spot_img
More

    Clock Escape Rooms

    Η Θεματολογία των δωματίων μας θα σας δώσει όλο το φάσμα των συναισθημάτων!

    Πρόκειται για ένα ζωντανό, διαδραστικό παιχνίδι απόδρασης το οποίο μέσα από την θεματολογία του κάθε δωματίου, σας ταξιδεύει στο μυστήριο και στην περιπέτεια, ενώ ταυτόχρονα δοκιμάζει τις ικανότητες αντίληψης, συνεργασίας, εμπιστοσύνης και προκαλεί το μυαλό και την παρατηρητικότητα της ομάδας προσφέροντας έναν διαφορετικό τρόπο ψυχαγωγίας και διασκέδασης, μια μοναδική εμπειρία ομαδικής συνεργασίας!!

    Το γράμμα δεν άφηνε περιθώρια…


    Βασιλιά Έρικ,
    σε 7 φεγγάρια μια μικρή ομάδα γενναίων πολεμιστών πρέπει να βρίσκεται στη Ντοράρ… Μην αντισταθούν… Ο δρόμος για τη διατήρηση της ισορροπίας του παλιού κόσμου ξεκινάει από τα μπουντρούμια…
    Μπρόντ


    Θα καταφέρετε να βοηθήσετε την Ανταρσία να ανατρέψει τον Γκρίμπαρ και τα παρανοϊκά σχέδια του;
     
    Διάρκεια: 90 λεπτά
    Παίκτες: 2-5
    Δυσκολία: 4/5
    Με ηθοποιό

    Ένας εκκωφαντικός θόρυβος αποσπά την προσοχή σας και ένα μήνυμα εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή σας:

    Ο διευθυντής της πειραματικής βάσης PROMETHEUS που εργάζεστε είναι χτυπημένος και με τα τελευταία του λόγια σας εκλιπαρεί να διασώσετε το “Υποκείμενο Μηδέν” το οποίο βρίσκεται σφραγισμένο στον απαγορευμένο τομέα Γ. 

    Τι είναι όμως το “Υποκείμενο Μηδέν”; Με ποιο τρόπο θα καταφέρετε να μπείτε στον τομέα Γ; 

    Ο χρόνος τελειώνει…

    Πρέπει να ολοκληρώσετε την αποστολή σας και να εγκαταλείψετε τη βάση πριν εκραγεί και καταστραφούν τα πάντα!

    Τα θεματικά δωμάτια απόδρασης του Clock εκτός από έναν εναλλακτικό τρόπο ψυχαγωγίας αποτελούν και μια ιδιαίτερη επιλογή για ξεχωριστές εκδηλώσεις όπως Παιδικά Party (Γενέθλια, Γιορτές, Αποκριάτικα Party, Αθλητικές διακρίσεις κλπ.), Eταιρικές Εκδηλώσεις (Επαγγελματικές συναντήσεις, Παρουσίαση προϊόντων, Ανασκόπηση έτους, Επέτειοι, Βραβεύσεις, Κοπή πίτας κλπ.) και Team Building Εταιριών.


    Το συναρπαστικό και διασκεδαστικό περιβάλλον δίνει έντονα πνευματικά ερεθίσματα, κεντρίζει όχι μόνο το μυαλό αλλά και τις ικανότητες μιας ομάδας ώστε να συνεργαστεί για να ανταπεξέλθει σε κάθε δοκιμασία. Η διασκέδαση φιλτράρεται μέσα από τη γνώση και γίνεται το έναυσμα για νέα γνωστικά ερεθίσματα. Οι ομάδες, θα χρειαστεί να συνεργαστούν και να επικοινωνήσουν με ουσιαστικό τρόπο, έξω από τα τετριμμένα, θέτοντας ως σημείο αναφοράς ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Δεν απαιτεί ιδιαίτερη φυσική κατάσταση.
    Ζήστε και εσείς την απολαυστική περιπέτεια ζητώντας από την ομάδα του Clock να οργανώσει και την δική σας εκδήλωσή!!!

    Social links: Facebook | Instagram