spot_img
More

    Ιωνία: Αυθεντικές, παραδοσιακές, σπιτικές γεύσεις με ιστορία 25 ετών στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου

    Στην καρδιά της Νέας Σμύρνης θα βρείτε ένα γνήσιο οικογενειακό ψητοπωλείο, γνωστό στην περιοχή – και όχι μόνο – για την ποιοτική κουζίνα και το ζεστό και φιλικό περιβάλλον. Η άψογη εξυπηρέτηση, τα ειδυλλιακά τραπεζάκια στη σάλα του καταστήματος ή στην πλατεία και οι μεγάλες μερίδες με μικρές τιμές, μας κέρδισαν πριν καν παραγγείλουμε.

    Με σταθερή ποιότητα από το 1994, η Ιωνία διαθέτει ένα παραδοσιακό, αλλά καθόλου απλό μενού. Το μυστικό (ρωτήσαμε και μάθαμε!) είναι τα φρέσκα και εκλεκτά κρέατα που παρασκευάζονται επί τόπου στο εργαστήριο του εστιατορίου και μαγειρεύονται στα κάρβουνα ή τη σούβλα για να φτάσουν ζουμερά και λαχταριστά στο τραπέζι σας.

    Συστήνουμε ανεπιφύλακτα τα χειροποίητα σουβλάκια, το ανατολίτικο γιαουρτλού και το κοντοσούβλι, ενώ δεν πρέπει να φύγετε προτού δοκιμάσετε τον εκπληκτικό χειροποίητο γύρο και το πικάντικο κοκορέτσι.

    Θα βρείτε ακόμη εξαιρετικά ορεκτικά, για να μοιραστείτε με την παρέα σας. Ξεχωρίσαμε τη σκοπελίτικη τυρόπιτα και φυσικά το μπουγιουρντί (φέτα ψητή), που πρέπει να τα δοκιμάσετε όλα.

    Η επίσκεψή μας στην Ιωνία, την Κυριακή, έκρυβε και μια ακόμη έκπληξη, με ξεχωριστές γεύσεις στη σούβλα. Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μπορείτε να βρείτε φρεσκότατες γεύσεις στη σούβλα, όπως Γουρουνόπουλο, Αρνάκι γάλακτος και κοντοσούβλι Προβατίνας.

    Φυσικά, επειδή είμαστε σίγουροι ότι θα θέλετε να δοκιμάσετε όλες τις γεύσεις του καταλόγου, η Ιωνία προσφέρει και υπηρεσία delivery!

    Ιωνία
    Ιωνίας 51, Νέα Σμύρνη, τηλ. 2109318355 & 2109344910
    www.ionia-neasmyrni.gr
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα αγαπημένα μας pet shops στην Αθήνα: Τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες για τους πιστούς μας φίλους

    Οι άνθρωποι που αγαπούν τα ζώα είναι σε πραγματική σχέση με το σύμπαν επειδή καταλαβαίνουν ότι αυτά τα όντα...

    Specialty Coffee: 27 σημεία στην πόλη που σερβίρουν την αγαπημένη μας συνήθεια στην πιο τέλεια της εκδοχή

    Την τελευταία δεκαετία μια καινούργια φιλοσοφία αναδύθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο και έχει φτάσει για τα καλά μέχρι τη χώρα...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot