spot_img
More

    Κρεοπωλείο Τάκης Μαγγίνας: Για γιορτές και δείπνα με ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η σύγχρονη κρεατοφαγία

    Δεν είναι απλά κρεοπωλείο. Είναι ο μικρός παράδεισος για όποιον αγαπάει το κρέας και κάθετι γκουρμέ από το 1987. Επιλεγμένες κοπές από όλο τον κόσμο, αλλαντικά και τυριά από την Ιταλία, αλλά και σάλτσες, μαρινάδες, αρωματικές μουστάρδες, brioche ψωμάκια, chutneys και ό,τι μεταμορφώνει το φαγητό σε απόλαυση.

    Ο χώρος, με μοντέρνα, κομψή αύρα – μετά την πρόσφατη ανακαίνισή του – εντυπωσιάζει με τα εκθέματά του, αφού μέσα στις βιτρίνες του προβάλλονται μερικά από τα ποιοτικότερα κρέατα, οι πιο νόστιμες παρασκευές και οι premium κοπές του, ribeye, picanha, flap steaks, tomahawk, striploin, kobe, beef wagyu.

    Παραδίπλα, βρίσκουμε αλλαντικά και διάφορες λιχουδιές με βάση το κρέας (λουκάνικα, burger, μαριναρισμένα κρέατα κ.λπ.), που παρασκευάζονται στα μετόπισθεν, αλλά και σπέσιαλ αλλαντικά και σαλάμια μαζί με πολλές άλλες λιχουδιές.

    Ο Τάκης Μαγγίνας όμως δεν είναι μόνο γνωστός για τη μεγάλη ποικιλία σε ό,τι λαχταρά η ψυχή του λάτρη του κρέατος. Ξεχωρίζει και για τις γαστρονομικές δημιουργίες που δεν μπορείς να βρεις (ή –αλίμονο- να ετοιμάσεις) εύκολα. Ρολά, κλέφτικα, σουβλάκια, μπιφτέκια, κοτόπουλο με λαχανικά (κινέζικο), κοντοσούβλια, μοσχαρίσια λουκάνικα παραγωγής τους, και πολλές ακόμα νοστιμιές που σε μετατρέπουν σε μάστερ σεφ χωρίς να κάνεις τίποτα.

    Πέραν των ποιοτικών κρέατων, που μέσα από τη διαδικασία του dry aging εξελίσσουν και βαθαίνουν τη γεύση τους, στα ράφια του θα ανακαλύψεις ό,τι χρειάζεσαι για το τέλειο μπάρμπεκιου, την ιδανική burger night, τo εορταστικό τραπέζι. Οι προσεγμένες του προτάσεις, περιλαμβάνουν χειροποίητες παραδοσιακές πίτες από μικρή βιοτεχνία στη Λάρισα, Π.Ο.Π. τυριά από την Κρήτη, την Αμφιλοχία, το Βόλο, κρασιά από τον ελληνικό αμπελώνα, μπαχαρικά, ψωμιά, σάλτσες.

    Στον Μαγγίνα θα σου δώσουν ιδέες και συνταγές, εδώ θα έρθεις γενικά για κάθε γαστρονομική σου ανάγκη, γιατί προτιμάς – και εκτιμάς – το κρέας σου από το μαχαίρι του κρεοπώλη κατευθείαν στην κατανάλωση. Κάνει και delivery αν παραγγείλεις μέσω τηλεφώνου ή email.  

    Κρεοπωλείο Τάκης Μαγγίνας 
    Αγίου Τρύφωνος 31, Κηφισιά, τηλ. 2108087036 
    www.takismaginas.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    #FALL_IN_THE_CITY: Μια δυναμική επιστροφή στην urban έξοδο 

    Αποχαιρετώντας για τα καλά το καλοκαίρι, η πραγματικότητα μας προσγειώνει πλέον στην καθημερινότητα. Μια καθημερινότητα που δε χρειάζεται να...

    Καλλιθέα: Η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Αθήνας είναι γεμάτη (κρυμμένους) θησαυρούς

    Η Καλλιθέα αποτελεί ένα από τα πολλά προάστια της Αθήνας, το οποίο βρίσκεται νότια των Αθηνών. Ως δήμος ανήκει...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot