spot_img
More

    DEALERS: Για street food έπος και άλλες απολαύσεις, στον Κορυδαλλό

    Στο street food άλλοι κάνουν αυτά που υπόσχονται κι άλλοι απλά τάζουν, και στην περίπτωση των δεύτερων η αντιγραφή δεν δικαιολογεί τον μπελά. Το DEALERS ξεχωρίζει σε ποιότητα και γεύση ακόμα και στην απλότητα μιας μερίδας φρεσκοτηγανισμένες γλυκοπατάτες με αλάτι και πάπρικα, για τον απλούστατο λόγο ότι εδώ κάθε πρόταση είναι διαλεγμένη μία-προς μία, με την φροντίδα και την τεχνογνωσία που μόνο ένας πραγματικός λάτρης του street food ξέρει.

    Γι’αυτό άλλωστε όχι μόνο στέκεται εδώ και 12 χρόνια στο ίδιο σημείο – μόλις 80 μέτρα από το μετρό του Κορυδαλλού – αλλά πρόσφατα επεκτάθηκε και στον διπλανό χώρο, ένα «βαρόμετρο» που δείχνει ότι η αγάπη του κόσμου είναι «εκεί», όπως είναι και η διάθεση της ομάδας του να προσφέρει ό,τι καλύτερο σε burgers, σάντουιτς, hot dogs και meals, με ωραία combos κι ακόμα πιο ωραία υλικά, εμπνεύσεις και ιδέες. 

    Δε γίνεται παρά να μη σου πέσει το σαγόνι από τη νοστιμιά του «Dope», με χειροποίητο ψωμάκι βουτύρου lobster, με παναρισμένο στην εντέλεια ελληνικό κοτόπουλο, aioli, cheddar slice, iceberg, ντομάτα, sweet chilli και bacon ή ενός «The G.O.A.T.», με μοσχαρίσιο μπιφτέκι 100%, κατσικίσιο τυρί, ρόκα, ντομάτα, pink mayo και fried onion. Άπαξ και τα δοκιμάσεις, δεν θα αλλαξοπιστήσεις ποτέ ξανά! 

    Στο American style σκηνικό του, με τα ωραία vibes, τα graffiti, τις gas masks και τους rap ήχους στο φουλ, ουρές από νεανικές παρέες μοιράζονται το πεντανόστιμο φαγητό του με χαμόγελα, πειράγματα και ζωντάνια. Οι κοτομπουκιές του – ένα έπος – έχουν κάνει κόσμο και κόσμάκη σε ολόκληρη την Αττική να μιλάει για αυτές, τα αυθεντικά hot dogs ιντριγκάρουν και τον πιο καλοφαγά, τα πληθωρικά meals με chicken strips, με nuggets ή με τυροκροκέτες, απογειώνουν τη διάθεση αλλά και την απόλαυση. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τη μερίδα, το μέγεθος και το topping σου και το team του θα σε στείλει στον παράδεισο της γεύσης. 

    Παράλειψη και αμαρτία επίσης, να μη δοκιμάσεις το Pork Sandwich, που στα χειροποίητα ψωμάκια του αγκαλιάζει μαριναρισμένη πανσέτα με μουστάρδα, ντομάτα, mayo, καραμελωμένο κρεμμύδι, τρίμμα φέτας και πατάτες. Την εκ-πλη-κτι-κή αυτή πανσέτα θα τη βρεις και στο combo Fat Tony’s. 

    Το DEALERSδιαθέτει πέρα από πολύ φιλικό και funky προσωπικό και πολύ γρήγορο delivery που σου φέρνει την απόλαυση σπίτι, αν και η πραγματική εμπειρία, είναι on the spot, στο δρόμο, εκεί που τα πάντα γίνονται, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Συντονίσου στo instagram τους για περισσότερες… ηδονές.

    DEALERS Realstreetfood 
    Ταξιαρχών 18, Κορυδαλλός, τηλ. 2104970608 
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Έξοδος στην Πετρούπολη: Οι must προτάσεις για καφέ, φαγητό και ποτό

    Ο αστικός ιστός της Αττικής ακόμα κρύβει σημεία που μπορεί να μην γνωρίζεις ή να έχεις προσπεράσει βιαστικά. Ένα...

    Τα καλύτερα delivery του κέντρου: Η πιο εκρηκτική «λίστα επιβίωσης» για απόλαυση στην πόρτα σου

    Υπό τον ξεριζωμό του dining in που έχει προκύψει από τα απανωτά lockdowns, η πόλη ανατρέχει στα delivery apps,...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot