spot_img
More

    Η απογειωμένη εμπειρία αντρικής περιποίησης στο Black Spaghetti Men’s Salon

    Αν αναρωτήθηκες από το όνομά του τι σημαίνει Black Spaghetti, μένει να φορέσεις τη μπέρτα του και να αφεθείς στην περιποίηση της ομάδας του. Επειδή δε διεκδικούμε βραβείο λακωνικότητας όμως, το Black Spaghetti είναι ένα σύγχρονο barber shop σ’ έναν από τους πιο hot δρόμους του Κολωνακίου, που συνδυάζει κορυφαίες υπηρεσίες ανδρικής περιποίησης με τη διασκέδαση και τη χαλάρωση, και φιλοδοξεί να βοηθήσει τον καθένα μας ξεχωριστά να αντιληφθεί τι είναι αυτό που ταιριάζει στη μοναδικότητά του, ούτως ώστε να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. 

    Όλα ξεκίνησαν το 2019, όταν ο Σπύρος Μέμος, ιδιοκτήτης του Black Spaghetti – έχοντας συλλέξει όλα τα εφόδια και τη γνώση από την πολυετή του εμπειρία στο grooming και σε κορυφαία barber shops – έκανε το όραμά του πραγματικότητα και δημιούργησε έναν χώρο με σύγχρονη αισθητική, minimal design γεμάτο θετική ενέργεια, διάθεση και βαθύ μπλε, με σκοπό όχι μόνο το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά και το να καταστήσει το ραντεβού στο κομμωτήριο μία αγαπημένη συνήθεια στην έντονη καθημερινότητα του πελάτη. 

    Η πάντα χαμογελαστή και καταρτισμένη ομάδα του Black Spaghetti βρίσκεται εκεί για να ακούσει προσεκτικά τις ανάγκες του κάθε άνδρα αλλά και να προτείνει την καλύτερη λύση πάντα με γνώμονα την προσωπικότητα και το στυλ του. Για το Black Spaghetti η προσοχή στη λεπτομέρεια και η ικανοποίηση του πελάτη στο κούρεμα, τα γένια και τα νύχια είναι μονόδρομος, καθώς στόχος όλων είναι οι επισκέπτες του να φεύγουν ευχαριστημένοι και ανανεωμένοι. 

    Προσφέροντας ένα εγγυημένο επαγγελματικό και άρτιο αποτέλεσμα, το Black Spaghetti πάει την εμπειρία του ραντεβού ένα βήμα πιο πέρα, προσθέτοντας επιλεγμένες μουσικές – σε δυνατότερη ένταση από αυτή που έχουμε συνηθίσει – σε ένα χώρο που μετατρέπει την επίσκεψη σ’ ένα άτυπο πάρτυ. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι αν βρεθείς εκεί, το πιο πιθανό είναι να πετύχεις κάποιον περαστικό ή πιστό πελάτη που περνώντας χαιρετάει «τα παιδιά του Black Spaghetti». 

    Τέλος, την επιτυχημένη συνταγή του Black Spaghetti ολοκληρώνει η curated συλλογή από προϊόντα περιποίησης που υπάρχει διαθέσιμη στο χώρο. Εδώ θα βρεις υψηλής ποιότητας προϊόντα περιποίησης για γερά και εντυπωσιακά μαλλιά, μαλακά γένια καθώς και αρώματα, ώστε να διατηρείς τη φρεσκάδα σου σε καθημερινή βάση. Κάθε ένα από αυτά είναι προσεκτικά διαλεγμένο και δοκιμασμένο από τους barbers και το προσωπικό του Black Spaghetti οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να βρεις το κατάλληλο για σένα, αυτό που θα αγαπήσεις εσύ, αλλά και οι γύρω σου σε εσένα.

    Είναι πολύ όμορφο για την διατήρηση μια καλής ψυχολογίας να «ντύνουμε» τις δραστηριότητες, ακόμα και τις ρουτίνες μας με μια ιδιαιτερότητα, μετατρέποντάς τις σε κάτι ξεχωριστό και ευχάριστο που μας γεμίζει ικανοποίηση. Το Black Spaghetti, είναι ο ιδανικός τόπος και τρόπος για να νιώσεις, αστραφτερός, ανάλαφρος και χαρούμενος! Θα αρνηθείς στον εαυτό σου μια τέτοια εμπειρία;

    Black Spaghetti Men’s Salon
    Σόλωνος 19-21, Κολωνάκι, τηλ. 2100108795
    www.blackspaghetti.com | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα καλύτερα σουβλάκια στην Αθήνα: Η τριλογία της απόλαυσης (Μέρος Γ’)

    Σουβλάκι. Η μοναδική λέξη που όταν την ακούμε, θέλουμε να φάμε ακόμα και μετά από συμπόσιο στο χωριό του...

    Τα καλύτερα σουβλάκια στην Αθήνα: Η τριλογία της απόλαυσης

    Σουβλάκι. Η μοναδική λέξη που όταν την ακούμε, θέλουμε να φάμε ακόμα και μετά από συμπόσιο στο χωριό του...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot