spot_img
More

    Ζαχαροπλαστεία Ανδρεαδάκης: 2 πανέμορφα μαγαζιά για το πιο γλυκό & απολαυστικό μακροβούτι της ζωής σου!

    «Τύχη είναι η προετοιμασία που συναντά την ευκαιρία» λένε, και η οικογένεια Ανδρεαδάκη αυτό το γνωρίζει καλά. Ξεκινώντας το γλυκό τους εγχείρημα το 2008, την εποχή που η μία επιχείρηση μετά την άλλη έβαζαν λουκέτο, η σκληρή δουλειά, η εμμονική και αδιαπραγμάτευτη χρήση των καλύτερων πρώτων υλών και οι πεντανόστιμες, ολόφρεσκες γλυκές τους προτάσεις τους έστεψαν νικητές στην αθηναϊκή ζαχαροπλαστική «αρένα». 

    Με 2 φινετσάτα και ευρωπαϊκών προδιαγραφών και αισθητικής καταστήματα στο Περιστέρι και στο Χαϊδάρι, αλλά και με ένα εργαστήριο 2.000 τ.μ. που εξυπηρετεί άνω των 500 πελατών πανελλαδικά, η εταιρία στα 12 χρόνια ύπαρξής της έχει καταστεί όχι μόνο η απόλυτη «συντεταγμένη» κάθε λάτρη των γλυκών «εξερευνήσεων», αλλά και leader στο μέτωπο της χονδρικής πώλησης, παραμένοντας πάντα πιστή στο τρίπτυχο ποιότητα-καινοτομία-γεύση.

    Μια επίσκεψή σου στα Ζαχαροπλαστεία Ανδρεαδάκης καθίσταται αυτόματα μια εμπειρία των 5 αισθήσεων, με τις βιτρίνες που φιλοξενούν τα προϊόντα τους σαν πολύτιμα κοσμήματα να μαγνητίζουν το βλέμμα σου, τους ήχους της μουσικής να γαληνεύει το νου σου κι ασφαλώς τα γλυκά τους να αναστατώνουν τον ουρανίσκο σου. Λευκά σαν το πιο καθαρό διαμάντι και υπέροχα minimal, δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για να «λάμψουν» οι «πρωταγωνιστές» τους.

    Οι «παραδοσιακοί» εδώ θα βρουν επιλογές που «ψηλαφίζουν» με σεβασμό την ζαχαροπλαστική τέχνη, όπως τρυφερά σαν σύννεφο κωκ, σοκολασμένα εκλαίρ, αναζωογονητικά κορνέ και κρεμώδες, παραδεισένιο μιλφέϊγ, ενώ «must»  είναι οι τούρτες τους, χωρίς τις οποίες κανένα κοσμικό event δεν πιάνει τον στόχο της απόλυτης επιτυχίας. Τα ταρτάκια τους δε, είναι «κεφάλαιο» από μόνα τους, λεπτοδουλεμένα, δροσερά και πλούσια σε υφές που κάνουν ενδιάφερουσα κάθε μπουκιά, ενώ τα τυλιχτά κεράσματα είναι το ιδανικό δώρο ή τρατάρισμα κάθε περίστασης. Με τα παραπάνω δεδομένα, είναι πολύ σύνηθες να δεις ουρές κόσμου να περιμένει υπομονετικά να τα προμηθευτεί για να τα απολαύσει.

    Τα Ζαχαροπλαστεία Ανδρεαδάκης αγαπούν τις γιορτές κι αυτό «βγαίνει προς τα έξω» κυριολεκτικά. Για του λόγου το αληθές, οι χώροι τους, τόσο εξωτερικά όσο και στα… ενδότερα στολίζονται με τον «πληθωρισμό» ευρωπαϊκών «ομολόγων» όπως τα Harrod’s, με Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, gingerbread ανθρωπάκια, εντυπωσιακά δέντρα και πλήθος από ζαχαρωτά και φωτάκια. Ο Αϊ Βασίλης έχει την δική του αναπαυτική πολυθρόνα και όλα τα παραπάνω, συντελούν στο να αναζοπυρώνεται στην καρδιά των μικρών μας φίλων η διαχρονική μαγεία των Χριστουγέννων. 

    Η βουτυρένια ευωδιά των κουραμπιέδων, οι αιθέριες βασιλόπιτες και τα μελωμένα τόσο-όσο μελομακάρονα, οι κορμοί και τα ταψάκια για δώρα σφυριλατούν με τον πιο γλυκό τρόπο αναμνήσεις που χαράζονται με φροντίδα και αγάπη. Στο μέρος που μπορείς να κάνεις το πιο γλυκό μακροβούτι της ζωής σου!

    Ζαχαροπλαστεία Ανδρεαδάκης
    Πελοπίδα 172, Περιστέρι, τηλ. 2105015698
    Γεωρ. Παπανδρέου 33, Χαϊδάρι, τηλ. 2105810553
    www.andreadakis-sweet.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Αγία Παρασκευή: Η ιστορία της, οι άνθρωποί της κι όλα τα highlights για την έξοδό σου

    Δύσκολο να το φανταστεί κανείς αλλά μόλις λίγες δεκαετίες πίσω, η Αγία Παρασκευή ήταν εξοχή. Το όνομα του δήμου...

    Το Κουκάκι είναι state of mind*

    Πάμε στου Κουκάκη;», έλεγαν οι παλιοί για την όμορφη συνοικία που ξαπλώνει στα πόδια της Ακρόπολης (και το έγραφαν...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot