spot_img
More

    Men’s Place: Ολοκληρωμένη φροντίδα για τον άντρα, στη Νέα Σμύρνη

    Η καρδιά της Νέας Σμύρνης το χρειαζόταν καιρό. Το ίδιο και το αντρικό κοινό της. Ο λόγος για το ολοκαίνουργιο Men’s Place, που στεγάζεται στο γνωστό εμπορικό της Ομήρου και διανύει ήδη τα πρώτα και πολύ δημιουργικά του βήματα. 

    Στο προσεγμένο περιβάλλον του οι υπηρεσίες που προσφέρονται είναι έτσι διαμορφωμένες ώστε να ξεφεύγουν από τα τετριμμένα: Με πολυθρόνες για μανικιούρ και πεντικιούρ, με ειδική καρέκλα για την απολαυστική ιεροτελεστία του ξυρίσματος με φαλτσέτα και με το μασάζ να αποτελεί κι αυτό σύντομα έναν ακόμα λόγο για να το επισκεφθείς, το Men’s Place είναι ένα μπαρμπέρικο που μετατρέπει το ραντεβού στην απόλυτη ευχαρίστηση. 

    Ασφαλώς ο λόγος που θα το επιλέξεις είναι κατά κύριο λόγο η εμφάνιση των μαλλιών σου, η ομάδα του αποτελείται από έμπειρους κουρείς με μεγάλη προϋπηρεσία στην κομμωτική και το wellness, έτσι μπορείς να είσαι σίγουρος ότι οποιοδήποτε κι αν είναι το στυλ ή οι προσδοκίες σου από ένα κούρεμα, αυτά θα ικανοποιηθούν εδώ στο έπακρο. 

    Μετά είναι όλα τα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ της εικόνας σου, τα οποία το Men’s Place θα συμπληρώσει με φροντίδα: καθαρισμός προσώπου, λαδάκια για αφράτο μούσι, αποτρίχωση αυτιών και μύτης, κλωστή στο πρόσωπο ή σχηματισμός φρυδιών, γιατί το κλισέ ότι η περιποίηση στην εποχή μας είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση, έχει καταρριφθεί πλήρως και δια παντός. 

    Το σκηνικό του, με το μιξάρισμα υλικών όπως το τούβλο και το ξύλο, σε συνδυασμό με τα vintage στοιχεία του, θα γίνει το ιδανικό νοητό διάλλειμα στην καθημερινότητά σου, αφού θα σε ταξιδέψει σε άλλες mid-1900’s εποχές, με soundtrack χαλαρωτικές lounge μουσικές και ωραία αρώματα. 

    Κι επειδή η ομορφιά και η υγεία πάνε μαζί χέρι-χέρι, στο Men’s Place υπάρχει ακόμα και πελματογράφος τον οποίο μπορείς να αξιοποιήσεις κατόπιν συνεννόησης με ποδολόγο. Ισχύουν ειδικές προσφορές για seniors 65+ αλλά και για παιδικό κούρεμα, ενώ στα ράφια του θα βρεις πλήθος από προϊόντα για τα μαλλιά σου, τα μούσια, το πρόσωπό σου και τα πόδια σου. 

    Men’s Place
    Ομήρου 41-43, Νέα Σμύρνη, τηλ. 2109330027
    www.mensplace.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα καλύτερα μεζεδοπωλεία της Αθήνας: Εκεί που η διασκέδαση είναι αυθεντική & η γεύση ονειρική

    Ακαταμάχητα. Καμία άλλη λέξη δεν μπορεί να περιγράψει από μόνη της τα σύγχρονα μεζεδοπωλεία. Με αφθονία προτάσεων που κανακεύουν...

    4 αθηναϊκές pubs για να γιορτάσεις την St Patrick’s day όπως της αξίζει

    Η Γιορτή του Αγίου Πατρικίου (Ιρλανδικά: Lá Fhéile Pádraig, «Η Ημέρα της Εορτής του Πατρικίου»), είναι μια πολιτιστική και...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot