spot_img
More

    Darling: Δημιουργικό cocktailing στην καρδιά του Χαλανδρίου

    Το Darling μοιάζει να’ναι βγαλμένο από τα σοκάκια του Soho στο Λονδίνο, εκεί που όλα φαντάζουν δυνατά και το μόνο όριο στην διασκέδαση είναι η ίδια η φαντασία. Κι όμως, εδώ και χρόνια έχει γίνει ένα με το τοπίο στον πεζόδρομο της Ηρακλείου στο Χαλάνδρι, γνώριμο και οικείο σαν παλιός φίλος, τον οποίο χαίρεσαι να ανταμώνεις ξανά και ξανά. 

    Το κόκκινο της πρόσοψης σε βάζει κατευθείαν στο κλίμα και η είσοδός σου σε αυτό ξετυλίγει μια ιστορία με αρχή, μέση και τέλος: Ένας τεράστιος χάρτης του Underground, ένα παλιό αυτόματο πιάνο, μια κάβα από σκαλιστό ξύλο στο χέρι, χρώματα, ιδέες και μικρά διακοσμητικά συνθέτουν τον αστικό, απολαυστικό μύθο του. 

    Το Darling δεν είναι από τα μαγαζιά που βάζεις σε κουτάκι. Θα μπορούσες να το χαρακτηρίσεις κοκτεϊλάδικο – αφού η αλήθεια είναι ότι διαπρέπει σ’αυτό – όμως είναι πολλά περισσότερα. Το Darling είναι μια εμπειρία, είναι οι άνθρωποί του που θα σε υποδεχτούν με χαμόγελο και θα σε βάλουν στη παρέα – μεταξύ τους αποκαλούνται «darling»! – είναι το άτυπο ραντεβού που δίνεται καθημερινά και μετατρέπεται σε μίνι πάρτυ.

    Στη μπάρα του γράφονται οι πιο ιντριγκαδόρικες ιστορίες της πόλης πλημμυρισμένες από ενδιαφέρουσες αλκοολούχες δημιουργίες, με signatures που εναλλάσσονται με τις εποχές, αλλά και classics όπως δροσερά mojitos, margaritas, caipirinias kai daquiris σε άριστες εκτελέσεις, με χειροποίητα επιμέρους σιρόπια και bitters. Στα «must» της περιόδου, σ’έναν κατάλογο που εμπνέεται από τα πιο εμβληματικά εξώφυλλα σημαντικών δίσκων που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας, το Mexico Sunset, με τεκίλα, λάϊμ, σιρόπι lemongrass, strawberry puree και angostura bitters, αλλά και το Harlem Shake, με rum Pampero Especial, λάϊμ, σιρόπι αγαύης, τζίντζερ, passion fruit puree, αρωματικά bitters, bitters πορτοκαλιού και fire water bitters. 

    Το dj booth είναι πάντα κατειλημμένο, με blues, swing, jazz και ενίοτε rock μουσικές να παίζουν στα ηχεία του, αλλά και κάποιες θεματικές βραδιές να ανάβουν τα αίματα. Ένα cool στέκι διαφορετικό από τ’άλλα, που αποδεικνύει μ’ένα μοναδικό τρόπο ότι και τις καθημερινές, μπορείς να ξεκλέψεις πάντα λίγο χρόνο για να ταξιδέψεις νοητά και φυσικά σ’έναν άλλο κόσμο… στον κόσμο του Darling.

    Darling | Music & Drinks Station
    Ηρακλείου 1 (Πεζόδρομος), Χαλάνδρι, τηλ. 2167003745
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα πιο 10+1 πιο hot nail salons στην Αθήνα για το 2021

    Γιατί οι γυναίκες επιμένουν να επισκέπτονται τα νυχάδικα αντί να περιποιούνται μόνες τα νύχια τους στο σπίτι; Γιατί είναι η...

    Παγωμένη απόλαυση: Οι καλύτερες τζελατερίες της Αθήνας

    Παλιά από το 1686, ο Σισιλιάνος Francesco Procopio dei Coltelli άνοιξε το πρώτο καφέ στο Παρίσι, το Le Procope....

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot