spot_img
More

    Αυτό το αγγλικό χωριό μόλις επέλεξε έναν νέο δήμαρχο – και είναι ένα πόνυ που του αρέσει να πίνει Guinness

    Μετά από ένα αίτημα από ντόπιους χωρικούς, ο Patrick the Pony έγραψε ιστορία στο Cockington Village ως ο πρώτος δήμαρχος πόνυ του Ηνωμένου Βασιλείου

    Το Cockington Village είναι μια γραφική, ειδυλλιακή αγγλική μικρή πόλη, γεμάτη εξοχικές κατοικίες και άφθονα πλακόστρωτα. Το μικρό χωριό έγραψε πρόσφατα ιστορία ωστόσο, όταν διόρισε ένα μίνι πόνυ Shetland με το όνομα Πάτρικ ως δήμαρχο της πόλης.

    Όπως ανέφερε το Food & Wine, ο ιδιοκτήτης του Πάτρικ, Κερκ Πετράκης, άρχισε να πηγαίνει τον Πάτρικ στην πόλη και στην τοπική παμπ, The Drum Inn, νωρίς στην πανδημία για να εγκλιματίσει το πόνυ στις κοινωνικές συναναστροφές. Ο λόγος; Ο Πάτρικ είναι ένα πόνυ θεραπείας και από την άφιξή του στο Κόκινγκτον πριν από δύο χρόνια, επισκέφτηκε νοσοκομεία, θαλάμους ψυχικής υγείας, ομάδες αποκατάστασης και σχολεία.

    Ο Πάτρικ έγινε τόσο αγαπητός στους κατοίκους του Κόκινγκτον που του κράτησαν έναν ειδικό χώρο στο The Drum Inn, όπου είναι γνωστό ότι απολαμβάνει περιστασιακά μια Guinness μαζί με το καρότο του.

    «Η καθημερινή επίσκεψη στην παμπ είναι μέρος της ρουτίνας του και είναι. Του αρέσει μια γουλιά Guinness και έχει ένα καρότο – αυτό είναι», είπε ο Πετράκης.

    Η Mail έκανε αναφορά στις πρώτες επισκέψεις του Πάτρικ στην παμπ το 2020, με τον Πετράκη να τους λέει ότι οι καθημερινές επισκέψεις σε παμπ ήταν «αποκάλυψη» για το πόνι Shetland.

    «Δεν είναι ένα συνηθισμένο θέαμα για τους ντόπιους», είπε. «Είναι λίγο διασκεδαστικό για όλους και ο Πάτρικ το απολαμβάνει επίσης. Ο κόσμος θέλει να έρθει να τον αγκαλιάσει. Μερικοί πότες αναρωτιούνται αν η μπύρα που πίνουν τους έχει πειράξει και βλέπουν οράματα».

    Για όσους ενδιαφέρονται: Σύμφωνα με τους κτηνιάτρους, η περιστασιακή γουλιά αλκοόλ δεν θεωρείται επικίνδυνη για τα άλογα, τα οποία πίνουν προϊόντα που έχουν υποστεί ζύμωση εδώ και «χιλιετίες».

    Οι επισκέψεις σε παμπ του Πάτρικ εκτόξευσαν την τοπική του φήμη και η πόλη έκανε γιορτή για τα δεύτερα γενέθλιά του στο The Drum Inn την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου το 2020. Τώρα, ο Πάτρικ έχει γίνει τόσο απαραίτητος για την πόλη, που αποφάσισαν να τον ονομάσουν δήμαρχο τους.

    Ο προηγούμενος δήμαρχος του Cockington Village πέθανε το 2019 και επειδή η θέση δεν είχε ακόμη καλυφθεί, ο Πετράκης αποφάσισε να δημιουργήσει μια αίτηση στο change.org για να προσφέρει τον τίτλο στο αγαπημένο πόνι θεραπείας της πόλης. Ο Πετράκης παραδέχτηκε ότι η αίτηση έγινε μεταξύ σοβαρού κι αστείου, αλλά με εκατοντάδες υπογραφές υπέρ του, ο Πάτρικ το πόνι έγινε πραγματικά ο δήμαρχος του Cockington Village.

    Η τελετή ορκωμοσίας του δημάρχου του Πάτρικ στο Cockington Village.

    «Ο κόσμος λέει ότι ο Πάτρικ θα τα πάει καλύτερα από τον Δήμαρχο του Λονδίνου», είπε ο Πετράκης στην Express. «Ο Πάτρικ θα πάει να δει οποιονδήποτε. Η κοινότητα χρειάζεται κάτι ωραίο και κάτι με το οποίο μπορείς να συνδεθείς».

    Θα μπορούσε πραγματικά ένα πόνι να κάνει καλύτερη δουλειά σε δημόσιο αξίωμα από έναν άνθρωπο; Οι χωρικοί του Cockington σίγουρα το σκέφτονται. Για αυτούς, ο Πάτρικ είναι ένα στοργικό και πιστό μέλος της κοινότητας.

    Ήδη, ο Πάτρικ έχει βοηθήσει να συγκεντρωθούν χρήματα για την Ουκρανία και κεφάλαια για δύο απινιδωτές στο Cockington, αλλά οι γενναιόδωρες πράξεις του δεν σταματούν εκεί.

    Πηγή: allthatsinteresting.com

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ,...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα...

    Vault: Παλιότερα αφιερώματα

    Η Κυψέλη είναι cool: 10 μέρη για να την απολαύσεις στο έπακρο

    Περισσότερο από άλλες περιοχές στην Αθήνα, η Κυψέλη δείχνει να κερδίζει - έστω αργά...

    Τα 16 καλύτερα μεζεδοπωλεία στην Αθήνα που πρέπει να γνωρίζεις 

    Ο μεζές είναι απόγονος του Διονύσου, είναι το highlight της εξόδου, είναι το προνόμιο...

    Ψαροφαγία στην Αθήνα: Το «detox» της Σαρακοστής με όλα τα οφέλη + 10 κορυφαία μαγαζιά που θα την απολαύσεις στο έπακρο

    Αν υπάρχει κάτι στο σαρακοστιανό τραπέζι που περιμένεις για να φας ξανά και με...

    Έξοδος στην Πετρούπολη: Οι must προτάσεις για καφέ, φαγητό και ποτό

    Ο αστικός ιστός της Αττικής ακόμα κρύβει σημεία που μπορεί να μην γνωρίζεις ή...