spot_img
More

    Τα 5 ζώδια που προτιμούν να χαλαρώσουν στον καναπέ παρά να βγουν έξω μια βόλτα

    Παρασκευή βράδυ είναι η ημέρα της εβδομάδας, που τελειώνοντας την εργασία σου μπορείς να κάνεις ό,τι θες για δύο ολόκληρες μέρες.

    Για κάποια ζώδια η Παρασκευή είναι ημέρα χαλάρωσης, ιδανική για να φορτίσουν μπαταρίες για την επόμενη εβδομάδα με μια καλή ταινία, delivery και να άραγμα στο σπίτι. Για άλλα πάλι, πριν καλά καλά τελειώσουν την δουλειά τους έχουν πάρει τα απαραίτητα τηλέφωνα και είναι έτοιμα για την βραδινή έξοδο τους.

    Δίδυμος

    Ο Δίδυμος αγαπά να βγαίνει έξω, μην παρεξηγηθούμε. Το μόνο πρόβλημα του είναι ότι πρέπει να επιλέξει τι θα κάνει βγαίνοντας. Αυτό που τον διευκολύνει είναι όταν η φίλοι του έχουν ήδη κάνει σχέδια ή όταν κανονίζουν κάτι για λίγο, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Εάν ο Δίδυμος δεν μπορεί να αποφασίσει τι θα κάνει – και βρίσκεται σε δίλλημα – θα καταλήξει να κάνει σχέδια για εντός, αλλά ακόμα κι αυτό μπορεί να προκαλέσει ολόκληρα νέα συναισθήματα αναποφασιστικότητας.

    Ταύρος

    Ο Ταύρος είναι σχεδόν πάντα στο σπίτι την Παρασκευή το βράδυ απλώς και μόνο επειδή είναι οικότροφος. Είναι σχεδόν πάντα σίγουρο με αυτόν, ότι το επίπονο καθήκον να κάνεις πραγματικά σχέδια, να ετοιμαστείς και να οδηγήσεις μέχρι κάπου μπορεί να αναδείξει την τεμπέλικη πλευρά του. Ο Ταύρος είναι πιο άνετος όταν είναι στο σπίτι, τρώει ό,τι θέλει χωρίς να κρατάει τα προσχήματα (με τα χέρια), βλέπει ό,τι ταινία θέλει, κυκλοφορεί με ό,τι ρούχα θέλει. Συνήθως έχει 2-3 φίλους που συναντάει και κάνει παρέα αλλά δεν έχει πρόβλημα για διασκέδαση εντός του σπιτιού που την απολαμβάνει και μόνος του.

    Παρθένος

    Η περίπλοκη προσωπικότητα του Παρθένου βγαίνει στην επιφάνεια όταν πρόκειται να αποφασίσει τι να κάνει το βράδυ της Παρασκευής. Από τη μία πλευρά, μπορεί να μην ψήνεται με ό,τι σχεδιάζουν οι φίλοι του, αλλά από την άλλη, ξέρει ότι συνήθως θα διασκεδάσει όταν βγει (Τραβάτε με κι ας κλαίω). Αυτό που συμβαίνει συνήθως είναι ότι ο Παρθένος αρνείται να βγει έξω με φίλους, το μετανιώνει και καταλήγει να καλέσει κάποιον στο σπίτι.

    Ζυγός

    Η πιο συνηθισμένη φράση του Ζυγού όταν αποφασίζει τι πρέπει να κάνει την Παρασκευή το βράδυ είναι: “Τι θέλετε να κάνουμε απόψε;” Οι φίλοι του εκτιμούν την προσπάθειά του να διασφαλίσει ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι με τα σχέδια. Αλλά ταυτόχρονα φαίνεται άσχημο και καμιά φορά δείχνει ότι δεν τον ενδιαφέρει πάρα πολύ ή ότι δεν διασκεδάζει αρκετά με την παρέα του. Όταν ο Ζυγός είναι στο σπίτι, έχει ελεύθερη επιρροή στο σπίτι, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει χωρίς να χρειάζεται να ζητήσει από κάποιον άδεια. Όταν σχεδιάζει το βράδυ της Παρασκευής, δεν προσκαλεί συνήθως άλλους.

    Ιχθύς

    Πάντα περιμένει πως και πως για το Σαββατοκύριακο γιατί πάντα θα έχει κανονιστεί κάτι “ουάου” γιατί έτσι είναι ο Ιχθύς, τρελαίνεται και τα θέλει όλα στη ζωή του προγραμματισμένα. Συχνά θα τον πιάσεις να κάνει ένα νυχτερινό μανικιούρ, μια μάσκα προσώπου, πίνοντας ένα τσάι βοτάνων και να παρακολουθεί Netflix στον καναπέ του. Μπορεί να μοιραστεί την διασκέδαση του με τον/την κολλητή/ο του, αλλά όποτε δεν τον/την καλεί είναι επειδή χρειάζεται μόνος του λίγη χαλάρωση.

    Διάβασε επίσης

    Sam Burgers: Αυθεντικές γεύσεις του αμερικάνικου Νότου και τα καλύτερα burgers που έχεις γευτεί, στο Κουκάκι

    Η εξέλιξη των Burgers ως αγαπημένη street food επιλογή, έχει οδηγήσει σ’ ένα φρενήρη ρυθμό εξέλιξης και διαφοροποίησης. Πλέον...

    Στην ίδια κατηγορία