spot_img
More

    Optical Fashion: Ένα ενημερωμένο κατάστημα οπτικών για κάθε σου ανάγκη

    Το Γκάζι μπορεί να μην είναι η γειτονιά μας, είναι όμως σίγουρα η γειτονιά που έχουμε επιλέξει σαν φόντο της δικής μας καθημερινότητας. Αυτής που κάθε μέρα μας εκπλήσσει, μας ενθαρρύνει να ανακαλύψουμε κάτι καινούργιο, και που τρέχει πιο γρήγορα από το χρόνο, με μια ιστορικότητα και μια γραφικότητα που παραμένει μέχρι τις μέρες μας.

    Κάπου ανάμεσα στον περαστικό, τον τουρίστα, τον ντόπιο αλλά και το πλήθος από εστιατόρια και bars, το Optical Fashion φωτίζει το πρόσωπό μας, με μια επιμελώς επιλεγμένη γκάμα σε γυαλιά ηλίου και οράσεως, σ’ένα σκηνικό εναλλακτικό όπως σαν το περιβάλλον του, και πολυπολιτισμικό όπως οι πελάτες του.

    Ψηλοτάβανο και ατμοσφαιρικά φωτισμένο, το εντυπωσιακό κατάστημα της Δεκελέων, θυμίζει μικρή σκηνή, στην οποία πρωταγωνιστές είναι οι αμέτρητοι σκελετοί από καταξιωμένους οίκους όπως Gucci, Dolce & Gabbana, Dior, Jimmy Choo και Moncler, μέχρι τα διαχρονικά hip Rayban, Persol και Carrera, οι οποίοι φιγουράρουν στα ράφια σαν κοσμήματα.

    Στα αριστερά, ένας ξύλινος μπουφές ομορφαίνει με την αρχοντιά του τον χώρο, ενώ λίγο πιο δίπλα ένας Chesterfield καναπές μιξάρει το ρετρό με το industrial με τον πιο ζεστό τρόπο. 

    Στο Optical Fashion οι ανάγκες του εκάστοτε πελάτη μπαίνουν σε πρώτο πλάνο. Όλο το team του είναι καταρτισμένο στα θέματα οράσεως, είναι οπτομέτρες, έχουν βαθιά γνώση της αγοράς, αλλά και ένα ακλόνητο αισθητικό κριτήριο για να σου προτείνουν αυτό που πραγματικά θα συνάδει με το στυλ και τις προτιμήσεις σου, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την εικόνα σου. Συνεπώς στην περίπτωση που σε «κερδίσει» κάποιο frame σε γυαλιά οράσεως, μπορείς να το αποκτήσεις επιτόπου, στις προδιαγραφές και βάσει της κατάστασης της όρασής σου.

    Επειδή όμως το «ψαγμένο» στην εποχή μας είναι επιστήμη, το Optical Fashion φιλοξενεί τα πιο independent, underground brands, τα οποία αφενός δε θα βρεις πουθενά αλλού, αφετέρου θα σε καταστήσουν μοναδικό στο περιβάλλον σου, σα να φτιάχτηκαν για σένα!

    Ενδεικτικά ξεχωρίσαμε τα ανυπέρβλητα RAEN, τα μοντέρνα Garett Leight, τα ιντριγκαδόρικα Kaleos, την αμερικάνικη Moscot και πολλά άλλα, που είμαστε σίγουροι ότι προσδίδουν προσωπικότητα (και πολλά κοπλιμέντα) σε όποιον τα φοράει. 

    Θα το βρεις και online, στη διεύθυνση www.optical-fashion.gr μ’ένα ιδιαιτέρως καλοφτιαγμένο e-shop στο οποίο μπορείς να περιηγηθείς ανά brand και ανά στυλ, να ανακαλύψεις νέες προτάσεις, προσφορές και σχέδια, αλλά και να διαβάσεις ουσιώδη άρθρα για την όραση και τα γυαλιά. Μια τεράστια γκάμα που ακολουθεί κάθε τάση αλλά και διαχρονικά σχέδια για τους πιο κλασικούς. Γι’αυτό και για πολλά ακόμη, επιλέγουμε και φέτος Optical Fashion.

    Optical Fashion 
    Δεκελέων 1A, Κεραμεικός, τηλ. 2103460870 
    www.optical-fashion.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Summer in the city: Αυλές, ταράτσες κι άλλα spots για ένα τέλειο καλοκαίρι στην Αθήνα

    Αν κάτι μας διδάσκουν τα καλοκαίρια στην πόλη (δεδομένου ότι αδειάζει και αποσυμφορίζεται), είναι ότι η Αθήνα είναι πανέμορφη...

    Μαρούσι: Η πιο σταθερά διαχρονική πιάτσα των Β.Π. είναι στα πάνω της

    Είναι ωραίο το Μαρούσι - αν είσαι «βόρειο» παιδί στην καρδιά σου έχει σίγουρα μια θέση το παλιό Village...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot