spot_img
More

    Boogie: Το all day στέκι που σφυριλατεί τα (όμορφα) πρωινά και τα (αξέχαστα) βράδια μας στον Χολαργό.

    Ένα καλό all day cafe-bar έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Περιβάλλον διαμορφωμένο με τρόπο που να μετατρέπει μία επίσκεψη, σε μία μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία, καλοφτιαγμένο καφέ αλλά κι έναν διευρυμένο κατάλογο που να καλύπτει όλα τα γούστα, μια προσεγμένη cocktail list αλλά και premium ετικέτες, και άψογο service από ένα χαμογελαστό, «δεμένο» team. Πολλά cafe-bars της πόλης διαθέτουν κάποια από τα παραπάνω. Η διαφορά του Boogie είναι ότι τα συνδυάζει όλα.

    Το Boogie είναι από τα πρώτα μαγαζιά που μεταμόρφωσαν τον παράδρομο στις παρυφές της Μεσογείων στη hot πιάτσα που είναι σήμερα. Σ’ένα industrial σκηνικό, με το επιβλητικό απ’άκρη-σ’άκρη μπαρ, τον funky ποικιλόχρωμο διάκοσμο και το cozy – σχεδόν οικογενειακό περιβάλλον, στο Boogie οι ρυθμοί που ισχύουν έξω φαντάζουν να χαλαρώνουν, η ατμόσφαιρα αποσυμπιέζεται, οι φωτισμοί γίνονται πιο ήπιοι. Ανοιχτό από το πρωί, σε υποδέχεται με καλοφτιαγμένο specialty καφέ Samba (σε μοναδικά – αρωματικά, γευστικά και «γεωγραφικά» – blends), αλκοολούχους καφέδες γι’αυτό το έξτρα «kick», κορυφαίες γαλλικές σοκολάτες Valrhona, απολαυστικούς φρέσκους χυμούς, σπιτικές λεμονάδες και διαφόρων ειδών αφεψήματα. 

    Αν πεινάσεις, οι προτάσεις του menu του θα σου προκαλέσουν – εγγυημένα – γευστικές νιρβάνες, με επιλογές σε σαλάτες, καλοψημένες πίτσες με υπέροχη λεπτή ζύμη (μια αποκάλυψη!), tortillas, μπρουσκέτες και σάντουιτς αλλά και… γλυκούς πειρασμούς όπως βάφλες, pancakes, κ.α. 

    Από τη μπάρα του Boogie έχουν περάσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της Αθηναϊκής bartending σκηνής, μια παράδοση που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Έτσι εδώ, θα μυηθείς στα μυστικά των cocktails με signature και classics να βιώνουν μια ιδανική εκδοχή, με τα shakers να «παίρνουν φωτιά» και τα χαμόγελα των cool θαμώνων του να αστράφτουν από ευχαρίστηση. Η λίστα του εναλλάσσεται με τις εποχές, για να κρατάει το ενδιαφέρον μας ζεστό, κι από τον τρέχοντα κατάλογο λατρέψαμε το spicy Ginger Fever (με gin, μπαχαρικά, φρέσκο βασιλικό, κίτρο και αφρό ginger) και την «εκρηκτική» Margarita Tropicana (με λευκή τεκίλα, λίτσι, τσίλι, τροπικά φρούτα) που σερβίρεται με μια λαχταριστή καραμέλα πάνω σε φρέσκο ανανά. 

    Με μουσικές που κινούνται σε swing, jazz και soul ρυθμούς αδιαμφισβήτητα θα σε κερδίσει αμέσως, με πολλές από τις βραδιές του να βρίσκουν το dj booth κατειλημμένο, και την ανεβασμένη διάθεση να χτυπάει κόκκινο. Από ένα ολοκληρωμένο στέκι όπως το Boogie δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα parties (θεματικά – hip hop – trash – κ.α.), τα οποία θα σου μείνουν αξέχαστα, με το μαγαζί κατάμεστο, να γίνεται μια παρέα.

    Boogie Bar
    Λεωφ. Μεσογείων 236, Χολαργός, τηλ. 2155505908
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Ψαροφαγία στην Αθήνα: Το «detox» της Σαρακοστής με όλα τα οφέλη + 10 κορυφαία μαγαζιά που θα την απολαύσεις στο έπακρο

    Αν υπάρχει κάτι στο σαρακοστιανό τραπέζι που περιμένεις για να φας ξανά και με μεγάλη όρεξη είναι τα θαλασσινά,...

    Νέα Φιλαδέλφεια: Οι πιο… ORIGINAL λόγοι για να πας!

    Εάν έχεις συνδέσει τη Νέα Φιλαδέλφεια μόνο με το Άλσος και την... ΑΕΚ, ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις. Η...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot