spot_img
More

    Bakery City: Η μαγική πόλη των γλυκών δημιουργιών και όχι μόνο…

    Η σύγχρονη εποχή, έχει φέρει έναν αέρα αλλαγής και εκσυγχρονισμού σε κάθε έκφανση της ζωής μας και έτσι πολλές επιχειρήσεις, έχουν αλλάξει μορφή, με το να διευρύνουν δημιουργικά τη δραστηριότητά τους και να εδραιωθούν σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, κατορθώνοντας παράλληλα να μεγαλώσουν και να εξαπλωθούν.

    Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και το Bakery City, που ενώ ξεκίνησε ως φούρνος, έδωσε μεγαλύτερη έμφαση στη ζαχαροπλαστική και αγαπήθηκε από το κοινό τόσο, που διαθέτει πλέον τρία καταστήματα σε Ν. Ηράκλειο, Μεταμόρφωση και Χαλάνδρι, κερδίζοντας έτσι το στοίχημα της επιτυχίας!

    Επενδύοντας σε ένα άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο παραγωγής, το Bakery City
    πρωτίστως διασφαλίζει άριστη ποιότητα σε όλα του τα προϊόντα – από τα αρτοσκευάσματα, ως τις γλυκές δημιουργίες – χρησιμοποιώντας μια πληθώρα υλικών, αρίστης ποιότητας, ενώ η έμπνευση και η δεξιοτεχνία είναι εμφανείς σε κάθε παρασκευή, κερδίζοντας στα σημεία και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!

    Ο χώρος κομψός και καθαρός, τόσο ταιριαστός με τα αριστουργήματα που φιλοξενεί στις πεντακάθαρες βιτρίνες και τις προθήκες του! Υπεύθυνος για το καλαίσθητο και άκρως γευστικό αποτέλεσμα, ο κοσμογυρισμένος και βραβευμένος pastry chef, Σπύρος Παντούδης, δημιουργεί καθημερινά μικρά γευστικά θαύματα που αντικατοπτρίζουν στο έπακρο την εμπειρία 28 ετών, την κοσμοπολίτικη οπτική και το παραδοσιακό μεράκι μέσα από μια πλειάδα μοντέρνων και παραδοσιακών τεχνικών και ευφάνταστους συνδυασμούς υλικών που πάντα δίνουν ένα τέλειο γευστικά αποτέλεσμα.

    Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, που ανανεώνεται συχνά και αναλόγως των περιστάσεων, ξεχωρίζουν τρία best sellers, που πραγματικά πρέπει να δοκιμάσεις, καθώς αποτελούν την απόλυτη γευστική εμπειρία! Ferrero, Passion kai Banoffee, τα ονόματα που χρειάζεται να συγκρατήσεις και να αναζητήσεις στο Bakery City, καθώς εδώ τα βρεις στην πιο τέλεια εκδοχή που έχεις δοκιμάσει!

    Το Bakery City αποτελεί πόλο έλξης για τους φανατικούς των ποιοτικών αρτοσκευασμάτων και κυρίως για όλους αυτούς που επιθυμούν να ανακαλύπτουν νέους γευστικούς προσανατολισμούς, με φινετσάτες και λεπτοδουλεμένες προτάσεις!

    Bakery City
    Ελ. Βενιζέλου 7, Ηράκλειο, τηλ. 2102827545
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα καλύτερα bars στην Αθήνα: Που θα πιείς δροσερά cocktails που ανεβάζουν τον πήχη

    Η Αθήνα, τη νύχτα βιώνει μια μεταμόρφωση η οποία οφείλεται σε κύριο βαθμό στα bars της. Στα φώτα, στις...

    Τα Αθηναϊκά concept stores που πρέπει να επισκεφθείς

    Η Αθήνα των σύγχρονων roaring 2020’s είναι φασαριόζικη, απείρως πολύχρωμη, γεμάτη ευκαιρίες, καταιγιστικές εικόνες, πολυεθνική και πολυαρωματική, με μια...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot