spot_img
More

    DON Barber: Σε αυτόν τον χώρο ο άνδρας γίνεται πρωταγωνιστής

    Στην γειτονιά που δίνει τον παλμό της πόλης και γεννάει διαχρονικά τα trends, ένα μπαρμπέρικο επανεφευρίσκει τον όρο, με υπηρεσίες που θα εκτοξέυσουν την αυτοπεποίθησή σου.

    O Christian Dior είχε κάποτε πει «Η απλότητα, το καλό γούστο και το grooming είναι ο ακρογονιαίος λίθος της κομψότητας – και στοιχίζουν σχεδόν τίποτα». Σε μία εποχή που η εικόνα σου μπορεί να είναι καθοριστική στη δουλειά σου, τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ακόμα και στην ίδια σου την αυτοεκτίμηση, ίσως η περιποίηση του εαυτού σου να μην είναι και τόσο κακή ιδέα. 

    Αν ανήκεις στην κατηγορία των αντρών που δεν συμβιβάζονται με το μέτριο και αναζητούν το καλύτερο σε κάθε έκφανση της ζωής τους, το DON Barber είναι η «συντεταγμένη» σου. Πολλάκις βραβευμένο – πρόσφατα απέσπασε διάκριση για την εταιρική του ταυτότητα – το επιχειρηματικό «παιδί» του Γιάννη Σακελλαράκη – head barber και ιδιοκτήτη – σε διακτινίζει πίσω στην αίγλη της παλιάς Αθήνας, τότε που το στυλ από αναγκαστική αγγαρεία ήταν απολαυστική διαδικασία. Μια χαρισματική ομάδα interior designers μέσα από πηγαία έμπνευση, αγάπη και μεράκι, κατάφερε να παντρέψει vintage και μοντέρνο, και δημιούργησε το απόλυτο σκηνικό χαλάρωσης (τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά) με μοναδικά αποτελέσματα. 

    Οι special και tailor made υπηρεσίες που το DON Barber & Groom παρέχει απλόχερα, απογειώνουν και αναδεικνύουν το στυλ κάθε άντρα, μιας και είναι κυριολεκτικά από την κορυφή ως τα νύχια! Από κούρεμα, περιποίηση στο μούσι και παραδοσιακό ξύρισμα με φαλτσέτα, μέχρι αναζωογονητικές θεραπείες προσώπου, περιποίηση των άκρων και χαλαρωτικά μασάζ. Και για όσους το στυλ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς τους, το μαγαζί της Αμερικής 23, διαθέτει ένα μοναδικό Perfume Bar με επιλεγμένα αρώματα εισαγωγής, καθώς και μια απογειωμένη συλλογή από αξεσουάρ όπως φουλάρια, παπιγιόν, δερμάτινα είδη και κοσμήματα τα οποία θα γίνουν πολύ απλά το κερασάκι στην τούρτα μιας τέλειας εμφάνισης.

    Για εσένα λοιπόν που ξέρεις από στυλ, φινέτσα και αποχρώσεις μιας άλλης εποχής, το DON Barber & Groom δεν είναι παρά η λύση στα δικά σου μέτρα. Ανακάλυψε περισσότερα στο don-barber.gr ή κλείσε απευθείας ένα ραντεβού τηλεφωνικά!

    Don Barber & Groom 
    Αμερικής 23, Αθήνα, τηλ. 2103617507
    www.don-barber.gr
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Beer-ό-τσαρκα στην Αθήνα: 9 διευθύνσεις που πρέπει να γνωρίζεις αν είσαι λάτρης του ζύθου

    Supernova απόλαυσης. Αυτή είναι η εντύπωση που αφήνουν οι νέας γενιάς μπύρες, και οι μπυραρίες και τα taprooms της...

    Μήλος: Ένα νησί πέρα από τα συνηθισμένα

    Το ετερόκλητο των τοπίων της αλλά και η ομορφιά που εκπέμπει από άκρη σε άκρη, είναι τα στοιχεία που...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot