spot_img
More

    Το Pizzerium συστήνει στο Μενίδι την καλή ιταλική pizza

    Pizzerium: αυτοσχέδιο γλωσσικό ιδίωμα λατινογενούς έμπνευσης που εκφράζει την αγάπη για το πιο γνωστό ιταλικό έδεσμα, την pizza.

    Αυτή η αγάπη, ήταν η κινητήριος δύναμη, που ώθησε την Ευαγγελία και τον Γιώργο να δημιουργήσουν την δική τους ιταλική γωνιά στο Μενίδι, επί της Λεωφόρου Θρακομακεδόνων 129.

    Η συμβολή των εξιδεικευμένων στην ιταλική κουζίνα συνεργατών τους ήταν καταλυτική προς το ύφος και το είδος του εστιατορίου, μυώντας έτσι τους θαμώνες στους γευστικούς θησαυρούς της γείτονος χώρας. Έχοντας ως παρακαταθήκη αυθεντικές ιταλικές τεχνικές για την άρτια παρασκευή ζυμαριού και σάλτσας που είναι τα βασικά συστατικά για την πετυχημένη pizza, δημιούργησαν με φροντίδα και αγάπη το Pizzerium. Ένας χώρος μικρός αλλά τόσο ζεστός, όσο και η φρεσκοψημένη pizza που μόλις βγήκε αχνιστή από τον φούρνο.


    Industrial αισθητική, όπου το ξύλο και το σίδερο δένουν αρμονικά με το φυσικό στοιχείο των φυτών που κοσμούν τους χώρους. Μια υπέροχη βεράντα στο εξωτερικό, σου επιτρέπει να απολαύσεις το γεύμα σου στον καθαρό αέρα. Εδώ η κουζίνα είναι ανοιχτή, ώστε να μπορείς να γίνεις θεατής στην διαδικασία παραγωγής. Το χειροποίητο ζυμάρι ανοίγεται αριστοτεχνικά και αφού προστεθεί η αυθεντική ιταλική σάλτσα, εμπλουτίζεται με τα αρίστης ποιότητας φρέσκα υλικά σε συνδυασμούς που θα σε συνεπάρουν.


    Pizza Pepita με υπέροχο ιταλικό salame Pepita del Piave, λάδι τρούφας, κρέμα λευκής τρούφας, φρέσκα μανιτάρι και μοτσαρέλα, γήινα αρώματα και λεπτές γεύσεις για τους λάτρεις των γαστριμαργικών συγκινήσεων. Αν σε εξιτάρουν οι πικάντικοι συνδυασμοί, η pizza Etna, είναι ένα πραγματικό ηφαίστειο. Με λουκάνικο salsiccia, φέτες κρεμμυδιού, σουτζούκι, red hot πιπεριά, γλυκό μπούκοβο και μοτσαρέλα, υπόσχεται γευστικές εκρήξεις στον ουρανίσκο σου. Φυσικά το Pizzerium δεν διαθέτει μόνο φανταστική pizza! Στο menu θα βρεις ζουμερά πεϊνιρλί, ενδιαφέροντα risotto και pasta, πάντα με ιταλικές και ελληνικές επιρροές.


    Η φιλοξενία και η εγκάρδια εξυπηρέτηση είναι δεδομένα και στο Pizzerium θα σε υποδεχτούν με ένα μεγάλο και ζεστό χαμόγελο. Η εμπειρία είτε παραγγείλεις στο χώρο σου (τηλεφωνικά ή μέσω delivery apps), είτε επισκεφθείς το εστιατόριο παραμένει πάντα ευχάριστη με υψηλό επίπεδο γεύσης και ποιότητας.

    Pizzerium
    Θρακομακεδόνων 129, Αχαρνές, τηλ. 2102432454
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Brunch: Η συνήθεια που έγινε λατρεία στην Αθήνα

    Όταν μιλάμε για brunch, υπάρχουν δύο κατηγορίες φανατικών οπαδών: εκείνοι που το απολαμβάνουν κι εκείνοι που το παρασκευάζουν. Το...

    Octobrunch: Ένας μήνας αφιερωμένος στην αγαπημένη μας συνήθεια

    Μια παροιμία λέει «το πρωί φάε σαν βασιλιάς, το μεσημέρι σαν πρίγκιπας, και το βράδυ σαν ζητιάνος». Εμείς αρκούμαστε...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot