spot_img
More

    B-κουτί: Αέρας παριζιάνικου καμπαρέ σ’ένα μοναδικό arty bar στη Νέα Φιλαδέλφεια

    What good is sitting alone in your room? Come hear the music play. Life is a cabaret, old chum! Come to the cabaret” τραγούδησε κάποτε η θρυλική Liza Minelli. Και ναι, το εντυπωσιακό «θεατρικό» σκηνικό a’la Moulin Rouge του Β-κουτί, έρχονται να το απολαύσουν απ’όλες της περιοχές της Αθήνας.

    Έχει χαρακτηριστεί σαν ένας από τους πιο σοφιστικέ χώρους της Αθήνας, με εξαιρετικές μουσικές που παίζουν κυρίως σε swing, jazz και funky τόνους, ωραία live και παραστάσεις stand up comedy να δίνουν πάσα στη μεγάλη μπάρα. 

    Σ’ένα χώρο με μπαρόκ διακόσμηση και το κλασσικό κόκκινο να κυριαρχεί, θα “ταξιδέψεις” νοητά σε speakeasy, vintage εποχές, σ’ένα μαγαζί που θα λάτρευε ο Frank Sinatra και το rat pack του. Στρατηγικά τοποθετημένα μπιμπελό, συνθέτουν τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, όπως οι λατρεμένοι “γέροι” του Muppet Show στο θεωρείο τους πάνω από την είσοδο, ή ο κεντρικός μαυροπίνακας με αποφθεύγματα μεγάλων αντρών & γυναικών, τύπου Μπουκόφσκι. 

    Καθαρόαιμο ποτάδικο, το Β-κουτί, δεν απογοητεύει. Η ομάδα των bartenders πειραματίζεται & επαναπροσδιορίζει τις μεζούρες, δημιουργώντας υπέροχα signature cocktails με εξαίσιες γεύσεις και αρώματα.

    Με κεφάτα vibes και το χαμογελαστό staff του, στο Β-κουτί θα περάσεις τέλεια. Κανένα ίχνος επιτήδευσης, κανένας σνομπισμός. Μόνο μια cool διάθεση που θα σε παροτρύνει να διασκεδάσεις, όποια μέρα κι αν πας, όποιο κι αν είναι το concept του event. 

    Ένα success story, ένα project με διάρκεια στο χρόνο, κρύβει πίσω του επίπονη δουλειά, φανατική προσοχή στη λεπτομέρεια και μόνιμο reinvention. Έτσι είναι το B-κουτί. Κλασσικό αλλά και σύγχρονο. Διαχρονικό αλλά κι επίκαιρο. Έτσι, κάθε φορά που θα το επισκεφθείς, πιθανώς να ερωτευτείς μια νέα του πλευρά.

    Β-κουτί
    Βρυούλων 20, Νέα Φιλαδέλφεια, τηλ.2102527337

    Facebook | Instagram

     

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα καλύτερα καταστήματα οπτικών της Αθήνας σου προτείνουν τον (νέο) μοδάτο σκελετό σου

    Αυτή η εποχή μοιάζει ιδανική για εξορμήσεις στην αγορά προκειμένου να βρεις το κατάλληλο ζευγάρι γυαλιών ηλίου που θα...

    Που θα παίξεις τα πιο «ψαγμένα» επιτραπέζια της πόλης

    Τίποτα δεν ξεδιπλώνει το ταμπεραμέντο και δεν συσφίγγει τις σχέσεις μιας παρέας όσο το παιχνίδι... και μιλάμε για το...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot