spot_img
More

    Momo Asian Bar: Αυθεντικές ασιατικές γεύσεις στην Αργυρούπολη

    Το ᗰOᗰO ᗩSIᗩᑎᗷᗩᖇ αποτελεί ένα all day sushi-cocktail bar που σκοπό έχει να μας μεταφέρει νοερά στην Ιαπωνία και να τη σερβίρει κυριολεκτικά στο πιάτο μας. Δημιουργήθηκε το 2016 στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη Καλαμαριά. Όλα ξεκίνησαν από μια ιδέα και πολύ μεράκι για την εξερεύνηση της ασιατικής κουλτούρας πάνω στο φαγητό και την ένταξη της στα δυτικά δεδομένα και γευστικές συνήθειες. Μετά από μια πορεία 4 ετών κι ενός ακόμα καταστήματος στην ίδια πόλη το ᗰOᗰO ᗩSIᗩᑎᗷᗩᖇ αποφάσισε πως θέλει να ταξιδέψει και ξεκίνησε προς νότο. Παρά τις δυσκολίες της διαδρομής σε μια περίοδο δύσκολη για ολόκληρο τον πλανήτη, δεν τα παράτησε και κατάφερε να προσγειωθεί στo γαστριμαργικό αεροδρόμιο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Αργυρούπολη, στη διεύθυνση Μ. Γερουλάνου 77, Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου. Πρόσφατα άνοιξε κι επίσημα τις πόρτες του για να μας μυήσει στο αυθεντικό sushi στον υπέροχο χώρο του.

    Βασικές του αρχές τα φρέσκα λαχανικά, ψάρια και θαλασσινά καθώς και η μεγάλη ποικιλία από τις εναλλαγές γεύσεων και πιάτων. Στο ᗰOᗰO ᗩSIᗩᑎᗷᗩᖇ θα βρούμε καθημερινά αυθεντική ιαπωνική κουζίνα με πολλές γευστικές επιλογές και σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Οι έμπειροι Sushi Chef του ᗰOᗰO ᗩSIᗩᑎᗷᗩᖇ θα μας μεταφέρουν νοερά σε έναν κόσμο γαστριμαργικής ηδονής και υπόσχονται ξεχωριστά και ιδιαίτερα γευστικά ταξίδια εμπνευσμένα πάντα από το μυστήριο και τα έντονα χρώματα της Άπω Ανατολής.

    Η εμβάθυνση στη λεπτομέρεια κι η καθημερινή αναζήτηση της τελειότητας σε καθετί, βασικές αρχές της ιαπωνικής κουλτούρας διατρέχουν φιλοσοφικά και τα πιάτα του ᗰOᗰO ᗩSIᗩᑎᗷᗩᖇ. Πυλώνες το παραδοσιακό ρύζι (σάρι), τα noodles, η soya sauce και το Wasabi. Πρωταγωνιστές o σολομός, ο τόνος, το λαβράκι, οι γαρίδες, το surimi, το καλαμάρι και το κοτόπουλο. Συμπληρώνουν τη γευστική πανδαισία το λάχανο, η πράσινη πιπεριά, το φρέσκο κρεμμυδάκι, τo αβοκάντο, το σχοινόπρασο, το καρότο, η Sweet chili sauce, η teriyaki sauce, το red masago κ.α. Guest star το μοσχάρι και στο ρόλο του κατασκόπου το τζίντζερ! Τέλος, θα βρούμε μαύρο μπακαλιάρο καθώς το ᗰOᗰO ᗩSIᗩᑎᗷᗩᖇ αποτελεί ένα από τα ελάχιστα sushi bar στη χώρα που τον σερβίρουν.

    Η δημιουργικότητα, η φαντασία κι οι συνδυασμοί χρωμάτων, φρέσκων υλικών και δυνατών γεύσεων είναι οι βασικοί λόγοι που το μετατρέπουν σε απόλυτο προορισμό. Επιλέγοντας το ᗰOᗰO ᗩSIᗩᑎ ᗷᗩᖇ γεύεσαι έναν πλούσιο κατάλογο από κλασικές και μοντέρνες συνταγές των Special rolls, maki, inside out, sashimi και nigiri. Επίσης, περιέχει sushi rolls τα οποία έχουν δημιουργηθεί για ανθρώπους που παρουσιάζουν δυσανεξία στη γλουτένη. Όλα τα πιάτα έχουν γίνει με αγάπη και σεβασμό στην ιαπωνική διατροφή και κουλτούρα. 

    Στον κατάλογο του ᗰOᗰO ᗩSIᗩᑎ ᗷᗩᖇ θα βρούμεε πολλές προτάσεις ευφάνταστων κοκτέιλ, παραδοσιακό sake και μπύρες με άρωμα Ιαπωνίας. Τα premium ποτά όπως vodka, whiskey και Gin, φτιαγμένα από ρύζι, θα μας απογειώσουν. Στο κρασί προσφέρει καλές ετικέτες που έχουν επιλεγεί με γνώμονα το menu ώστε να συνοδεύουν ιδανικά τις μοναδικές sushi γεύσεις.

    Από τις 14 Μαίου μπορούμε να απολαμβάνουμε τις γευστικές προτάσεις των Sushi Chef στον όμορφα διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο του. Αν πάλι επιλέξεις την άνεση του σπιτιού σου, η υπηρεσία delivery εξυπηρετεί Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 18:00 μέχρι τις 00:00, ενώ για την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο από τις 13.00μμ έως τις 00.00πμ. Το delivery του εξυπηρετεί τηλεφωνικά στο 2109936693, ηλεκτρονικά μέσω του www.momoasianbar.gr (με έκπτωση 15%) αλλα και μέσω των E-food, Wolt και Box τις παρακάτω γειτονιές: Αργυρούπολη, Ηλιούπολη, Γλυφάδα, Άλιμος, Ελληνικό, Άγιος Δημητρίου, Καλαμάκι. Εξυπηρετεί και σε πιο μακρινές αποστάσεις εφόσον το μέγεθος της παραγγελίας το επιτρέπει.

    Επιπλέον, υπάρχουν όλες οι δυνατότητες για να προσφέρει υπηρεσίες Catering για κάθε είδους εκδήλωση όπως: γάμους, βαφτίσια, γενέθλια, εταιρικές εκδηλώσεις κ.α.

    Τέλος, όντας Dog Friendly το ᗰOᗰO ᗩSIᗩᑎᗷᗩᖇ διαθέτει κατάλληλο mini menu για τους μικρούς τετράποδους φίλους μας.

    Momo Asian Bar
    Μαρίνου Γερουλάνου 77, Αργυρούπολη, τηλ. 2109936693
    www.momoasianbar.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Αέρας ανανέωσης στο σπίτι: Προτάσεις διακόσμησης από τις σημαντικότερες εταιρίες του χώρου

    Ο φετινός χειμώνας επιβάλλει μια επιστροφή στην εστία - εκούσια ή ακούσια - που μπορεί ωστόσο να «γλυκάνει» με...

    14 feelgood στέκια που θα σου φτιάξουν την ημέρα

    Η έξοδος στην Αθήνα δεν κρίνεται απαραίτητα πλέον από ένα ωραία στημένο μενού και μόνο. Η νέα εποχή έχει...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot