spot_img
More

    Wok Shop: Ένα γαστρονομικό ταξίδι στα μυστικά της ασιατικής κουζίνας

    Με εμπειρία από το 1994, 2 ανανεωμένα καταστήματα με περισσότερα από 2.000 προϊόντα, μαθήματα Learn to Wok που σε καθιστούν wok & sushi master και ένα state-of-the-art e-shop, τα Wok Shop είναι leader στην αγορά ασιατικών τροφίμων, τόσο στις αγορές της χονδρικής, όσο και της λιανικής

    H ασιατική διατροφή είναι πλήρης, καθώς συνδυάζει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και χαμηλά επίπεδα λίπους, παρέχοντας μεγάλη ποικιλία βιταμινών, ιχνοστοιχείων και αντιοξειδωτικών. Είναι επίσης πεντανόστιμη, κάτι που από τη στιγμή που θα τη δοκιμάσεις θα σε κάνει μοιραία να θες να την εντάξεις ολοένα και περισσότερο στην καθημερινότητά σου. Κι επειδή ένα καλό ασιατικό εστιατόριο δεν είναι πάντα στη διπλανή σου πόρτα – και θα ήταν ασύμφορο να είναι – υπάρχει ένας “σύμμαχος” που όχι μόνο σου παρέχει όλες τις πρώτες ύλες για να δημιουργήσεις το αγαπημένο σου ασιατικό σου πιάτο, αλλά σε μαθαίνει και πως να το παρασκευάσεις. Ο λόγος για τα Wok Shop, που θα σε καταστήσουν ειδήμονα στην ασιατική κουζίνα, με τον πιο ευχάριστο, φιλικό, αλλά και έμπειρο τρόπο!

    Εδώ δεν μιλάμε για άλλο ένα Market Ασιατικών Τροφίμων, αλλά για μια ολοκληρωμένη πρόταση σε όσους αναζητούν ασιατικά τρόφιμα αλλά και σκεύη, με το καταρτισμένο team να μεταφέρει και να μοιράζεται με τους επισκέπτες και πελάτες όλη αυτή τη γνώση γύρω από την ασιατική κουζίνα. Είτε έχεις “ρολλάρει” την παλέτα σου σε αμέτρητα makis και ξέρεις κάθε είδος noodle σαν τα δάχτυλα του χεριού σου, είτε είσαι newcomer, τα Wok Shop είναι η “συντεταγμένη” σου. Τα μαθήματα μαγειρικής δε – που ξεκίνησαν πριν πολλά χρόνια – όχι μόνο απέδειξαν ότι το αθηναϊκό κοινό “διψούσε” να μάθει ασιατική κουζίνα (δικαίως), αλλά γίνανε κάτι σαν θεσμός, ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητάς των Wok Shop, που είναι πάντα εκεί για να σε βοηθήσουν σε κάθε βήμα ή πειραματισμό σου, με chef αρωγούς στο γαστρονομικό σου “ταξίδι”. 

    Το 2020 αποτελεί ένα ξεχωριστό milestone για την εταιρία, καθώς μετά από 15 χρόνια λειτουργίας, μετέφερε το κατάστημα της Κηφισιάς σε νέο μεγαλύτερο χώρο (Τατοϊου 73 & Χαρ Τρικούπη), ενώ άνοιξε νέο κατάστημα στην καρδιά της Αθήνας στο Σύνταγμα (Σκούφου 2-4). Επίσης προέβη σε redesign του www.wokshop.gr, από το οποίο μπορείς όχι μόνο να ψωνίσεις με ευκολία, αλλά να αντλήσεις και πολύτιμο know-how με συνταγές και συμβουλές.

    Κάθε foodie λοιπόν που σέβεται τον εαυτό του – κι έχει διάθεση εκτός από το να τρώει, να δημιουργεί – θα βρει στα Wok Shop την ασιατική του “Ιθάκη”. Αν πάλι η κουζίνα κι εσύ είστε σε διαφορετικά κοσμικά ημισφαίρια, το Learn to Wok μπορεί να ταξιδέψει σπίτι σου και να ετοιμάσει ό,τι χρειάζεσαι – από μάθημα για σένα και την παρέα σου – μέχρι γεύμα, δείπνο ή μπουφέ για τους καλεσμένους σου.

    Τέλος, στα Wok Shop θα βρεις δικά τους branded προϊόντα – τα Cardinal – τα οποία όχι μόνο υπερέχουν ποιοτικά, αλλά διακρίθηκαν με το Ermis Design Award 2016, για τις συσκευασίες τους! Σε μια εποχή που μας έμαθε ότι καλό είναι να ξέρουμε να μαγειρεύουμε σπίτι (αναφερόμαστε στο πρόσφατο lockdown) – ίσως μια επίσκεψη στα Wok Shop να μην είναι κακή ιδέα. Για την ακρίβεια, αν είσαι λάτρης του ασιατικού και συνεχίζεις να διαβάζεις αυτές τις γραμμές – είναι μονόδρομος.

    Wok Shop
    Σκούφου 2-4, Σύνταγμα, τηλ. 2155003849
    Τατοϊου 73 & Χαρ Τρικούπη, Κηφισιά, τηλ. 2106206008
    www.wokshop.gr
    Facebook | Instagram

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ,...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα...

    Vault: Παλιότερα αφιερώματα

    Η Κυψέλη είναι cool: 10 μέρη για να την απολαύσεις στο έπακρο

    Περισσότερο από άλλες περιοχές στην Αθήνα, η Κυψέλη δείχνει να κερδίζει - έστω αργά...

    Τα 16 καλύτερα μεζεδοπωλεία στην Αθήνα που πρέπει να γνωρίζεις 

    Ο μεζές είναι απόγονος του Διονύσου, είναι το highlight της εξόδου, είναι το προνόμιο...

    Ψαροφαγία στην Αθήνα: Το «detox» της Σαρακοστής με όλα τα οφέλη + 10 κορυφαία μαγαζιά που θα την απολαύσεις στο έπακρο

    Αν υπάρχει κάτι στο σαρακοστιανό τραπέζι που περιμένεις για να φας ξανά και με...

    Έξοδος στην Πετρούπολη: Οι must προτάσεις για καφέ, φαγητό και ποτό

    Ο αστικός ιστός της Αττικής ακόμα κρύβει σημεία που μπορεί να μην γνωρίζεις ή...