spot_img
More

    Στο Nos Casa Grigio γίνονται πράγματα: γευστικά, παρεΐστικα, μουσικά και μοναδικά

    Το απόλυτο all day στέκι στην Καλλιθέα προσφέρει καλοφτιαγμένο καφέ, comfort food και δροσιστικά cocktails

    HomecafeΣτο Nos Casa Grigio γίνονται πράγματα: γευστικά, παρεΐστικα, μουσικά και μοναδικά

    Στο “γκρίζο σπίτι” στην Καλλιθέα, εκτυλίσσεται καθημερινά η μοναδική εμπειρία των πέντε αισθήσεων, εκεί όπου η γεύση οξύνεται με τη νοστιμιά των πιο γευστικών snacks και των πιο σαγηνευτικών γλυκών. Εκεί που η μουσική από τις εσπρεσιέρες σε προσκαλεί σε έναν χορό αρωμάτων, με καλοφτιαγμένο καφέ και μοναδικά ροφήματα.

    Με το διαχρονικό industrial μαύρο (που τόσο μας αρέσει για την απλότητά του στο μάτι) να συμπνέει με τα ξύλινα στοιχεία σε μια απόλυτη αρμονία, και με το πάντα χαμογελαστό team να φροντίζει για την κάθε σου ανάγκη, το Nos Casa Grigio είναι το πιο φιλόξενο, ανεπιτήδευτο στέκι στην Καλλιθέα, για όλες τις ώρες. Εδώ θα απολαύσεις εμπνευσμένα πιάτα που κινούνται σε μονοπάτια comfort food, όπως λαχταριστό φιλέτο κοτόπουλο με φρέσκα chips πατάτας (μια αποκάλυψη!), τις πιο well-presented και πεντανόστιμες ομελέτες, μία χειροποίητη πίτα κάθε μέρα, μπρουσκέτες, club sandwitch, αλλά και υπέροχα πλατό τυριών και αλλαντικών (που μπορείς να συνδυάσεις με το κρασί ή το ποτό σου). Λατρέψαμε το εξαιρετικό premium xl bacon cheeseburger, με τσένταρ, τηγανητό αυγό και χειροποίητο μοσχαρίσιο μπιφτέκι (που συνοδεύεται με σαλάτα coleslaw και σπιτικά chips πατάτας), αλλά και τις επιλογές σε pasta – οι λάτρεις των ζυμαρικών θα αγαλλιάσουν με καλοβρασμένα μακαρόνια σε ενδιαφέρουσες παραλλαγές.

    Το “Σπίτι” θριαμβεύει στους γλυκούς… πειρασμούς, με προτάσεις-κόλαση, η μία καλύτερη από την άλλη, φρέσκες, ευφάνταστες και μοναδικές. Λατρέψαμε το θρυλικό του cheesecake, που σερβίρεται σε βαζάκι και χαρακτηρίζεται από τη δροσερή και ελαφριά του γεύση, την ανεπανάληπτή του μηλόπιτα με βάση από μπισκότο crumble και την βελούδινη light μους λεμόνι με τριμμένο μπισκότο. Τελευταίο – αλλά μη εξαιρετέο – το σιροπιαστό γεμιστό τσουρέκι με πραλίνα μπισκότο, καραμελωμένους ξηρούς καρπούς και σάλτσα σπιτικής καραμέλας butterscotch – απλά κορυφαίο. Όλα εμπνευσμένα, όλα αλησμόνητα, θαρρείς και μαζί με τα υλικά έχει ανακατευτεί και αυτό της… αγάπης.

    Τα βράδια, το Nos Casa Grigio “φοράει τα καλά του” και μας υποδέχεται για ποτό (στα plus το υπέροχο σπιτικό ρακόμελο) αλλά και δροσερά cocktails που εδώ βιώνουν μια ιδανική εκδοχή. Κάποιες βραδιές δε, μουσικά σχήματα αναλαμβάνουν τη διασκέδασή σου, με όλο το μαγαζί να γίνεται κυριολεκτικά μια παρέα. Σε απόσταση αναπνοής από την Πάντειο, στην Ευαγγελιστρίας, το Nos Casa Grigio είναι το νέο μας αγαπημένο spot στην Καλλιθέα. Μια επίσκεψή σου, θα σε κάνει να καταλάβεις το γιατί…

    Nos Casa Grigio
    Ευαγγελιστρίας 10, Καλλιθέα, τηλ. 2109597640
    Facebook | Instagram

    Διαβασε επισης