spot_img
More

    Sol41: Περιποίηση και φροντίδα σ’ένα περιβάλλον αποκάλυψη

    Τα νύχια είναι ίσως το Νο1 χαρακτηριστικό που μπορεί να απογειώσει την εμφάνισή αλλά και τη διάθεσή σου. Ένα μανικιούρ με διάρκεια, ένα όμορφο χρώμα και ένα ιδιαίτερο σχέδιο είναι αρκετά για να κάνουν τη διαφορά. Γι’αυτό είναι σημαντικό, όταν πρόκειται για τα νύχια σου, να αφήνεσαι στα κατάλληλα χέρια, με ταλέντο, πάθος και γνώση για κάθε νέα τάση, όπως αυτά των κοριτσιών του Sol41

    Μας υποδέχονται καθημερινά στην οδό Σόλωνος 41 στην Καλλιθέα, μια ανάσα από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Το όνομά του προκύπτει από ένα παιχνίδι των παραπάνω, αλλά και από την λέξη sol που σημαίνει ήλιος – και του ταιριάζει απόλυτα αφού είναι φωτεινό, cozy, καθαρό και «ζεστό» στην αύρα του. Αν το δεις κλειστό, νομίζεις πως πρόκειται για design shop. Το υπέροχο πετρόλ της πρόσοψής του δημιουργεί την πιο θετική εντύπωση πριν καν περάσεις το κατώφλι του, ενώ ο minimal σχεδιασμός του χώρου ηρεμεί και χαλαρώνει κάθε σου κύτταρο πριν καν ξεκινήσεις το ραντεβού σου.

    Το διακριτικό άρωμα στον χώρο, η μουσική και η αφοσίωση του team του είναι και η εγγύηση ότι ο χρόνος που θα περάσεις εδώ θα γίνει το απόλυτο highlight της ημέρας σου. Φαίνεται ότι έχει δημιουργηθεί με πολύ αγάπη και λεπτομέρεια από την ιδιοκτήτρια Ιωάννα (με 10ετή εμπειρία κ εκπαίδευση ως nail technician) και την αδελφή της και μηχανικό @ks_architecture_partners όπου επιμελήθηκε το σχεδιασμό και την ανακαίνιση του χώρου.

    Φωτογραφίες: Μυρτώ Τσινάλη @mytsinali

    Το Sol41 δεν είναι ένα τυπικό nail bar, είναι περισσότερο ένα urban lounge, όπου μπορείς αρχικά να περιποιηθείς άψογα τα άκρα σου, να τονίσεις το βλεμμα σου με lash lift, να κάνεις αποτρίχωση στο σώμα  αλλά και να δώσεις το ιδανικό σχήμα στα φρύδια σου. Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει το μανικιούρ με άπειρες επιλογές σε χρώματα (όπως τα «ζουμερά» φωσφοριζέ φέτος το καλοκαίρι!)  και διάρκεια ξεκινώντας από απλό βερνίκι, μακράς διαρκείας με βιταμίνες, ημιμόνιμο και acrygel.

    Αν όμως θέλεις να κάνεις πραγματικά τη διαφορά, τότε διάλεξε όποιο σχέδιο μπορείς να φανταστείς και θα το δεις ζωγραφισμένο στα νύχια σου, αφού οι τεχνίτριές του είναι up to date με κάθε νέα τάση και trend. Συνεχίζουμε με το πεντικιούρ, στο οποίο τα κορίτσια έχουν εκπαιδευτεί να αντιμετωπίζουν τα πιο δύσκολα περιστατικά παρέχοντας εξειδικευμένες θεραπείες σε ορθονυχία και κάλους, που θα σε ανακουφίσουν και θα σου χαρίσουν ανεξίτηλα χαμόγελα ικανοποίησης. Αν απλά θέλεις να χαλαρώσεις σου προτείνουμε ένα μοναδικό Spa pedi το οποίο έχει αγαπηθεί τόσο από το γυναικείο όσο και από το αντρικό κοινό. 

    Φωτογραφίες: Μυρτώ Τσινάλη @mytsinali

    Όλα τα βερνίκια και τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι από επώνυμα brands υψηλής ποιότητας, τα οποία διασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια. Μεγάλη μέριμνα έχει δοθεί, ώστε κάθε προϊόν που χρησιμοποιείται στο κατάστημα να είναι vegan και cruelty free, με όσο το δυνατόν λιγότερα χημικά. Είναι δεδομένο, ότι οι κανόνες υγιεινής σε κάθε έκφανση των υπηρεσιών τηρούνται αδιαπραγμάτευτα από τα εργαλεία που αποστειρώνονται σε κλίβανους μετά από κάθε χρήση μέχρι τον χώρο αυτό καθεαυτό. Φεύγοντας, αν θέλεις να πάρεις λίγη χαλάρωση μαζί σου μπορείς να διαλέξεις από μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων περιποίησης σώματος, θεραπευτικά βερνίκια, παιχνιδιάρικα lip balms αλλά και ξεχωριστά αρωματικά κεριά.

    Αν λοιπόν είσαι από αυτά τα κορίτσια που δε συμβιβάζονται με το μέτριο και αναζητάς στις υπηρεσίες που απολαμβάνεις αυτό το «κάτι παραπάνω» ή από τα αγόρια που φροντίζουν τον εαυτό τους, το Sol41 είναι το μέρος σου. Εδώ θα γίνεις μέλος της πιο ευχάριστης παρέας, και θα αισθανθείς την απόλυτη χαλαρωτική εμπειρία!

    Sol41 Nail Studio
    Σόλωνος 41, Καλλιθέα, τηλ. 2114194713
    Facebook | Instagram

    Φωτογραφίες: Μυρτώ Τσινάλη @mytsinali

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Οι πιο hot διευθύνσεις για έξοδο στου Ψυρρή

    Πρώτη αναφορά στο όνομα της συνοικίας έγινε από τον Γάλλο γιατρό Ζακόμπ Σπον, σε ένα βιβλίο του με τίτλο:...

    10 μέρη στην Αθήνα για να γιορτάσεις τον Βαλεντίνο

    Όσα κι αν του καταλογίζουμε του… οσίου, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια υπενθύμιση ότι η αγάπη οφείλει...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot