spot_img
More

    Sunset Solarium: Tan your style με σύμμαχο την «καλή» πλευρά του ήλιου!

    Το μαύρισμα χαρίζει γοητεία, προσφέρει λάμψη, καλύπτει ατέλειες, κρύβει κιλά, χαρίζει αίσθηση αυτοπεποίθησης και ευεξία! «Μετά το τεχνητό μαύρισμα αισθάνομαι πως μπορώ να κατακτήσω τον κόσμο», είχε πει η εμβληματική Kim Kardashian – μια δήλωση που δεν σηκώνει αμφισβήτηση. 

    Με την ακτινοβολία του ήλιου να γίνεται τα τελευταία χρόνια ολοένα και πιο επιβλαβής και με το περιβάλλον να έχει επιβαρυνθεί πλέον με καυσαέρια, ρύπανση και όζον, η προετοιμασία σου πριν την έκθεσή σου σε αυτόν με την ενεργοποίηση της μελανίνης σου να έχει περάσει από το στάδιο της τάσης σε αυτό της ανάγκης. Στο Sunset Solarium η ανάγκη αυτή γίνεται όμως μια ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας και φροντίδας, σ’έναν αδιαπραγμάτευτα καθαρό χώρο, που σε αποσυμπιέζει, σε χαλαρώνει και σου εκτοξεύει την διάθεση στα ύψη! 

    Όποιος κι αν είναι ο στόχος ή η αιτία που θα το επισκεφθείς, το καταρτισμένο του team θα σου λύσει κάθε απορία και θα σε συμβουλεύσει για να πετύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα, πλήρως εναρμονισμένο με την προσωπικότητα και τη μοναδικότητά σου. Εδώ θα βρεις 3 tanning beds κορυφαίας τεχνολογίας, για την τέλεια σοκολατένια απόχρωση, με υγιή, ασφαλή και ευχάριστο τρόπο, κι όλα αυτά σε τιμές μιας επίσκεψης στο κομμωτήριο!

    Αν πάλι επιθυμείς να διατηρήσεις ένα υγιές, καλοκαιρινό look καθ’όλη τη διάρκεια του χειμώνα, ή θες να επωφεληθείς από τις ευεργετικές ιδιότητες του solarium στη διάθεσή σου (παραγωγή βιταμίνης D, ενεργοποίηση κολλαγόνου, κλπ) ή αν πάλι θες την ιδανική εμφάνιση σε κάποια κοινωνική υποχρέωση, το Sunset Solarium είναι ο «σύμμαχός» σου όλο τον χρόνο.

    Την υπηρεσία μαυρίσματος πλαισιώνουν όλα αυτά τα προϊόντα που θα αναδείξουν και θα συντηρήσουν τα αποτελέσματα των συνεδριών σου, θα ενυδατώσουν το δέρμα σου και θα ενισχύσουν την υγιή σου όψη. Με τον μύθο του «επιβλαβούς” σολάριουμ να έχει πλέον καταρριφθεί από την επιστημονική κοινότητα, και με δεδομένο ότι το μεσογειακό μας ταμπεραμέντο πάει «χέρι-χέρι» με ένα εντυπωσιακό μαύρισμα, το Sunset Solarium είναι η ιδανική «συντεταγμένη» για ομοιόμορφα, φυσικά και ξεκούραστα αποτελέσματα.

    Sunset Solarium
    Αγίου Κωνσταντίνου 40, Μαρούσι, τηλ. 2106109774
    www.sunset-solarium.gr
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα αγαπημένα μας pet shops στην Αθήνα: Τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες για τους πιστούς μας φίλους

    Οι άνθρωποι που αγαπούν τα ζώα είναι σε πραγματική σχέση με το σύμπαν επειδή καταλαβαίνουν ότι αυτά τα όντα...

    Που θα παίξεις τα πιο «ψαγμένα» επιτραπέζια της πόλης

    Τίποτα δεν ξεδιπλώνει το ταμπεραμέντο και δεν συσφίγγει τις σχέσεις μιας παρέας όσο το παιχνίδι... και μιλάμε για το...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot