spot_img
More

    Peaky Barbers: 2 σύγχρονα μπαρπέρικα με όλη την αυθεντικότητα του παρελθόντος

    Τα Peaky Barbers αναβιώνουν την κουλτούρα του παραδοσιακού μπαρμπέρικου – αυτού που είναι τόσο χώρος περιποίησης όσο και λέσχη αντρών. 

    Στην φιλοσοφία αυτή και με γνώμονα το να δημιουργήσουν κάτι σύγχρονο και hip, δύο αδέρφια, ο Γιώργος κι ο Ανδρέας, μαζί με τον Πέτρο, έστησαν το Peaky Barbers στην καρδιά της Αθήνας – εκεί που χτυπά ο παλμός της πόλης – για να αναβιώσουν τις εποχές που ο άντρας απολάμβανε την φροντίδα που δικαιωματικά του άξιζε. 

    Αν αποδομήσεις την εμπειρία στο Peaky Barbers, αυτή είναι απλά κορυφαία: Δερμάτινες πολυθρόνες, vintage καθρέφτες και retro πινελιές με έμφαση στο ξύλο, θυμίζουν βρετανική pub και δίνουν στο κουρείο την παλιά του αίγλη – αυτή που οι άντρες σμίγουν, χαλαρώνουν, «τα λένε», απολαμβάνουν την περιποίηση και το ενδιαφέρον του κουρέα και φεύγουν ανανεωμένοι με την αυτοπεποίθηση στα ύψη.

    Στα 2 του χρόνια, το Peaky Barbers έχει εκτοξευτεί στο πάνθεον των αθηναϊκών barber shops – απόδειξη γι’αυτό τα διθυραμβικά reviews στα social media από πλήθος ικανοποιημένων επισκεπτών, αλλά και ένα 2ο κατάστημα που «ήρθε» ως φυσικό επακόλουθο ενός brand που συνεχώς εξελίσσεται και μεγαλώνει. 

    Με ένα νέο χώρο στους Αμπελόκηπους, (στον οποίο μπορείς να «κλείσεις» τους ιδιοκτήτες και head barbers μέσω του online booking) συνεχίζει να φροντίζει κάθε λεπτομέρεια, με κλασικά ή new age κουρέματα, περιποίηση της γενειάδας, αλλά και την απόλαυση του ξυρίσματος με φαλτσέτα – με τη ζεστή πετσέτα να προετοιμάζει το δέρμα σου για μια απόλυτα χαλαρωτική εμπειρία περιποίησης με εξαιρετικό αποτέλεσμα στην εικόνα σου. 

    Κι όλα αυτά με αδιαπραγμάτευτη καθαριότητα και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για να συντηρήσεις το look σου. Υπερατού το κερασμένο ουίσκι Dewars ή μια μπύρα Mamos για τους ζυθόφιλους. 

    Peaky Barbers 
    Βεΐκου 46Α, Κουκάκι, τηλ. 2109245521
    Μεσογείων 29, Αμπελόκηποι, τηλ. 2107785657
    www.peakybarbers.gr
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα πιο 10+1 πιο hot nail salons στην Αθήνα για το 2021

    Γιατί οι γυναίκες επιμένουν να επισκέπτονται τα νυχάδικα αντί να περιποιούνται μόνες τα νύχια τους στο σπίτι; Γιατί είναι η...

    Τα 10 πιο hot μέρη για να βγεις (ή να παραγγείλεις) στις Αχαρνές

    Το Μενίδι (ή αλλιώς Αχαρνές), είναι ο πέμπτος σε πληθυσμό δήμος της Αττικής. Μια αυθεντική συνοικία, που - ξεπερνώντας...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot