spot_img
More

    Beseen Optics: Η φρέσκια άποψη στον κόσμο των οπτικών

    Τα Beseen Optics στα πολλά χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας τους από το 1964 είναι κάτι περισσότερο από απλά καταστήματα οπτικών. Είναι μια πρόταση στυλ που αφορά όσους αντιμετωπίζουν τα γυαλιά ως ένα αξεσουάρ έκφρασης και διαφορετικότητας, αλλά και η go-to συντεταγμένη για οτιδήποτε αφορά την όρασή μας.

    Με αέναη εξέλιξη και φρεσκάδα – και με τους σημαντικότερους οίκους σε γυαλιά ηλίου και οράσεως να φιγουράρουν στα ράφια τους – τα Beseen μέσα από τα καταστήματα τους σε 3 τοποθεσίες στην Αθήνα (Κολωνάκι, Κηφισιά, Χαλάνδρι) και 2 καταστήματα που λειτουργούν κατά την θερινή περίοδο σε Φολέγανδρο και Πάτμο προσφέρουν καθημερινά νέα πνοή ανανέωσης στον κάθε επισκέπτη ξεχωριστά.

    Κι όλα αυτά σε μίνιμαλ, ζεστούς χώρους οι οποίοι συνδυάζουν σύγχρονα και φυσικά υλικά, εμπνέοντάς σε να φροντίσεις τον εαυτό σου. Αν πάλι είσαι fan των αγορών μέσω διαδικτύου στο beseen.store, πέρα από την ποικιλία και την αδιαμφισβήτητη ποιότητα των προϊόντων, θα ανακαλύψεις κι έναν πολύ πρακτικό οδηγό fit & size.

    Στις custom made προθήκες τους – που είναι από τις πιο design της πόλης – θα βρεις τα πιο ηχηρά brands της αγοράς – Celine, Balenciaga, Garrett Leight, Oliver Peoples, Cutler & Gross, Retrosuperfuture, Lindberg, Chanel – για κάθε ύφος και κάθε τύπο προσώπου, προσεκτικά επιλεγμένα, με την πολυετή εμπειρία που διακρίνει την οικογένεια Μούρτζινου και με την άκρατη φροντίδα που χαρακτηρίζει όποιον αγαπάει αυτό που κάνει.

    Τέλος, αν ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσεις φακούς επαφής εδώ θα σου δώσουν όλα τα σημαντικά tips που απλουστεύουν τη διαδικασία και θα σου προτείνουν τις καλύτερες επιλογές από αξιόπιστες εταιρίες, όπως Bausch & Lomb, Johnson & Johnson, Alcon κ.α.

    Τα αγαπάμε γιατί μας φροντίζουν με τον πιο ευγενικό και όμορφο τρόπο. Θα σου προτείνουν αυτό που δεν φανταζόσουνα ποτέ ότι σου πηγαίνει και θα βρουν σίγουρα αυτό που χρειάζεσαι. Κι ακόμα πιο σημαντικά, η αγορά σου δε θα σε απογοητεύσει ποτέ. Η ποιότητα είναι το χαρακτηριστικό τους και η σχέση ποιότητας-τιμής θα είναι πάντα υπέρ σου.

    Beseen 
    Αγίας Παρασκευής 34, Χαλάνδρι, τηλ. 2106811478 
    Αργυροπούλου 2, Κηφισιά, τηλ. 2108015962 
    Ακαδημίας 44 & Σίνα, Κολωνάκι, τηλ. 2103620044 
    www.beseen.store | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Οι πιο hot προορισμοί που απογειώνουν την γυναικεία ομορφιά

    Η ομορφιά είναι κάτι που ανήκει σε όλους. Δεν είναι τα φυσικά ωραία χαρακτηριστικά, αλλά η πηγαία γοητεία της...

    Οι καλύτερες κρέπες στην Αθήνα

    Οι κρέπες - οι κομψές κι ευέλικτες λιχουδιές με τις οποίες μας προίκισε η γαλλική κουζίνα - είναι κάτι...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot