spot_img
More

    Χολαργός: Τα πιο hot στέκια για φαγητό, ποτό και διασκέδαση

    Ο Χολαργός είναι στρατηγικά τοποθετημένος μεταξύ βορείων προαστίων και κέντρου, και χρησιμοποιούμε τον όρο «στρατηγικά» με διπλή σημασία, αφού πλήθος κατοίκων του, στρατιωτικών, επέλεξε με τη δημιουργία του Πενταγώνου να διαμείνει εκεί. Το όνομά του το πήρε τιμής ένεκεν από τον αρχαίο ομώνυμο Δήμο της Αθήνας, από τον οποίο καταγόταν ο φημισμένος Αθηναίος πολιτικός Περικλής.

    Η γειτονιά είναι γεμάτη ζωή: Πιάτσες με πολύ (και ωραίο) κόσμο, εξαιρετικά φαγάδικα, μπαράκια με προσεγμένη αισθητική και μαγαζιά που θα σε καθηλώσουν με τα προϊόντα τους. Διάβασε τα reviews μας εδώ:

    [td_block_big_grid_5 category_id="209" tag_slug="xol1" sort="random_posts" mx12f_title_font_family="672" mx12f_title_font_weight=""][td_block_big_grid_5 category_id="209" tag_slug="xol2" sort="random_posts" mx12f_title_font_family="672"][td_block_big_grid_5 category_id="209" sort="random_posts" mx12f_title_font_family="672" tag_slug="xol3"][td_block_big_grid_5 category_id="209" tag_slug="xol4" sort="random_posts" mx12f_title_font_family="672"]