spot_img
More

    Μιλήσαμε με τον Χάρη Στεφάνου, δημιουργό του loveway, του «μονοπατιού» που αρχίζει με το life coaching και καταλήγει στην γνωριμία με τον πραγματικό έρωτα!

    Στην εποχή μας τα social media κυριαρχούν, το ίδιο και η μοναξιά. Μια εποχή σεξουαλικής ελευθερίας, αλλά και των περισσότερων singles από ποτέ. Ο Χάρης Στεφάνου έχει τις απαντήσεις, αλλά και τις λύσεις.

    Κύριε Στεφάνου, θα μπορούσατε να κάνετε μία εισαγωγή στο αντικείμενο της δουλειάς σας;

    Αγαπητέ αναγνώστη, πίστευες ότι η σχέση σου θα κρατούσε για πάντα. Ο κύκλος ολοκληρώθηκε και βίωσες τον χωρισμό. Ξεπέρασες τα στάδια που ακολούθησαν και αισθάνθηκες την ανάγκη να αναζητήσεις τον κατάλληλο άνθρωπο, με τον οποίο θα ταιριάζετε, θα νιώθετε αμοιβαία έλξη και θα δημιουργήσεις υγιή σχέση μαζί του. Μία σχέση  που θα χαρακτηρίζεται από πραγματικό έρωτα, αμοιβαίο σεβασμό, εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια,  επικοινωνία και ερωτικό πάθος! Απόλυτα φυσιολογικό. Άλλωστε, ο έρωτας αποτελεί κινητήρια δύναμη στην ζωή μας και είναι λογικό ότι απασχολεί το μυαλό και την καρδιά των ανθρώπων, ανεξαρτήτως  φύλου, ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου.

    Πού θα βρεις αυτόν τον άνθρωπο, με ποιόν τρόπο θα τον αναζητήσεις; Διστάζεις; Νιώθεις έτοιμος/η για αυτήν την γνωριμία; Φοβάσαι μήπως επαναλάβεις τα λάθη του παρελθόντος;

    Κάποιος φίλος σου μίλησε για τα dating sites, αλλά σε προειδοποίησε για τους κινδύνους που κρύβουν. Αγνόησες τις προειδοποιήσεις του, το πλήρωσες, απογοητεύτηκες …  

    Μην εγκαταλείψεις τον στόχο σου! Η απάντηση βρίσκεται στο loveway – your ultiMATE choice !

    Έχετε δημιουργήσει μια κοινότητα ώριμων ανθρώπων που θέλησαν – μετά από απογοητεύσεις και φαύλους κύκλους – να δουλέψουν με τον εαυτό τους, για να του επιτρέψουν να βιώσει τον αληθινό έρωτα. Πως ζυμώθηκε η ιδέα και τι είναι αυτό που μπορεί να αποκομίσει κάποιος από το loveway; 

    Όσα σας είπα παραπάνω, αποτελούν την προσωπική μου εμπειρία που έγινε πηγή έμπνευσης για την ενασχόληση μου με τον έρωτα, τον μικρό φτερωτό θεό που διαφεντεύει τις ζωές «θνητών και αθανάτων». Τον έρωτα για την ζωή, την φύση, την γνώση, τους ανθρώπους, το σύμπαν… Η προσωπική μου εξέλιξη βοήθησε στο να αντιληφθώ πολύ σύντομα την τοξικότητα, τους κινδύνους, την ακαταλληλότητα του χώρου που είχα επιλέξει, ως μονόδρομο, για την αναζήτηση αυτής που επιθυμούσα. Είμαι βέβαιος ότι πολλοί αναγνώστες, έχουν αντίστοιχες εμπειρίες και αντιμετώπισαν τα προβλήματα του dating, στην εποχή μας.

    Συνειδητοποίησα ότι έλειπε από την πραγματικότητά μας ένα ποιοτικό μέσο επικοινωνίας και γνωριμίας που δεν θα έχει «χρήστες», θα δίνει προτεραιότητα  στην εξέλιξη και ευτυχία των ανθρώπων που το εμπιστεύονται. 

    Το αποτέλεσμα της προσπάθειας μου ονομάζεται loveway. Διαθέτει προγράμματα coaching για τα περισσότερα θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα (dating coaching, relationship coaching, love coaching),  αλλά και στην ζωή  γενικότερα, προσφέρει  τις απαντήσεις και τα εργαλεία για να βρει ο καθένας, αυτό που πιστεύει ότι του αξίζει. 

    Οι συνεδρίες σας σε ποιους απευθύνονται;

    Απευθύνονται και επιλέγονται από αυτούς που  δεν ψάχνουν «φτηνές» δικαιολογίες για όσα δεν πάνε όπως περίμεναν, ούτε επιρρίπτουν ευθύνες στους άλλους. Διαθέτουν την ωριμότητα και το σθένος να ασχοληθούν με την προσωπική τους εξέλιξη. Με τις συνεδρίες coaching θα ανακαλύψουν και θα αξιοποιήσουν, δυνάμεις και ικανότητες που αγνοούσαν ότι υπήρχαν μέσα τους. Με αυτοπεποίθηση  και ρεαλιστικό σχεδιασμό θα προχωρήσουν προς την επίτευξη των στόχων τους. Στο loveway, είστε εσείς στο κέντρο της προσοχής. Ατομικές συνεδρίες με πιστοποιημένο coach,που θα χρησιμοποιήσει μεθόδους και εργαλεία που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες.

    Είναι κάτι που γίνεται δια ζώσης; 

    Οι συνεδρίες γίνονται διαδικτυακά, από την άνεση του σπιτιού σας (video sessions). Προγράμματα λίγων συνεδριών, αποτελεσματικά και προσιτά. Θέλουμε να αισθάνεστε άνετα, δε θέλουμε να ταλαιπωρήσουμε κανέναν. Οι συναντήσεις των μελών, γίνονται σε κλίμα ευθυμίας και χαλαρότητας,  με ασφάλεια και διακριτικότητα. Είναι οι άνθρωποι που γνωρίσαμε καλά  μέσω των συνεδριών και καμαρώνουμε για αυτούς

    Τι θα αποκομίσει κάποιος από το loveway;

    Όσοι επιλέγουν το loveway, έχουν τόσο ώριμο, υγιή και ποιοτικό τρόπο σκέψης, ώστε να ξεχωρίζουν, σε σχεση με την πλειονότητα. Η προσωπική εξέλιξη και ενδυνάμωση, σαν αποτέλεσμα των συνεδριών coaching, θα τους κάνει ακόμη καλύτερους. Το επόμενο βήμα είναι να γίνουν  μέλη του loveway society. Αν το επιλέξουν και το επιθυμούν, μπορούν να συμμετέχουν,  με διακριτικότητα και ασφάλεια , με κριτήριο τη συμβατότητα των προσωπικοτήτων τους, των προσδοκιών τους και των αναγκών τους, σε συναντήσεις γνωριμίας ομάδων, που γίνονται σε κλίμα ευχάριστο και χαλαρό. 

      Αν θέλεις κι εσύ να γίνεις ένας από αυτούς, ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο:
    https://loveway.gr/

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ,...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά....

    Vault: Παλιότερα αφιερώματα

    Η Κυψέλη είναι cool: 10 μέρη για να την απολαύσεις στο έπακρο

    Περισσότερο από άλλες περιοχές στην Αθήνα, η Κυψέλη δείχνει να κερδίζει - έστω αργά...

    Τα 16 καλύτερα μεζεδοπωλεία στην Αθήνα που πρέπει να γνωρίζεις 

    Ο μεζές είναι απόγονος του Διονύσου, είναι το highlight της εξόδου, είναι το προνόμιο...

    Ψαροφαγία στην Αθήνα: Το «detox» της Σαρακοστής με όλα τα οφέλη + 10 κορυφαία μαγαζιά που θα την απολαύσεις στο έπακρο

    Αν υπάρχει κάτι στο σαρακοστιανό τραπέζι που περιμένεις για να φας ξανά και με...

    Έξοδος στην Πετρούπολη: Οι must προτάσεις για καφέ, φαγητό και ποτό

    Ο αστικός ιστός της Αττικής ακόμα κρύβει σημεία που μπορεί να μην γνωρίζεις ή...