spot_img
More

    alter ego : Η εταιρεία-σταθμός, που ανέδειξε το άτμισμα στην Ελλάδα

    Η alter ego, η οποία φέτος κλείνει δέκα χρόνια παρουσίας στην αγορά του ατμίσματος, επάξια θεωρείται leader στο χώρο και σημείο αναφοράς στην καθιέρωσή του στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού, καθώς από το 2009 είναι από τις πρωτοπόρους εταιρείες, που ανέλαβε να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής μας, απαλλάσοντάς μας από τη βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος!

    Με ένα ευρύ δίκτυο 50 σημείων πώλησης που επεκτείνεται πανελλαδικά, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό κι ένα εξαιρετικά δομημένο και πολύ κατατοπιστικό website, η alter ego  είναι πάντα δίπλα στον ατμιστή κάθε επιπέδου προσφέροντας του ολοκληρωμένη ενημέρωση και εξυπηρέτηση.

    Πέραν των ηχηρών συνεργασιών με κορυφαίες διεθνείς εταιρείες, τόσο σε υγρά αναπλήρωσης, όσο και σε εξοπλισμό και αξεσουάρ, η alter ego  έχει επενδύσει στο δικό της εργαστήριο παραγωγής προϊόντων ατμίσματος, υψηλών προδιαγραφών (πιστοποίηση με ISO:9001, παραγωγή και εμφιάλωση σε Clean Room, προδιαγραφών Class D, ISO 8 at rest). 

    Όλα τα υγρά αναπλήρωσης ελέγχονται από τον κορυφαίο δημόσιο ερευνητικό θεσμό στην χώρα μας, το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος. Επιπλέον, η alter ego είναι πλήρως συμμορφωμένη στο Νόμο 4019/2016,και στην Ευρωπαϊκή Οδηγία TPD ΙΙ, η οποία αφορά στα ηλεκτρονικά τσιγάρα (e-cigarettes).

    Πρόσφατα, η alter ego  παρουσίασε ένα νέο πρόγραμμα επιβράβευσης πιστότητας πελατών, το Κ€ΕΡΔΙΖΩ, το οποίο επιβραβεύει συνεχώς τους πελάτες με δωροεπιταγές, ανάλογα με τις αγορές τους. Έτσι, κάποιος μπορεί να κερδίζει έως 90€, ένα μεγάλο όφελος για τους ατμιστές.   

    Αν αναζητάς τον καλύτερο δρόμο για μια ουσιαστική αλλαγή τρόπου ζωής χωρίς τσιγάρο ή θέλεις να απολαύσεις κάθε πτυχή του ατμίσματος, μπορείς να είσαι βέβαιος, η alter ego θα είναι ένας αξιόπιστος συνοδοιπόρος.

    alter ego
    Λεωφ. Βουλιαγμένης 261, Άγιος Δημήτριος, τηλ. 2109709000
    Για το δίκτυο καταστημάτων πάτα ΕΔΩ
    www.alterego.gr
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Βόλτα στα πιο αγαπημένα μας μαγαζιά στην Καλλιθέα

    Aν την προσεγγίσεις με τα πόδια από τη Συγγρού και παρατηρήσεις λίγο το ανάγλυφό της, θα δεις πώς το...

    Αθήνα, η πόλη του street food & οι κορυφαίοι πρεσβευτές του

    Το street food είναι το πιο χαρούμενο κάλεσμα του καλοκαιριού: είναι κοινωνικό, αφού συγκεντρώνει όλους τους προσκυνητές του στο...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot