιο γλυκό επίλογο, μην παραλείψεις να δοκιμάσεις μια βελούδινη τάρτα λεμόνι, με framboise και sorbet βασιλικού άξια βραβείου.

    Hide & Seek
    Λεωφ. Κηφισίας 254, Χαλάνδρι, τηλ. 2106776747
    www.hideandseek.gr
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Μαρούσι: Η πιο σταθερά διαχρονική πιάτσα των Β.Π. είναι στα πάνω της

    Είναι ωραίο το Μαρούσι - αν είσαι «βόρειο» παιδί στην καρδιά σου έχει σίγουρα μια θέση το παλιό Village...

    Τα αγαπημένα μας μεζεδοπωλεία για καλό φαγητό και αξέχαστες κατανύξεις

    Υπάρχει μια μαγεία στα μεζεδοπωλεία. Λίγο το ελληνικό μας ταμπεραμέντο, λίγο το καλό φαΐ που μοιράζεται και ενισχύει τις...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot