spot_img
More

    Brotherhood Barber Shop: Ένας ανδρικός προορισμός περιποίησης και χαλάρωσης στο Περιστέρι

    Στην καρδιά του Περιστερίου, στις παρυφές της Βεάκη, τα τελευταία χρόνια ένα κουρείο έχει κερδίσει τις καρδιές των επισκεπτών του κατέχοντας πλήρως τα μυστικά της τέχνης του κουρέματος, την παράδοση και την ποιότητα. Είναι το Brotherhood Barber Shop, που αναβιώνει τις εποχές που το κούρεμα ήταν…τελετουργία και μια αντρική υπόθεση με ουσία.

    Στο Brotherhood Barber Shop η ανδρική περιποίηση είναι οικογενειακή υπόθεση: Ο Διονύσης και ο Αχιλλέας – εκτός από αδέρφια – είναι 2 χαρισματικοί και ταλαντούχοι μπαρμπέρηδες που θα σε καταστήσουν μέλος μιας ευρύτερης “λέσχης” αντρών που δεν συμβιβάζονται με την μετριότητα και που εμπιστεύονται την εικόνα τους μόνο στους καλύτερους.

    Μετά από κουβέντα και αναζήτηση για το κατάλληλο κούρεμα και ξύρισμα, βάσει των χαρακτηριστικών σου και του προσωπικού σου στυλ, τον λόγο έχουν τα ψαλίδια και τα trimmers που θα σε μεταμορφώσουν στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και θα εκτοξεύσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη.

    Στο Brotherhood πέραν του scalp σου δίνουν μεγάλη βαρύτητα και στο πρόσωπό σου. Έτσι εδώ μπορείς να απολαύσεις το “λονδρέζικο” ξύρισμα με ζεστές πετσέτες και φαλτσέτα, μια διαδικασία που αναζωογονεί όχι μόνο το δέρμα αλλά και το πνεύμα αφού είναι απόλυτα χαλαρωτική.

    Ο χώρος ανακαινίστηκε πρόσφατα, δημιουργώντας ένα ακόμα πιο ευχάριστο στο μάτι σκηνικό προσιτής πολυτέλειας, αλλά κι ένα λειτουργικό μπαρμπέρικο, στο οποίο όλα λειτουργούν “ρολόι”. Εμπνευσμένο από το Λονδίνο των 50’s, με τον custom ξύλινο πάγκο, τις retro κορνίζες και τον λουτήρα ακριβώς κάτω από τον καθρέφτη, σε κανένα σημείο της επίσκεψής σου δεν θα χρειαστεί να σηκωθείς και να αλλάξεις θέση, για να βιώσεις την απόλυτη αποσυμπίεση στα χέρια του περιποιητικού μπαρμπέρη σου.

    Τέλος, στο Brotherhood θα βρεις προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις το (τέλειο) κούρεμά σου, όπως πομάδες και πηλούς από την εξαιρετική αυστραλέζικη εταιρία Uppercut, λάδια περιποίησης για την γενειάδα σου, lotions για ένα υγιές τριχωτό κ.α. – με προτάσεις για κάθε ηλικία και look.

    Brotherhood Barber Shop 
    Μιλτιάδου 2, Περιστέρι, τηλ. 2155457573 
    Facebook Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα καλύτερα σουβλάκια στην Αθήνα: Η τριλογία της απόλαυσης

    Σουβλάκι. Η μοναδική λέξη που όταν την ακούμε, θέλουμε να φάμε ακόμα και μετά από συμπόσιο στο χωριό του...

    #FALL_IN_THE_CITY: Μια δυναμική επιστροφή στην urban έξοδο 

    Αποχαιρετώντας για τα καλά το καλοκαίρι, η πραγματικότητα μας προσγειώνει πλέον στην καθημερινότητα. Μια καθημερινότητα που δε χρειάζεται να...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot