spot_img
More

    DON Barber & Groom: Μια ολιστική προσέγγιση στην αντρική περιποίηση

    Το Κολωνάκι, αυτό το τεράστιο, στιλάτο ψηφιδωτό που αποτελεί την καρδιά της Αθήνας και την γενέτειρα κάθε τάσης και κάθε πρωτοπόρου εγχειρήματος, επέλεξε για να ανοίξει τον δικό του αντρικό παράδεισο ο Γιάννης Σακελλαράκης. Το DON Barber είναι ένα σαλόνι ομορφιάς αφιερωμένο εξ’ολοκλήρου στην κατηγορία των αντρών που δεν συμβιβάζονται με το μέτριο και αναζητούν το καλύτερο σε κάθε έκφανση της ζωής τους. 

    Ένας χώρος που διευρύνει και προσπερνά την ιδέα του τι είναι ένα μπαρμπέρικο, μια εμπειρία ομορφιάς που προσεγγίζει ολιστικά την αντρική περιποίηση και συνδυάζεται με την τεχνογνωσία μιας ομάδας που έχει μυηθεί και γνωρίζει εις βάθος τι είναι πραγματικά υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Το σκηνικό του θα σε αφήσει άναυδο: με αίγλη παλιάς Αθήνας και ντιζάϊν που είναι διάχυτο παντού μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, στο DON Barber θα αντικρίσεις ένα γυαλιστερό μωσαϊκό που μιξάρεται με ’60s και ’70s έπιπλα, γήινες τονικότητες με εκρήξεις χρώματος και ατμοσφαιρικούς φωτισμούς, λουτήρες σε κάθε θέση για να μην μετακινείσαι κατά τη διάρκεια του κουρέματός σου. 

    Μετά είναι οι tailor made υπηρεσίες που απογειώνουν και αναδεικνύουν το στυλ κάθε άντρα, κυριολεκτικά από την κορυφή ως τα νύχια: κούρεμα, περιποίηση στο μούσι και παραδοσιακό ξύρισμα με φαλτσέτα, μέχρι αναζωογονητικές θεραπείες προσώπου, περιποίηση των άκρων και χαλαρωτικά μασάζ. Αν το στυλ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς σου, το μαγαζί της Αμερικής διαθέτει ένα μοναδικό perfume bar με επιλεγμένα διεθνή brands σε αρώματα, αλλά κι ένα προσεγμένο retail με αξεσουάρ όπως φουλάρια, παπιγιόν, t-shirts, δερμάτινα είδη και κοσμήματα τα οποία θα γίνουν πολύ απλά το κερασάκι στην τούρτα μιας τέλειας εμφάνισης.

    Πρόσφατα δε, το DON λάνσαρε τη δική του σειρά προϊόντων – τα DON Humanhood – η οποία δημιουργήθηκε από τον Γιάννη Σακελλαράκη σε συνεργασία με τον αδερφό του Μάριο Σακελλαράκη, μετά από ένα ενδελεχές R&D, δηλαδή έρευνα, ανάπτυξη και δοκιμές που διήρκεσαν 4 ολόκληρα χρόνια και απέδωσαν καρπούς με υπέροχες προτάσεις για τα μαλλιά, το πρόσωπο και το σώμα που θα λατρέψεις! Ανάμεσά τους θα βρεις πηλό και texturizer για το χτένισμά σου, after shave, beard lotion, ακόμα και day cream, «Μια συναρπαστική περιπέτεια», αφηγείται ο Γιάννης Σακελλαράκης «με δυνατές συνεργασίες με κάποιους από τους πιο σημαντικούς ειδικούς της αντρικής κοσμετολογίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».

    Το DON Barber & Groom στα 10 χρόνια του απενοχοποίησε πλήρως τη φροντίδα στον εαυτό σου, αφού υπογράμμισε τη σημασία της για να είσαι καλά inside out και να πετυχαίνεις τους στόχους σου, χαρίζοντας παράλληλα αυτοπεποίθηση και σιγουριά στους άρρενες της πόλης που το έχουν σαν ναό. Για εσένα λοιπόν που ξέρεις από φινέτσα, το Don Barber & Groom δεν είναι παρά η λύση στα δικά σου μέτρα. Ανακάλυψε περισσότερα στο don-barber.gr ή κλείσε απευθείας ένα ραντεβού τηλεφωνικά! 

    Don Barber & Groom 
    Αμερικής 23, Αθήνα, τηλ. 2103617507
    www.don-barber.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Που θα φας το καλύτερο ψάρι στην Αθήνα

    Τα θαλασσινά είναι εθνικός μας θησαυρός κι ένα είδος φαγητού, του οποίου τα διατροφικά οφέλη αναρίθμητα. Από τις πιο...

    The Beer Guide: 10+2 προορισμοί για ψαγμένη μπύρα στην Αθήνα (+ ένας σύντομος οδηγός για να «παίζεις» τη μπύρα στα δάχτυλα)

    Αυτή η ιστορία που λέγεται μπύρα μου θυμίζει το τραγούδι του Χαριτοδιπλωμένου που λέει «Ψηλές, κοντές, ξανθιές, μελαχρινές, αδύνατες,...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot