spot_img
More

    Ο θρυλικός Βρετανός DJ STEVE STACK-O-WAX στο White Monkey στις 14 Ιανουαρίου

    Το ενδιαφέρον του για τη μουσική ξεκίνησε την εποχή που γινόταν έφηβος στα μέσα της δεκαετίας του 1970, μια περίοδο που στο Ηνωμένο Βασίλειο γινόταν μια μεγάλη μουσική αναβίωση της δεκαετίας του 1950: Τα τότε συγκροτήματα διασκεύαζαν τραγούδια από Ο Curtis Lee, όπως το Under The Moon Of Love, το Duke Of Earl του Gene Chandlers, το Rama Lama Ding Dong των Edsels και το Daddy Cool των The Rays και πολλά άλλα ανεβαίνοντας στα τσαρτ της βρετανικής ποπ μουσικής τότε.

    Περίπου την ίδια εποχή κληρονόμησε από τους γονείς του μια μεγάλη συλλογή κλασικών βινυλίων από τη δεκαετία του 1950, η οποία περιελάμβανε πολλά κλασικά Rock’N’Roll από τους Gene Vincent, Little Richard, Bill Haley, Elvis κ.λπ. Άρχισε να εργάζεται ως dj στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1978 και άρχισε να βγαίνει σε τοπικά κλαμπ R’N’R, να περιτριγυρίζει τον εαυτό του με ομοϊδεάτες και να κάνει τα μαλλιά του σε χτένισμα Ducktail, ακριβώς εκεί στην αρχή του UK Rockabilly Revival που πλέον νοείται σαν χρυσή εποχή της μουσικής. Το 1983 άρχισε να παίζει ως DJ στην πόλη του, το Νότιγχαμ, στα τοπικά κλαμπ, αλλά το 1985 έφυγε στη νότια ακτή της πόλης Μπόρνμουθ, όπου μένει ακόμα και σήμερα. Τα τελευταία 30+ χρόνια έχει διευθύνει ο ίδιος πολλά rockin’ clubs και έχει παίξει σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων μουσικών φεστιβάλ της δεκαετίας του 1950 που περιλαμβάνουν το Hemsby, το Rockabilly Rave και το The Rhythm Riot, αλλά και σε εμβληματικά μουσικά φεστιβάλ της δεκαετίας του 1950 στην Ιταλία όπως το Summer Jamboree & το Get Rhythm, στην Ισπανία στο the Screamin’, το Rockin’ Race & the High Rockabilly, στη Γερμανία στο Berlin Shake, στο Βέλγιο στο Rockin’ Around Turnhout και άλλα στη Φινλανδία και τη Γαλλία.. 

    Από το 2006 αποτελεί μέλους του Forest FM όπου παρουσιάζει την εβδομαδιαία ραδιοφωνική του εκπομπή ‘Wednesday Night Rockin’ Party’ στους 92.3 του East Dorset και στο WWW.FORESTFM.CO.UK μεταξύ 20.00 – 22.00 (ώρα Ηνωμένου Βασιλείου) με το τρέχον hot rockin. Κλασικά βινύλια, ξεχασμένα διαμαντάκια και όλες τις τελευταίες νέες κυκλοφορίες από τα πιο καυτά συγκροτήματα από όλο τον πλανήτη και τουλάχιστον μια φορά το μήνα φιλοξενεί ένα «ζωντανό» συγκρότημα ή έναν guest DJ να έρχεται στο στούντιο για να τα πούνε. 

    Tο White Monkey και το Rockabilly Knock Down Radio Show σας προσκαλούν στο πρώτο “Athens Rock & Roll Dance Party” της νέας χρονιάς με Special Guest τον θρυλικό Steve, την

    Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024.

    Πρόκειται για ένα ολοήμερο Rock & Roll event με καλεσμένο έναν από τους σημαντικότερους DJs της διεθνούς Rockabilly – Rock & Roll σκηνής, που έρχεται στην χώρα μας για πρώτη φορά, έτοιμος να μας απογειώσει με τα δολοφονικά 45άρια του!

    Μαζί του στα decks ο Andreas DJ Wanderer.

    Εκκίνηση από νωρίς στις 17:00 με:

    – Tiki Cocktails από την κορυφαία μπάρα της πόλης

    – Tropical Bar Menu με την υπογραφή του Exotic Izakaya 

    – Marketplace στον όροφο:

    Motor & Soul – Kira Don Jewel – Ντεμοντέ – Mary Candles – Hotsy Totsy Athens Vintage Clothes, Modernistas Records and more!

    Powered by Angostura

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ,...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά....

    Vault: Παλιότερα αφιερώματα

    Τα 16 καλύτερα μεζεδοπωλεία στην Αθήνα που πρέπει να γνωρίζεις 

    Ο μεζές είναι απόγονος του Διονύσου, είναι το highlight της εξόδου, είναι το προνόμιο...

    Ψαροφαγία στην Αθήνα: Το «detox» της Σαρακοστής με όλα τα οφέλη + 10 κορυφαία μαγαζιά που θα την απολαύσεις στο έπακρο

    Αν υπάρχει κάτι στο σαρακοστιανό τραπέζι που περιμένεις για να φας ξανά και με...

    Έξοδος στην Πετρούπολη: Οι must προτάσεις για καφέ, φαγητό και ποτό

    Ο αστικός ιστός της Αττικής ακόμα κρύβει σημεία που μπορεί να μην γνωρίζεις ή...

    Εννιά στάσεις στην Αθήνα για τέλειο γλυκό

    Το ζαχαρένιο τοπίο της πόλης αποκαλύπτει μια αλήθεια: ότι το γλυκό για τον Αθηναίο...