spot_img
More

    Oliver ‘s Boulangerie: Ελλάς-Γαλλία, γευστική συμμαχία!

    Αρτοποιΐα, ζαχαροπλαστική. Μορφές τέχνης, αλχημικής σχεδόν φύσης, που τα τελευταία χρόνια ανθίζουν κι ερχόμενες στο προσκήνιο ενθουσιάζουν το κοινό, εκλεπτύνοντας πλέον τις απλές καθημερινές μας συνήθειες. Η παραδοσιακή έννοια του φούρνου έχει πλέον αλλάξει τόσο σε αισθητική όσο και σε τεχνικές παραγωγής, οι προσεγγίσεις ποικίλουν και ο ανταγωνισμός περνάει πλέον στο κομμάτι της ποιότητας και της διαφοροποίησης.

    Το Oliver’s Boulangerie από τους πρωτοπόρους αυτής της μεταστροφής, με δημιουργικές ιδέες και φρέσκια οπτική, έχει γίνει leader στο χώρο, συνδυάζοντας την ελληνική παράδοση με την γαλλική φινέτσα και με αφετηρία το κεντρικό κατάστημα – παρασκευαστήριο στην Τριών Ιεραρχών 44, στα Άνω Πετράλωνα, έχει διευρύνει την επιτυχημένη δραστηριότητα του τόσο στα τρία μικρά υποκαταστήματα στο κέντρο της Αθήνας, όσο και σε 160 σημεία διανομής.

    Πίσω από το τιμόνι της επιτυχίας, o εμπνευσμένος master baker Δημήτρης Γρίβας, ιδρυτής του επίσης επιτυχημένου brand, ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ, με άπειρη γνώση, εμπειρία αλλά και βαθιά αγάπη για το αντικείμενο μας συστήνει την έννοια της καθαρόαιμης γαλλικής Boulangerie, με παιχνίδια στους συνδυασμούς των αλεύρων σε ότι αφορά το ψωμί, και μικρές αποδράσεις στη χώρα της απόλαυσης, σε ότι αφορά τα γλυκά, αφού δοκιμάζοντας τα θα αναφωνήσεις Vive La France!

    Στα must η μεγάλη γκάμα σε κρουασάν, με ένα δυνατό παλμαρέ με 28 διαφορετικούς τύπους! Αφράτα και μυρωδάτα, γεμισμένα με τους πιο σαγηνευτικούς συνδυασμούς. Μεστή καραμέλα, μήλο-κανέλα και black forest, με σοκολάτα και αγριοκέρασο, αντιπροσωπευτικό δείγμα όλων εκείνων των ιδιαίτερων γεύσεων που δίνουν άλλη διάσταση στην έννοια του κρουασάν, και αποτελούν ιδανική εναλλακτική για brunch on-the-go παρέα με λαχταριστή quiche lorraine και τον καλοψημένο σου καφέ Nespresso που εδώ διατίθεται σε τέσσερις διαφορετικές ποικιλίες .

    Όσο για τον άρτο τον επιούσιον, χρησιμοποιώντας την καλύτερη ποιότητα υλικών, καθημερινά παρασκευάζονται τα πιο εύγευστα και θρεπτικά αρτιστουργήματα με συνταγές ελληνικές αλλά και από όλο τον κόσμο, σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη , πολύσπορα, με παπαρουνόσπορο, μπαγκέτες, brioche, ιδανικά για το καθημερινό τραπέζι αλλά και για αυτοσχέδια σπιτικά σαντουιτσάκια!

    Το Oliver ‘s Boulangerie αποτελεί ένα επιτυχημένο πάντρεμα ελληνικής και γαλλικής παράδοσης, και ένα project που έχει κερδίσει το στοίχημα της επιτυχίας, σε μια αρμονική συνεύρεση ποιότητας, λεπτοδουλειάς και έμπνευσης!

    Oliver ‘s Boulangerie
    Βεΐκου 46, Κουκάκι, τηλ. 2109221108
    Τριών Ιεραρχών 44, Πετράλωνα, τηλ. 2103469669
    Τριών Ιεραρχών 9, Θησείο, τηλ. 2103410777
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Summer in the city: Αυλές, ταράτσες κι άλλα spots για ένα τέλειο καλοκαίρι στην Αθήνα

    Αν κάτι μας διδάσκουν τα καλοκαίρια στην πόλη (δεδομένου ότι αδειάζει και αποσυμφορίζεται), είναι ότι η Αθήνα είναι πανέμορφη...

    Οι καλύτεροι φούρνοι της Αθήνας: Ιστορίες με αλεύρι, μαγιά και προζύμι

    Είναι απίστευτη αυτή η γλυκιά θαλπωρή που μας κάνει να αισθανόμαστε η μυρωδιά ενός φρέσκου ψωμιού που μόλις έχει...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot