spot_img
More

    Regaki: Καλοκαιρινές, υδάτινες εξορμήσεις στα καταγάλανα νερά της Πάρου

    Για να γίνει κάθε ταξίδι σου σε ένα νησί από ανακάλυψη, αποκάλυψη, 2 συνθήκες είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθούν. Η μία, να αλωνίσεις τους κάμπους και τα χωριά του προορισμού σου, να γεμίσεις εικόνες και μυρωδιές του τόπου, και η άλλη να κάνεις μια θαλάσσια εκδρομή για να απολαύσεις κάθε υδάτινο στοιχείο του, κάθε απάτητη παραλία και κάθε φυσικό τοπίο – κάνοντας παράλληλα μια πολυπόθητη, αναζωογονητική βουτιά. 

    Σε αυτό το σκέλος, το Regaki σε έχει καλυμμένο, αφού τόσο ο καπετάνιος, Πέτρος Ακάλεστος, όσο και το πλήρωμά του θα φροντίσουν να έχεις την πιο αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία στα καταγάλανα νερά της Πάρου.  Το Regaki είναι ένα σύγχρονο, πολυτελές καταμαράν 14 μέτρων, που ναυπηγήθηκε το 2011. Μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση 45 άτομα. 

    Κάθε εκδρομή μαζί του γίνεται αυτομάτως το highlight των διακοπών σου. Ο απόπλους γίνεται καθημερινά στις 10.15 από το λιμάνι της Παροικιάς και στις 11 από την Πούντα. Το ταξίδι διαρκεί 7 ολόκληρες ώρες, με επίσκεψη στο Παντιερονήσι, το Δεσποτικό, την σπηλιά στο Μαστιχάρι, αλλά και άλλες υπέροχες θαλάσσιες συντεταγμένες με κρυστάλινα νερά και πανέμορφες παραλίες. 

    Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η ομάδα του σερβίρει 2 γεύματα, που απαρτίζονται από φρέσκα λαχανικά και φρούτα από το οικογενειακό μποστάνι, μπάρμπεκιου που ψήνεται on board, με καλαμάκια σε χοιρινό και κοτόπουλο, με τοπικό κρασί, μπύρες και αναψυκτικά. 

    Όσοι θέλουν να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα στο σκάφος, μπορούν να επιβιβαστούν τα απογεύματα στις 19.30 από την Παροικιά, σε lounge ταξίδια με finger food, ποτά και μουσική.

    Αν έχουμε λοιπόν κάτι να σου προτείνουμε για το ταξίδι σου στην Πάρο, αυτό είναι μια εκδρομή με το Regaki! Δεν θα το μετανιώσεις! 

    Regaki Boat Trips
    Χρήστου Κωνσταντόπουλου 2, Πάρος, τηλ. 6981998331
    Social links: Facebook

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Οι καλύτερες κρέπες στην Αθήνα

    Οι κρέπες - οι κομψές κι ευέλικτες λιχουδιές με τις οποίες μας προίκισε η γαλλική κουζίνα - είναι κάτι...

    Οργανώνοντας το τέλειο Πάσχα στην Αθήνα: 5+4 must προτάσεις για κρέας & γλυκό

    Το Πάσχα στην Αθήνα είναι μια εποχή γοητείας και ομορφιάς, καθώς η πόλη ζωντανεύει με την πολύχρωμη κατάνυξη της...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot