spot_img
More

    Benjamin Βurgers: Στο Χαλάνδρι θα γευτείς με την ψυχή σου τα πιο ευφάνταστα burgers της Αθήνας.

    Τι είναι η μαγειρική, αν όχι μεγάλες δόσεις φαντασίας και αγάπης; Και πόσο πιο ευχάριστη γίνεται η διαδικασία του φαγητού, όταν το γεύεσαι ελεύθερα, πέραν από τις νόρμες του come il faut, που πολλές φορές σου δημιουργούν μια άβολη αίσθηση που σε απομακρύνει από τον όρο «απόλαυση».

    Στο Χαλάνδρι, στην οδό Ανδρέα Γκίνη, 12 δίπλα στην ρεματιά – σήμα κατατεθέν της περιοχής, δυο αδέρφια, ο Μάνος και ο Νίκος, δημιούργησαν ένα πολύ ιδιαίτερο στέκι, όπου τα burgers παίρνουν την πιο τολμηρή μορφή τους, με συνταγές πέρα από τα όρια της κλασικής τους μορφής και αναπάντεχους συνδυασμούς υλικών.

    Τα παιδιά μαγειρεύουν γιατί πραγματικά το αγαπούν και φροντίζουν κάθε πιάτο που θα φτάσει σε εσένα να είναι εύγεστο και ποιοτικό. Καθετί που απαρτίζει το burger της επιλογής σου, παρασκευάζεται in house, ζουμερό μπιφτέκι από black angus, καρυκευμένο μόνο με αλάτι, πιπέρι και πολλή αγάπη, μέχρι τις σως και τα χειροποίητα βασισμένα σε συνταγή του Μάνου και του Νίκου.

    Η φαντασία και η αγάπη άλλωστε είναι ευδιάκριτες σε όλο το μενού. Στο πολλά υποσχόμενο The President θα βρεις, λαχταριστό μπιφτέκι από 100% Black Angus μοσχαρίσιο κιμά, mac n’ cheese (μακαρόνι κοραλάκι, τέσσερα τυριά, κρέμα γάλακτος), μπέικον και σπιτική μαγιονέζα με λάδι τρούφας που θα συγκλονίσει το είναι σου, ενώ αν είσαι των πιο απλών συνδυασμών, μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση είναι το Pulp Fiction με τραγανό σνίτσελ από φιλέτο μπούτι κοτόπουλο με επικάλυψη πάνκο, γλυκιά τσίλι, sauce αβοκάντο, ψητή μοτσαρέλα, μαρούλι και ντομάτα. 

    Τέλος αν για οποιονδήποτε λόγο θες ένα meatless burger, δοκίμασε οπωσδήποτε το Πόσιμπολ που περιέχει μπιφτέκι με βάση τον ηλιόσπορο, μανιτάρι πλευρώτους ψημένο, bbq sauce, σαλάτα, καραμελωμένο κρεμμύδι και κίτρινο τυρί σε φέτα, μια ιδιαίτερη και νοστιμότατη επιλογή!

    Αυτό που σίγουρα λαμβάνεις στο Benjamin, είναι ότι δεν είσαι ένας απλός πελάτης, αλλά μέλος μιας μεγάλης, διασκεδαστικής παρέας, όπου μπορείς απλά να είσαι ο εαυτός σου και να απολαμβάνεις το φαγητό σου χωρίς αναστολές και χωρίς να φοβάσαι μη λερωθείς. Να μπορείς να φας με την ψυχή σου, απολαμβάνοντας το burger όπως στο σπίτι σου με τα χέρια, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα άγχη και τα «πρέπει» της καθημερινότητας. Και αυτό είναι κάτι πραγματικά ανεκτίμητο για να μην έχεις την χαρά να βιώσεις την εμπειρία.

    Benjamin Βurgers
    Ανδρέα Γκίνη 8-12, Χαλάνδρι, τηλ. 2112163300
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Οι καλύτερες κρέπες στην Αθήνα

    Οι κρέπες - οι κομψές κι ευέλικτες λιχουδιές με τις οποίες μας προίκισε η γαλλική κουζίνα - είναι κάτι...

    Οι πιο hot διευθύνσεις για Χριστούγεννα στην Αθήνα

    Χριστούγεννα. Η εποχή των παιδιών (και όσων νιώθουν παιδιά), των εντυπωσιακών φωτισμών, της ξεγνοιασιάς, των δώρων, των ατελείωτων φιλικών...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot