spot_img
More

    Αγγελίδης Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο: Μια γλυκιά όαση στην Αγία Παρασκευή!

    Αισθάνεσαι έτοιμος για δυνατές απολαύσεις; Αν ναι τότε οπωσδήποτε πρέπει να επισκεφτείς τη σύγχρονη boulangerie Αγγελίδης στην Αγία Παρασκευή!

    Επιβλητικός χώρος – με άποψη και σαφώς ενδιαφέρον περιεχόμενο – λειτουργεί από το 2004, κερδίζοντας έκτοτε χρυσά μετάλλια στην ποιότητα, την γεύση και την εξυπηρέτηση, καθώς διαθέτει δικό του εργαστήριο παραγωγής και ένα άψογα καταρτισμένο team που θα σε φροντίσει με φιλικότητα και επαγγελματισμό.

    Οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, μπορείς να γευτείς φανταστικό καφέ Hausbrandt, καθώς δίνουν πολύ έμφαση στo gourmet χαρμανι, απολαμβάνοντάς τον πολύ όμορφα διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο και το άψογο service.

    Εκλεκτά, άρτο-ποιήματα, θα σου γίνουν απαραίτητη καθημερινή συνήθεια, με πρώτο και καλύτερο το Αγιορείτικο ψωμί με προζύμι, ζυμωμένο στο χέρι και ακολούθως, το πολύσπορο και το ψωμί ολικής άλεσης, πλούσιο σε φυτικές ίνες, να συμπληρώνουν την τριάδα των best sellers.

    Το δυνατό χαρτί του Αγγελίδη, είναι οι γλυκιές δημιουργίες, γνωστές σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις εντός και εκτός των ορίων της Αγίας Παρασκευής. Γουστόζικες τούρτες σε ότι μέγεθος, σχήμα και γεύση φανταστείς – αλλά και κατά παραγγελία – ενώ τα αναζωογονητικά ατομικά γλυκάκια θα σε δικαιώσουν, σε όποια περίσταση και αν τα προσφέρεις!

    Αξέχαστο προφιτερόλ με πλούσια κρέμα και αφράτα σου, θα σε κερδίσει τόσο στην όψη όσο και στη γεύση, η red velvet με crème patisserie και φρέσκες φράουλες κλέβει κατευθείαν τις εντυπώσεις, ενώ η παραδοσιακή γαλατόπιτα Βόλου, γίνεται (δικαίως) καθημερινά ανάρπαστη!

    Αν θες να ξεκινήσει ιδανικά η μέρα σου, μια μεγάλη ποικιλία από σάντουιτς με ιδιαίτερα υλικά (όπως προσούτο, σολομό και μανούρι), χειροποίητες σφολιάτες και χορταστικό πεινιρλί με χωριάτικο, αφράτο ζυμάρι, αποτελούν ιδανική παρέα για τον καφέ ενώ αν είσαι προσεκτικός με την ημερήσια λήψη θερμίδων ή αναζητάς ένα ελαφρύ γεύμα για το lunch break σου, υπάρχουν υπέροχες φρέσκιες σαλάτες όπως η ιταλική, με προσούτο, λιαστή ντομάτα και παρμεζάνα αλλά και ελαφριές μακαρονοσαλάτες.

    Για όλα τα παραπάνω (και πολλά ακόμη!) ο Φούρνος- Ζαχαροπλαστείο Αγγελίδη, αποτελεί την τοπ επιλογή μας, κάθε μέρα και κάθε εποχή, καθώς συνεχώς φροντίζει να παράγει και να μας τρατάρει απολαυστικές δημιουργίες που ακολουθούν τις τάσεις και την εποχικότητα, προσφέροντάς μας ανεξίτηλα χαμόγελα χαράς και ικανοποίησης!

    Αγγελίδης Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο
    Αγίας Τριάδος 18, Αγ. Παρασκευή, τηλ. 2106007227
    Social Links: Facebook

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Χειροποίητο παγωτό στην Αθήνα: 10 διευθύνσεις που πρέπει να επισκεφθείς

    Δροσερό, γλυκό, αναζωογονητικό, το παγωτό το αγαπάμε, ίσως επειδή τίποτα δεν αιχμαλωτίζει την αυθεντική χαρά και την αθωότητα όσο...

    Κάνναβη: Το πολυσύνθετο & πολυχρηστικό φυτό είναι πλέον νόμιμο. Ποια τα οφέλη της; Που θα τη βρεις.

    Το CBD φαίνεται πως έχει αρχίσει να καταρρίπτει τους μύθους και την προκατάληψη που υπάρχει γύρω από την κάνναβη και έχει εξελιχθεί σε ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, το...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot