spot_img
More

    Crepa Crepa: Ο μαγικός κόσμος της κρέπας

    Λένε ότι όταν αγαπάς πολύ κάτι, το σύμπαν συνωμοτεί στο να γίνει, και κάπως έτσι – με πολλή δουλειά, αγάπη, συνέπεια, δημιουργικότητα και αδιαπραγμάτευτη ποιότητα πρωτοάνοιξε τις πόρτες του πρώτο Crepa Crepa στην Κω το μακρινό 1997, σε οκτώ μόλις τετραγωνικά. Το ξένο και ελληνικό κοινό που έσμιγε μπροστά από τις κρεπιέρες του για να απολαύσει τις προτάσεις του το ανέδειξε και το στήριξε, και η «μετάβαση» στην Αθήνα κατέστη μια απόλυτα φυσική απόρροια. 

    Έτσι, την πιο αγαπημένη χρονιά του σύγχρονου ελληνισμού, το 2004 – ενώ στο ΟΑΚΑ «σερβίρονταν» νίκες και πρωτιές για τους αθλητές όλου του κόσμου, στη Νέα Σμύρνη άρχισαν να σερβίρονται κρέπες που ξετρέλαναν όχι μόνο τη «γειτονιά», αλλά και κόσμο απ’όλη την Αθήνα που το έμαθε και κυριολεκτικά το λάτρεψε. Αυτή την «πρωτιά» στις καρδιές μας συνεχίζει να κρατάει και μέχρι σήμερα, με υψηλά ποιοτικά standards και ευφάνταστους συνδυασμούς υλικών αλλά και μετουσίωση του φύλλου σε καινοτόμες μορφές, όπως Crepa Bites και Crepa Cones. 

    Το εν λόγω φύλλο, είναι και η «αφετηρία» για τις τέλειες κρέπες του – είναι δική τους μυστική συνταγή που προέκυψε μετά από πολλούς πειραματισμούς, είναι ονειρεμένο τόσο στην γλυκιά όσο και την αλμυρή εκδοχή των υλικών και καλοψήνεται κάθε φορά σε ένα ιδανικό τελικό προϊόν. 

    Στις επιλογές έχει δοθεί μέριμνα σε κάθε γούστο ή ανάγκη, και με δεδομένο ότι η γεύση και ο πολιτισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι μεταξύ τους, ταξιδεύουν διαρκώς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, δοκιμάζουν πιάτα, εκτίθενται σε νέες γεύσεις. Το αποτύπωμα αυτής της εμπειρίας βρίσκει εφαρμογή στις συνταγές της Crepa Crepa: Ινδική, Ιταλική, Μεξικάνικη, Ελληνική, με κοτόπουλο, Light ή με Philadelphia, κάθε αλμυρή κρέπα είναι από μόνη της ένα εμπνευσμένο γευστικό ταξίδι.

    Όσον αφορά τις γλυκές προτάσεις, εννιά στα δέκα άτομα λένε ότι τους αρέσει η σοκολάτα. O δέκατος ψεύδεται. Οι άνθρωποι της Crepa Crepa ενστερνιζόμενοι αυτή την ανεπίσημη παγκόσμια αλήθεια και προσφέρουν όχι μία αλλά πέντε γεύσεις σοκολάτας από τη δικιά τους premium σειρά προϊόντων (πραλίνα, bisco, buono, λευκή, μαστίχα). Δεν σταματούν όμως εδώ. Η γευστική παλέτα συμπληρώνεται με κρέπα μηλόπιτα, cheesecake, με φράουλες, με καραμέλα, με βελούδινη crème patisserie, καθώς και με ιδιαίτερες κρέπες που είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με τα προϊόντα Lacta και Kiss.

    Τα Crepa Crepa απαριθμώνται πλέον σε τρία εταιρικά καταστήματα και πέντε καταστήματα franchise σε Ελλάδα, ενώ τα έχουμε γευτεί και σε Κύπρο, Κατάρ και Τυνησία! Η απόδειξη ότι η ποιοτική κρέπα δεν γνωρίζει γευστικά σύνορα και όρια κι ότι η πρωτοτυπία πάντα θα υπάρχει, αρκεί να έχεις το ακονισμένο κριτήριο να την αναγνωρίζεις και το ταλέντο να την αναπτύσσεις.

    Crepa Crepa
    Ειρήνης 2, Νέα Σμύρνη, τηλ. 2109317705
    www.crepacrepa.love
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Ίλιον: Οι καλύτερες προτάσεις για την έξοδό σου

    Η σύγχρονη ιστορία της πόλης του Ιλίου ξεκινά με την ίδρυση του οικισμού Ίλιον Τρωάς, το Μάρτιο του 1858,...

    Βόλτα στα Μελίσσια: 8 λόγοι για να τα επισκεφθείς (ξανά και ξανά)

    Κατά την αρχαιότητα τα Μελίσσια ήταν αγροτική περιοχή που υπαγόταν στα διοικητικά όρια του αρχαίου Δήμου Αθμόνων. Οι εκτάσεις...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot