spot_img
More

    Κρεοπωλείο Αφοί Αποστολόπουλοι: Ποιότητα και απαράμιλλη γεύση στο γιορτινό τραπέζι

    Ο κρεατοφαγικός αθηναϊκός χρόνος μοιράζεται σε δυο ταχύτητες, με τη μία να επιμένει στο παλιό κρεοπωλείο -ό,τι-να-’ναι- και με τη δεύτερη να βελτιώνει διαρκώς τις κοπές και τα βιολογικά, ελευθέρας βοσκής κρέατα της. Στο Χαλάνδρι και στο Κρεοπωλείο Αφοί Αποστολόπουλοι θα ανακαλύψεις το βαθύτερο νόημα του κρέατος, με το δικό του, το αληθινό, το ολόφρεσκο κρέας, την ωρίμανση και όλα τα delicatessen προϊόντα για να το νοστιμέψεις και να το πλαισιώσεις.

    Το κρεοπωλείο τους θυμάται όλες τις ιστορίες της γειτονιάς, τότε που ο δίπλα δρόμος ήταν ακόμη χωματόδρομος που κατέληγε μέσα από την Κηφισίας στο Κολλέγιο Αθηνών, από τότε έχουν προσφέρει το κρέας τους στα καλύτερα τραπέζια της Αθήνας, σε τριγύρω πρεσβείες, σε επώνυμους κι ανώνυμους που ξέρουν να αναγνωρίζουν το ποιοτικό κρέας που κόβεται μπροστά στα μάτια σου, σαν γυμνή αλήθεια. 

    Έχοντας περιέλθει στη δεύτερη γενιά της οικογενείας – από τον Ανδρέα Αποστολόπουλο, στους γιους του Θανάση και Δημήτρη – το κρεοπωλείο ανακαινίστηκε σε πρότυπα που Ευρωπαίοι ομόλογοί τους θα ζήλευαν, με ωραίες εγκαταστάσεις, μοντέρνο στυλ και όλα όσα περιμένεις από ένα κορυφαίο κρεοπωλείο της εποχής. Η γνώση για τα 2 αδέρφια είναι καίριας σημασίας για την εξέλιξη και την ενημέρωσή τους. Αφιερώνουν χρόνο σε σεμινάρια και εκπαιδεύσεις, επισκέπτονται οι ίδιοι μικρές ελληνικές φάρμες, αναζητούνε προδιαγραφές ποιότητας στον πήχη που οι ίδιοι θέτουν πάντα ψηλά.

    Γι’αυτό από τα χέρια τους θα φας πάντα ό,τι καλύτερο, σε σωστές τιμές που σέβονται τον επισκέπτη. νεαρά μοσχάρια 8 εως 12 μηνών από Καρδίτσα και Τρικαλα, μοσχίδες (θηλυκά μοσχάρια ελεύθερης βοσκής) από Καρδίτσα, Τρίκαλα και Όλυμπο, χοιρινά από Καρδίτσα φυτικής εκτροφής, κοτόπουλα ελληνικά Νιτσιάκος Ιωαννίνων ελεύθερης βοσκής, Πίνδου βιολογικά καθώς και βιολογικά Τριπόλεως BioGreco.

    Εκεί που ξεχωρίζουν με διαφορά είναι η μεγάλη ποικιλία σε εξειδικευμένα κρέατα όπως είναι ο ελληνικός μαύρος χοίρος, το ελληνικό βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης και τα βουβαλίσια λουκάνικα ενώ διαθέτουν και όλη την γκάμα του αμερικάνικου μοσχαριού black angus όπως ribeye prime quality, tenderloin (φιλέτο), picanha burger angus καθώς και οποιοδήποτε άλλο κομμάτι από το angus beef μπορούν να προμηθευτούν. 

    Πάντα με χαμόγελο, και με την όμορφη, νεανική ενέργεια και διάθεση που τους διακρίνει, είναι εκεί για να λύσουν οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχεις για το ψήσιμο ή το μαγείρεμα. Για τις γιορτές, είναι ο αδιαπραγμάτευτος σύμμαχός σου, για ένα τραπέζι που θα λατρέψει κι ο πιο απαιτητικός καλεσμένος σου.

    Κρεοπωλείο Αφοί Αποστολόπουλοι
    Αγίας Βαρβάρας 61, Χαλάνδρι (Αβάνα), τηλ. 2106755322
    www.afoiapostolopoyloi.gr Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Οι καλύτεροι φούρνοι της Αθήνας: Ιστορίες με αλεύρι, μαγιά και προζύμι

    Είναι απίστευτη αυτή η γλυκιά θαλπωρή που μας κάνει να αισθανόμαστε η μυρωδιά ενός φρέσκου ψωμιού που μόλις έχει...

    Τα καλύτερα delivery του κέντρου: Η πιο εκρηκτική «λίστα επιβίωσης» για απόλαυση στην πόρτα σου

    Υπό τον ξεριζωμό του dining in που έχει προκύψει από τα απανωτά lockdowns, η πόλη ανατρέχει στα delivery apps,...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot