spot_img
More

    Noir Bistro Cafe: Ένα ατμοσφαιρικό στέκι καλοφαγίας, που ικανοποιεί κάθε γευστική πρόκληση

    Εμπνευσμένο από τα film noir, με τους ατμοσφαιρικούς φωτισμούς, τους δαιμόνιους ντετέκτιβ, τις femme fatale και την αστυνομική δράση, το Noir Bistro Cafe πρωτοάνοιξε τις πόρτες του το 2016 στην ήσυχη γειτονιά της Ολύμπου στο Χαλάνδρι. Προσαρμοσμένο στις γευστικές απαιτήσεις του σήμερα, ήρθε να λύσει το μυστήριο της χαμένης ποιότητας, τα ίχνη της οποίας οδηγούν στην κουζίνα του. Έτσι, με ασπρόμαυρη, νοσταλγική διάθεση το Noir σερβίρει καθημερινά μερικά από τα πιο σαγηνευτικά καλούδια της πόλης, με αδιαπραγμάτευτο ακριβώς αυτό: την ποιότητα.

    Φτιάχτηκε από ανθρώπους που αγαπούν το καλό φαγητό για ανθρώπους που αγαπούν το καλό φαγητό και αγκαλιάστηκε γρήγορα από το κοινό της περιοχής, το οποίο και το επισκέπτεται φανατικά. Δικαίως, αφού εδώ θα βρεις μοναδικές κρέπες σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές, τρυφερές βάφλες που σαγηνεύουν τις αισθήσεις με τη μυρωδιά του ψημένου χυλού και τη γεύση των ολόφρεσκων υλικών, σάντουιτς που παρασκευάζονται με ψιλοκομμένα όλα τα υλικά τους τα οποία περιχύνονται σε λαχταριστό φρυγανισμένο ψωμί, απογειωτικά burgers με homemade κιμά, και club sandwiches που «πειράζονται» τόσο-όσο, για να «αιχμαλωτίσουν» τη καρδιά σου και να σου χαρίσουν χαμόγελα ικανοποίησης!

    Στον κατάλογό του θα ανακαλύψεις επίσης healthy επιλογές, όπως φυσικούς φρεσκοστιμμένους χυμούς, tortillas με γαλοπούλα, αναζωογονητικές σαλάτες όπως η Χαλούμι, με πράσινη λόλα, ψημένο χαλούμι, κρουτόν και vinaigrette λεμονιού ή η δροσιστική Orange, με πράσινη λόλα, iceberg, καρύδια, κρουτόν, πορτοκάλι, παρμεζάνα και vinaigrette κάππαρης (μια αποκάλυψη!)

    Η «πρώτη προβολή» ξεκινάει καθημερινά στις 8.00, με καλοψημένο καφέ Jacobs, σοκολάτες και ροφήματα, με το βραβείο γεύσης (τουλάχιστον για εμάς) να παίρνουν τα pancakes με τσένταρ, μπέϊκον, κοτόπουλο και maple, καθώς και τα all time classic pancakes με σοκολάτα – μπιρκότο. ή η Κρέπα Μπουγάτσα, με κρέμα ζαχαροπλαστικής, κανέλα και άχνη, χορταστικά και ιδανικά να ξεκινήσεις την ημέρα σου με ενέργεια και καλή διάθεση.

    Κι όλα τα παραπάνω σ’έναν industrial, cozy χώρο, με custom σιδηροκατασκευές που σου γεννά την επιθυμία να βγάλεις τα παπούτσια σου, να καθίσεις οκλαδόν στις άνετες μεταλλικές του καρέκλες, να πάρεις στο χέρι σου ένα φλιτζάνι καφέ και να χάσεις την αίσθηση του χρόνου κουβεντιάζοντας μέχρι αργά το βράδυ.

    Αν η πείνα σου και η διάθεσή σου προστάζουν κάτι πιο… «δυνατό», το Benito`s Gorgonzola Burger, με μπιφτέκι 180gr από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά, τυρί gorgonzola, ντομάτα, λόλα, καραμελωμένο κρεμμύδι και sauce dijonnaise, το Nasty Burger με μπιφτέκι, μπέικον, cheddar, ντομάτα, λόλα, πιπεριά, μπούκοβο και Philadelphia ή το Whiskey Burger μεμπιφτέκι, μπέικον, cheddar, καραμελωμένο κρεμμύδι, μανιτάρια, ντομάτα, λόλα και whiskey sauce δεν απογοητεύουν… ΠΟΤΕ. Στα «must» και το Club Caesar’s με παρμεζάνα, κοτόπουλο φιλέτο, bacon, λόλα, ντομάτα και caesar sauce, απλά ακαταμάχητο και σε «γενναία» μερίδα!

    Κι επειδή οι χαρές στη ζωή πρέπει να… μοιράζονται, το Noir μοιράζει τις απολαύσεις του και στον χώρο σου με delivery, όλη μέρα, από τις 8.00-00.00.

    Noir Bistro
    Ολύμπου 25, Χαλάνδρι, τηλ. 2106131211
    Social links: Facebook

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Οι πιο hot διευθύνσεις για έξοδο στου Ψυρρή

    Πρώτη αναφορά στο όνομα της συνοικίας έγινε από τον Γάλλο γιατρό Ζακόμπ Σπον, σε ένα βιβλίο του με τίτλο:...

    Οι καλύτερες κρέπες στην Αθήνα

    Οι κρέπες - οι κομψές κι ευέλικτες λιχουδιές με τις οποίες μας προίκισε η γαλλική κουζίνα - είναι κάτι...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot